delf 02.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 My zarówno do pieca, jak i do kominka mamy systemowy i na pewno teraz w tej drugiej budowie też takowy postawię. po dwóch latach użytkowania gdy przyszedł kominiarz powiedział, że przyyjemnie jest przychodzić do takich kominów, bo jest czyściutko i widać że ładnie się spala. Sąsiad postawił tradycyjne - już mu pękł i takie tam inne cuda a jakie?? Odpowiadam mimo, że się nie przywitałam, ale zrobię to później kominy schidla - mogę o nich powiedzieć tylko w pozytywach Nie no fajne są tylko b. drogie a kontakt z kondensatem wytrzymują tylko niektóre z nich. Te najdroższe oczywiście. Klaus moim zdaniem lepiej dać więcej i mieć spokój. powtórzę się, ja mam kondensata i wszytskie kominy klasycznie murowane Powtarzam. Klasyczny wymaga wkładu z kwasówki. To nie jest drogie. 800zł i po kłopocie. toć mam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Delf będziesz jutro u siebie na działce. Możemy cię odwiedzić? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.05.2006 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam wszystkich! Mam nadzieję, że poczta dzisiaj pracuje bozapomniałam zapłacić za telefony witam wszystkich i tez mam nadzieje ze poczta czynna-wysłałam właśnie syncia żeby zapłacił bo rachunki diabeł ogonem przykrył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.05.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam wszystkich! Mam nadzieję, że poczta dzisiaj pracuje bozapomniałam zapłacić za telefony witam wszystkich i tez mam nadzieje ze poczta czynna-wysłałam właśnie syncia żeby zapłacił bo rachunki diabeł ogonem przykrył U mnie tak przykrywa co miesiąc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Asiu, możecie też spróbować na Prawobrzeżu, począwszy od Załomia, Pucice, kliniska i dalej ..... Tam też są ładne działeczki a i dojazd superowaty. Do Załomia np. dojeżdza autobus miejski. zróbcie sobie wycieczke krajoznawczą. Polecam. popieram, prawobrzeże jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 02.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam wszytkich , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.05.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Rachunki na poczcie ?? A takie rzeczy jak: polecenie zapłaty itp. ?? Ja w ostatnim roku w banku byłem może ze 2 razy, a na poczcie to już nawet nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Asiu, możecie też spróbować na Prawobrzeżu, począwszy od Załomia, Pucice, kliniska i dalej ..... Tam też są ładne działeczki a i dojazd superowaty. Do Załomia np. dojeżdza autobus miejski. zróbcie sobie wycieczke krajoznawczą. Polecam. popieram, prawobrzeże jest super Lewobrzeże i tak górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Rachunki na poczcie ?? A takie rzeczy jak: polecenie zapłaty itp. ?? Ja w ostatnim roku w banku byłem może ze 2 razy, a na poczcie to już nawet nie pamiętam. Ja mam 2 konta, jedno walutowe a drugie złotówkowe, na które przelewa waluty jak mi kurs odpowiada, dlatego nieraz się zdarza że na jednym z nich przez dłuższy czas nic nie ma - i do którego miałabym dać polecenia zapłaty?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 02.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 My zarówno do pieca, jak i do kominka mamy systemowy i na pewno teraz w tej drugiej budowie też takowy postawię. po dwóch latach użytkowania gdy przyszedł kominiarz powiedział, że przyyjemnie jest przychodzić do takich kominów, bo jest czyściutko i widać że ładnie się spala. Sąsiad postawił tradycyjne - już mu pękł i takie tam inne cuda a jakie?? Odpowiadam mimo, że się nie przywitałam, ale zrobię to później kominy schidla - mogę o nich powiedzieć tylko w pozytywach Nie no fajne są tylko b. drogie a kontakt z kondensatem wytrzymują tylko niektóre z nich. Te najdroższe oczywiście. Klaus moim zdaniem lepiej dać więcej i mieć spokój. powtórzę się, ja mam kondensata i wszytskie kominy klasycznie murowane Powtarzam. Klasyczny wymaga wkładu z kwasówki. To nie jest drogie. 800zł i po kłopocie. toć mam! Przeca nie napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 02.05.2006 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Rachunki na poczcie ?? A takie rzeczy jak: polecenie zapłaty itp. ?? Ja w ostatnim roku w banku byłem może ze 2 razy, a na poczcie to już nawet nie pamiętam. Ja mam 2 konta, jedno walutowe a drugie złotówkowe, na które przelewa waluty jak mi kurs odpowiada, dlatego nieraz się zdarza że na jednym z nich przez dłuższy czas nic nie ma - i do którego miałabym dać polecenia zapłaty?? Oj ja tylko tak zaczepnie Ty chyba dom budujesz że na koncie nic nie masz ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 to była firma Hunnebeck Polska, tel.4629519; 4642907; 0502666335 http://www.huennebeck.com.pl Delf, dzięki. Tam też już kołatałam ale u nas nie ma biblijnej atmosfery, więc nie było mi dane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 jest pitO, ale o picie 0 to ja nie słyszałam Jak to? 0 dochodu, 0 podatku, 0 PIT.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Rachunki na poczcie ?? A takie rzeczy jak: polecenie zapłaty itp. ?? Ja w ostatnim roku w banku byłem może ze 2 razy, a na poczcie to już nawet nie pamiętam. Ja mam 2 konta, jedno walutowe a drugie złotówkowe, na które przelewa waluty jak mi kurs odpowiada, dlatego nieraz się zdarza że na jednym z nich przez dłuższy czas nic nie ma - i do którego miałabym dać polecenia zapłaty?? Oj ja tylko tak zaczepnie Ty chyba dom budujesz że na koncie nic nie masz ?? narazie mam, ale to niedługo 2 miesiące i będzie ZERO a obiadki u mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Asiu, możecie też spróbować na Prawobrzeżu, począwszy od Załomia, Pucice, kliniska i dalej ..... Tam też są ładne działeczki a i dojazd superowaty. Do Załomia np. dojeżdza autobus miejski. zróbcie sobie wycieczke krajoznawczą. Polecam. popieram, prawobrzeże jest super Po tym jak mosty zrobione jest super zadnych korkow . Zapraszam do mnie na osiedle Lesna Osada do Wielgowa ( ale pod warunkiem ze lubicie spokoj i las ) bo tam jest jak na wakacjach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 jest pitO, ale o picie 0 to ja nie słyszałam Jak to? 0 dochodu, 0 podatku, 0 PIT.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Witam wszystkich A to prawie kazdemu wydaje sie ze jego dom taki maly a szczegolnie przy fundamentach Bryta, ja już doszłam do stropu i niestety nadal wydaje się, że niektóre pomieszczenia są małe. Pocieszam się, że mniej (?) będzie do sprzątania. Nie pocieszaj się. Do sprzątania jest zawsze tylko tyle ile się nabałaganiło Ani odrobiny więcej. Klaus, pudło. Masz typowe męskie podejście. Do sprzątania jest zawsze tyle, ile "chłopcy" nabałaganią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Asiu, możecie też spróbować na Prawobrzeżu, począwszy od Załomia, Pucice, kliniska i dalej ..... Tam też są ładne działeczki a i dojazd superowaty. Do Załomia np. dojeżdza autobus miejski. zróbcie sobie wycieczke krajoznawczą. Polecam. popieram, prawobrzeże jest super Po tym jak mosty zrobione jest super zadnych korkow . Zapraszam do mnie na osiedle Lesna Osada do Wielgowa ( ale pod warunkiem ze lubicie spokoj i las ) bo tam jest jak na wakacjach . Faktycznie teraz się super jeżdzi na prawobrzeże, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 02.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Problem w tym, że to co naprawdę ciężko mi zaakceptowac było dla mnie problemem również w fazie projektu, tylko dałam się, niestety, przekonac że będzie OK. Akurat w tym przypadku nie da się nic wykombinowac. No cóż, trzeba będzie pokochac. Oj podejrzewam, że troszeczkę przesadzasz. To ile ma ten twój domek? Klaus, nie w metrażu problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No to idę i mam nadzieję, że ta koło mnie jest czynna, bo nie chce mi się gonić do garażu i jechać na główną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts