jelik 02.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jelik mam nadzieję, że się nie obraziłeś Też bym chciała wiedzieć gdzie taką działkę kupić Asia Nie no co ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 No to do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 02.05.2006 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 .... Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? Niedawno znalazłem coś takiego: http://www.romanowicz.pl/onw.php?id=1459&loc=18&type=3&page=1 (gdy pierwszy raz zobaczyłem to ogłoszenie, to cena była o 10tyś niższa). Gdybym miał wolną gotówke, to kupiłbym tą nieruchomość, zburzył dom, a działkę podzielił na 3-4 części. Dokładnie w tym miejscu ziemia kosztuje od 60zł za m2. Dziwię się, ze jeszcze nikt tego nie zrobił. pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam Dla nas Morzyczyn trochę za daleko Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witam wieczorkiem Dosyć często tu wpadam ale nie gadam. Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka. Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? Podejrzewam, że jak działka w ładnym miejscu to takie ceny będą. Asia Witam Tam w jeczydole chyba cos jest nie tak bo tam na gorce zapowiadalo sie super osiedle a teraz nikt sie nie buduje moze jakas strefa ochronna ze wzgledu na miedwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witam wieczorkiem Dosyć często tu wpadam ale nie gadam. Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka. Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? w dobrej w pełni uzbrojone za 70 pln/m2. a ilu znajomych z forum byś tam miał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Z tymi cenami to fakt ale czasami warto dolozyc i mieszkac w tym wymarzonym miejscu . W koncu domu nie zmienia sie u nas tak czesto . Badzcie dobrej mysli pospiech nie zawsze poplaca i robcie jak najwiecej wycieczek bo wtedy ma sie lepsze rozeznanie czego sie naprawde chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witaj Teska. Napisz mi jak tam się mieszka w Kościnie. Byliśmy na Łabędziej. Będziemy tam w czwartek. Umówiliśmy się z facetem który sprzedaje te działki. Po ile u was m2 i ile można stargować? Asia Asia na łabedziej to daj sobie spokoj...facet ( pan S) to kawal ... chociaz niby mily jest...ale nic bardziej zgubnego...wpadnij do mnie dam namiarki nie koniecznie na posrdednika...a na labedziej sprzedaje to co chce sprzedac.....tzn swoja dzialke z trfnymi fundamentami, albo dzialke przy samej drodze w formie trapezu!tam nikt nie kupuje....kupuja na czapli i sowy sroki.( ale mam namiarki wiec....) a i ile chce za m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witam wieczorkiem Dosyć często tu wpadam ale nie gadam. Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka. Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? 80 zł sa w pierwszej czesci koscina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witam no przerwa w pracach ogrodniczych...pogoda marzonko...... moze pojade kupic jakies bylinki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Rym-dap - czy ktoś coś wie o tej firmie? Z czym to się je? Branża budowlana, na pewno stany surowe. może więcej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... I ja tez kawke sobie zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... a ja kawki nie piję, tarasu jeszcze nie mam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... a ja kawki nie piję, tarasu jeszcze nie mam..... no coz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... a ja kawki nie piję, tarasu jeszcze nie mam..... no coz.... z kawka nie wie co traci ja sobie nie wyobrazam poranka bez kawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... a ja kawki nie piję, tarasu jeszcze nie mam..... no coz.... z kawka nie wie co traci ja sobie nie wyobrazam poranka bez kawy ech...i do tego na tarasie pita..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Teska u ciebie jest beton + stropian czy polistyren ekstrudowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Teska u ciebie jest beton + stropian czy polistyren ekstrudowany gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Teska u ciebie jest beton + stropian czy polistyren ekstrudowany gdzie??? Chodzi mi o sciany bo jak pisalas mi ile wydajesz na ogrzewanie wychodzilo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts