Kacha72 03.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witajciebyliśmy na wycieczce w Glinnej park dendrologiczny zdjęcia wyszły jak bajka moze mi sie uda wkleić jednohttp://www.republika.pl/kacha72/laurka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... a ja kawki nie piję, tarasu jeszcze nie mam..... no coz.... z kawka nie wie co traci ja sobie nie wyobrazam poranka bez kawy ech...i do tego na tarasie pita..... na taras to jeszcze musze poczekac i go sobie zbudowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witajcie byliśmy na wycieczce w Glinnej park dendrologiczny zdjęcia wyszły jak bajka moze mi sie uda wkleić jedno http://www.republika.pl/kacha72/laurka.jpg niestety nic nie widac a jak tam spisuje sie ekipa budowlana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.05.2006 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witajcie byliśmy na wycieczce w Glinnej park dendrologiczny zdjęcia wyszły jak bajka moze mi sie uda wkleić jedno http://www.republika.pl/kacha72/laurka.jpg niestety nic nie widac a jak tam spisuje sie ekipa budowlana jeszcze nie zaczęła sie spisywać bo dopiero w zeszly tygodniu dostałam pozwol na budowe no i w związku z tym zaczynają dopiero 16 maja troche późno bo obok sezon budowlany w pelni ale coż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 witajcie byliśmy na wycieczce w Glinnej park dendrologiczny zdjęcia wyszły jak bajka moze mi sie uda wkleić jedno http://www.republika.pl/kacha72/laurka.jpg niestety nic nie widac a jak tam spisuje sie ekipa budowlana jeszcze nie zaczęła sie spisywać bo dopiero w zeszly tygodniu dostałam pozwol na budowe no i w związku z tym zaczynają dopiero 16 maja troche późno bo obok sezon budowlany w pelni ale coż Duzo zalezy od jakosci ekipy jedne sa powolne wrecz slimazarne a innym robota idzie ze az milo popatrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 http://www.republika.pl/kacha72/laurka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ale masz ladna coreczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Co nie? ...Ale to nie moja. To Kachy72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 03.05.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Co nie? ...Ale to nie moja. To Kachy72 tak wiem ze Kachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ja też mam ładną a nawet dwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Klaus, podesłałem ci kandydatów do rankingu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.05.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? no no... Klaus, będziesz musiał pokazać jak to się robi..... najlepiej na privie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 a córeczka tylko wyglada jak dziewczynka w rzeczywistości to czyste chłopaczysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 03.05.2006 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? no no... Klaus, będziesz musiał pokazać jak to się robi..... najlepiej na privie wiecznie Cię prowokuja nie daj sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 03.05.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? tak, tak i żeby było takie ładne, a przede wszystkim "żeńskie", bo mi tylko chłopaki wychodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.05.2006 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witaj Teska. Napisz mi jak tam się mieszka w Kościnie. Byliśmy na Łabędziej. Będziemy tam w czwartek. Umówiliśmy się z facetem który sprzedaje te działki. Po ile u was m2 i ile można stargować? Asia Asia na łabedziej to daj sobie spokoj...facet ( pan S) to kawal ... chociaz niby mily jest...ale nic bardziej zgubnego...wpadnij do mnie dam namiarki nie koniecznie na posrdednika...a na labedziej sprzedaje to co chce sprzedac.....tzn swoja dzialke z trfnymi fundamentami, albo dzialke przy samej drodze w formie trapezu!tam nikt nie kupuje....kupuja na czapli i sowy sroki.( ale mam namiarki wiec....) a i ile chce za m2? Cześć Teska. Przez telefon mówił, że chce 100m2. Może będziemy się mogli jutro spotkać? Daj namiar na priv. Asia Opinię o nim też słyszałam ale byłam ciekawa co chce sprzedać i za ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wieczorkiem. Dzięki Delf za wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Teska u ciebie jest beton + stropian czy polistyren ekstrudowany gdzie??? Chodzi mi o sciany bo jak pisalas mi ile wydajesz na ogrzewanie wychodzilo super mam beton komorkowy i 15 cm styropianu.na stropie 35 cm welny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 pusto dzis..... no nic trawka skoszona......robi sie kawka i sioooo na tarasik..... a ja kawki nie piję, tarasu jeszcze nie mam..... no coz.... z kawka nie wie co traci ja sobie nie wyobrazam poranka bez kawy ech...i do tego na tarasie pita..... na taras to jeszcze musze poczekac i go sobie zbudowac no chyba taras juz niedlugo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts