Teska 03.05.2006 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ja też mam ładną a nawet dwie. to pochwal sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 03.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witaj Teska. Napisz mi jak tam się mieszka w Kościnie. Byliśmy na Łabędziej. Będziemy tam w czwartek. Umówiliśmy się z facetem który sprzedaje te działki. Po ile u was m2 i ile można stargować? Asia Asia na łabedziej to daj sobie spokoj...facet ( pan S) to kawal ... chociaz niby mily jest...ale nic bardziej zgubnego...wpadnij do mnie dam namiarki nie koniecznie na posrdednika...a na labedziej sprzedaje to co chce sprzedac.....tzn swoja dzialke z trfnymi fundamentami, albo dzialke przy samej drodze w formie trapezu!tam nikt nie kupuje....kupuja na czapli i sowy sroki.( ale mam namiarki wiec....) a i ile chce za m2? Cześć Teska. Przez telefon mówił, że chce 100m2. Może będziemy się mogli jutro spotkać? Daj namiar na priv. Asia Opinię o nim też słyszałam ale byłam ciekawa co chce sprzedać i za ile? privek zerknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Klaus, podesłałem ci kandydatów do rankingu... Widziałem, jutro dodam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? tak, tak i żeby było takie ładne, a przede wszystkim "żeńskie", bo mi tylko chłopaki wychodzą Jeśli o mnie chodzi to ja się specjalizuję w córkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? tak, tak i żeby było takie ładne, a przede wszystkim "żeńskie", bo mi tylko chłopaki wychodzą Jeśli o mnie chodzi to ja się specjalizuję w córkach. ja też, najlepiej takich około 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Ja też mam ładną a nawet dwie. to pochwal sie A proszę bardzo: http://republika.pl/klaus_gaiger/images/_e.jpg http://republika.pl/klaus_gaiger/images/_j.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? tak, tak i żeby było takie ładne, a przede wszystkim "żeńskie", bo mi tylko chłopaki wychodzą Jeśli o mnie chodzi to ja się specjalizuję w córkach. ja też, najlepiej takich około 30 lat A Ty to mówisz o mamusiach chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 03.05.2006 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? To proste. Wpisujesz adres, zaznaczasz i naciskasz guzik "Img". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek i Ania 03.05.2006 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wszystkich, extra pociechy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wszystkich. Bardzo dawno nie zaglądałem na forum, ostatnio jakieś 70 stron temu.Wiosna przyszła i widać zwiększone zainteresowanie działkami. Poszukiwaczy namawiam na Kościno, jest naprawdę fajnie, no i blisko jest las po którym można spacerować z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 03.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wszystkich. Bardzo dawno nie zaglądałem na forum, ostatnio jakieś 70 stron temu. Wiosna przyszła i widać zwiększone zainteresowanie działkami. Poszukiwaczy namawiam na Kościno, jest naprawdę fajnie, no i blisko jest las po którym można spacerować z psem. Witaj Grzegorz skrobnęłam do Ciebie na gg jako przyszła sąsiadka z Kościna...mam pytanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 03.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 oou....! coś pokręciłam....GrześkaB pomyliłam z GrzegorzemR...to chyba z powodu zachłyśnięcia sie czystym weekendowym powietrzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam wszystkich. Bardzo dawno nie zaglądałem na forum, ostatnio jakieś 70 stron temu. Wiosna przyszła i widać zwiększone zainteresowanie działkami. Poszukiwaczy namawiam na Kościno, jest naprawdę fajnie, no i blisko jest las po którym można spacerować z psem. Witaj Grzegorz skrobnęłam do Ciebie na gg jako przyszła sąsiadka z Kościna...mam pytanko No to chwilę, na tym kompie nie mam GG, ale zaraz ściągnę i zainstaluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 03.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? tak, tak i żeby było takie ładne, a przede wszystkim "żeńskie", bo mi tylko chłopaki wychodzą Jeśli o mnie chodzi to ja się specjalizuję w córkach. ja też, najlepiej takich około 30 lat A Ty to mówisz o mamusiach chyba. potencjalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 03.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 oou....! coś pokręciłam....GrześkaB pomyliłam z GrzegorzemR...to chyba z powodu zachłyśnięcia sie czystym weekendowym powietrzem Już mam zainstalowane. Mój numer GG: 5846189 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 04.05.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 pozdrawiam czwartkowo i poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzesiekB 04.05.2006 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 oou....! coś pokręciłam....GrześkaB pomyliłam z GrzegorzemR...to chyba z powodu zachłyśnięcia sie czystym weekendowym powietrzem Jeżeli Twoje zapytanie na GG było do mnie , to już odpowiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.05.2006 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 04.05.2006 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 04.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ooo dzięki Klaus jak to sie robi??? żeby było widać? no no... Klaus, będziesz musiał pokazać jak to się robi..... najlepiej na privie No nie, jak ma byc widac, to musi byc publicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts