Kacha72 04.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam grupkę..... mam dzis stresa maturalnego a po co? my przecież trzymamy kciuki, więc będzie dobrze kurka...cale 5 godzin pisaniny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 04.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja?[/quote Jak ostanio rozmawialem to w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam grupkę..... mam dzis stresa maturalnego a po co? my przecież trzymamy kciuki, więc będzie dobrze hej kwitną kasztany to i matura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 04.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam grupkę..... mam dzis stresa maturalnego a po co? my przecież trzymamy kciuki, więc będzie dobrze hej kwitną kasztany to i matura a w Gdańsku to na drzewach są dopiero pączki liści u nas to choć listki młode są widoczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam grupkę..... mam dzis stresa maturalnego a po co? my przecież trzymamy kciuki, więc będzie dobrze hej kwitną kasztany to i matura gdzie kwitną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam grupkę..... mam dzis stresa maturalnego a po co? my przecież trzymamy kciuki, więc będzie dobrze hej kwitną kasztany to i matura a w Gdańsku to na drzewach są dopiero pączki liści u nas to choć listki młode są widoczne noooo, ja robie prawko, mój instruktor jazdy zamiast patrzeć jak jego kursantka jedzie, to on na drzewa spoziera i co chwilę okrzyk - patrz, kasztany kwitną, patrz jaka akacja , patrz ...... Jedni maturę dziś zdają a ja zdaję wewn. egzamin z jazd tak więc solidaryzuję się z maturzystami w odczuwaniu stresu i trzymam kciuki za nich Pogoda sprzyja dla dobrej weny, więc maturzyści napewno naskrobią super prace z polskiego Ciepło, ciepło - czas na zakup sandałków dla dzieci później zostają same resztki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NB1970 04.05.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 witam grupkę..... mam dzis stresa maturalnego a po co? my przecież trzymamy kciuki, więc będzie dobrze kurka...cale 5 godzin pisaniny Zeby tylko pisac trzeba bylo to Ty co roku mialabys 6. ... ale zycie jest brutalne i samo pisanie nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ide cos na ogrod...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 04.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ide cos na ogrod...... Na ogrodzie pewnie pięknie Słuchajcie ludzie za dwa miechy będę kupowała psa - chcemy dużego psa ale od szczeniaka - od kogo?jakiego?poradzcie cos. Moj syn wybrał już imię jeśli bedzie to suczka to będzie Sonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ide cos na ogrod...... Na ogrodzie pewnie pięknie Słuchajcie ludzie za dwa miechy będę kupowała psa - chcemy dużego psa ale od szczeniaka - od kogo?jakiego?poradzcie cos. Moj syn wybrał już imię jeśli bedzie to suczka to będzie Sonia zobacz w watku o zwierzetach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja?[/quote Jak ostanio rozmawialem to w kwietniu. no to mamy maj a tam nic chyba ze dawno nie byłam i o czyms nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Słuchajcie, kiedy i czym można truć pokrzywy, perz i osty? A, i resztki szparagów mam tego trochę, a chciałam jakos zagospodarowac te moje "hektary". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 04.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Klaus, Kacha - dzieciaczki, jak marzenie Asia i Robert - zupełnie nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie; musimy to powtórzyć, ale w pełnym składzie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 04.05.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Klaus, Kacha - dzieciaczki, jak marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 ide cos na ogrod...... Na ogrodzie pewnie pięknie Słuchajcie ludzie za dwa miechy będę kupowała psa - chcemy dużego psa ale od szczeniaka - od kogo?jakiego?poradzcie cos. Moj syn wybrał już imię jeśli bedzie to suczka to będzie Sonia agnieszka zerknij na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 04.05.2006 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Klaus, Kacha - dzieciaczki, jak marzenie Asia i Robert - zupełnie nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie; musimy to powtórzyć, ale w pełnym składzie! Nie ma sprawy. Daj znać jak będziecie mieli czas Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Klaus, Kacha - dzieciaczki, jak marzenie Asia i Robert - zupełnie nie ma za co, cała przyjemność po mojej stronie; musimy to powtórzyć, ale w pełnym składzie! Nie ma sprawy. Daj znać jak będziecie mieli czas Asia Asiu jestem w domku jak cos.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja?[/quote Jak ostanio rozmawialem to w kwietniu. no to mamy maj a tam nic chyba ze dawno nie byłam i o czyms nie wiem Kacha 72 zerknij na privka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 04.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 a sąsiedzi między Pana domkiem i moim kiedy ruszaja?[/quote Jak ostanio rozmawialem to w kwietniu. Bezwies mam pytanko....a gdzie sie budujesz???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts