Teska 05.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam grupkę..... od jutra robi sie u mnie tarasik....wsio dzis zakupiłam....oby byla pogoda!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 05.05.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam, mój projekt jest w adaptacji, będą w nim zmiany, m.in.wykusz, połączenie na piętrze łazienki z pokojem w jeden pokójna, łazienka naprzeciwko - wszystkie Wasze uwagi mile widziane. A przed zmianami wygląda tak : http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=535&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance= trochę podobny do projektu gruśki czy może ktoś korzysta z POŚ z Bioeko z Sanoka ? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 trochę podobny do projektu gruśki Do gruski i do mojego! Niech żyją stodoły!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam grupkę..... od jutra robi sie u mnie tarasik....wsio dzis zakupiłam....oby byla pogoda!! pogoda będzie z czego taras robisz? ja bym chciala z drewna ale pewnie skonczy sie na plytkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi99 05.05.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale jak tu napisać ,żeby było w szczecińskiej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale jak tu napisać ,żeby było w szczecińskiej..... jest w szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi99 05.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo zapisało się...chciałam tylko wkleić linka do obwodnicy szczecińskiej http://www.rbgp.pl/ (w projektach) i pozdrowić też chciałam no to pozdrawiam gabi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 no to witamy na pokładzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2006 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie witam wszystkich u mnie narazie trawka samosiejka Czy przed przywiezieniem ziemi urodzajnej trzeba przekopac teren i powybierac chwasty? a moze zlac to jakims płynem? ja lalam randaupem, przekopywałam, nasypany zostal czarnoziem, nawoz trawka cienka warstwa ziemi, delikatne podlewanko...dwa razy na dzien.... dokładnie tak to odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Właśnie, właśnie, ja tez o chwaściory pytałasm, a Didi nic! bo ja nie miałam dziś łącza z necikiem a teraz jest ale przynajmniej część tulipanków ogłowiłam i trochę się pobyczyłam przed telewizorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 05.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! jak śliczna budowlana pogoda i trawka rośnie witam wszystkich u mnie narazie trawka samosiejka Czy przed przywiezieniem ziemi urodzajnej trzeba przekopac teren i powybierac chwasty? a moze zlac to jakims płynem? ja lalam randaupem, przekopywałam, nasypany zostal czarnoziem, nawoz trawka cienka warstwa ziemi, delikatne podlewanko...dwa razy na dzien.... dokładnie tak to odpowiedź ale Didi jak mam przekopać prawie 4 tys m2??? Nie wystarczy popsikać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 05.05.2006 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo zapisało się... chciałam tylko wkleić linka do obwodnicy szczecińskiej http://www.rbgp.pl/ (w projektach) i pozdrowić też chciałam no to pozdrawiam gabi Ja poproszę dokładniejszą mapę jak to idzie w tym Tanowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 delf - to ty "obszarnik" jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 delf - to ty "obszarnik" jesteś to nie moje wszytsko, ale obok mnie i jak sobie nie zrobie, to bede miała chaszcze wokoło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 05.05.2006 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale tego obok to nie musiszprzekopywać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 05.05.2006 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 oooo zapisało się... chciałam tylko wkleić linka do obwodnicy szczecińskiej http://www.rbgp.pl/ (w projektach) i pozdrowić też chciałam no to pozdrawiam gabi Ja poproszę dokładniejszą mapę jak to idzie w tym Tanowie na serwerze gminy dobra jest plan zagospodarowania przestrzennego - tam jest zaznaczona i obwodnica, i austostrada A6 i mniejsze obejścia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 ale tego obok to nie musisz przekopywać! No Didi mówi, że muszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 05.05.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Do taksówki wsiadły dwie paniusie typu damulka z pretensjami. Po drodze gwarzą sobie o tym i o owym. - To doprawdy okropne! Jacy ludzie bywają niekulturalni! Wyobraź sobie moja droga, byłam ostatnio na przyjęciu, gdzie do ryby podano mi nóż do befsztyków! - O tak, szokujący brak ogłady. Mnie znowu zaproponowano sherry w kieliszku do szampana! W tym momencie wtrąca się taksówkarz: - Panie nie wezmą mi za złe, mam nadzieję, że ja tak tyłem do pań siedzę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 05.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 witam grupkę..... od jutra robi sie u mnie tarasik....wsio dzis zakupiłam....oby byla pogoda!! pogoda będzie z czego taras robisz? ja bym chciala z drewna ale pewnie skonczy sie na plytkach gdybym wczesniej sie zastanowila zrobiłabym z kosteczki granitowej....a tak jest terakota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts