szydas 06.05.2006 00:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam przeczytałam co miałam przeczytac i uciekam spać pa a to ja posiedzę i popilnuję forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinimoD 06.05.2006 04:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 szydas zdrzemnij sie, teraz ja posiedze i tak nie mam nic lepszego do roboty [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 06.05.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam serdecznie !! Dawno mnie tu nie było a tymczasem domek już stoi i się powoli wykańcza Właśnie jesteśmy na etapie "obmyślania" kuchni i chcielibyśmy najlepiej wykonać ją u jakiegoś stolarza..Mam do Was w związku z tym ogromną prośbę: Bardzo proszę o namiary na dobrego i sprawdzonego stolarza (takiego w rozsądnych cenach) Bardzo na Was liczę, gdyż ja zupełnie nie wiem gdzie takiego szukać a chciałabym już skonkretyzować moje kuchenne zamiary Z góry dziękuję za pomoc !! Pozdrawiam wszystkich i życzę mołej soboty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 06.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam wszystkich i pozdrawiam z Karpacza! Urlop sie konczy. czas wrocic do pracy...do uslyszenia w poniedzialek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 06.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam sobotnio. Witam wieczorkiem i pozdrawiam. No i u mnie będzie chyba harakiri na plecach . Trzymaj się, życzę Ci, żeby wszystko przebiegło sprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 06.05.2006 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam wieczorkiem i pozdrawiam. No i u mnie będzie chyba harakiri na plecach . Znaczy jesteś trendy albo cool, bo ostatnio to Doda też takowe harakiri miała - dołączyłeś do "elity" Trzymam kciuki i wpisuję na listę do wieczornego pacierza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witam mam na przedmieściu domek a w nim woda prąd i gaz la lal lala tzn mam prąd wode ale domku jeszcze niet witam w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 06.05.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam, mój projekt jest w adaptacji, będą w nim zmiany, m.in.wykusz, połączenie na piętrze łazienki z pokojem w jeden pokójna, łazienka naprzeciwko - wszystkie Wasze uwagi mile widziane. A przed zmianami wygląda tak : http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=535&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance= trochę podobny do projektu gruśki czy może ktoś korzysta z POŚ z Bioeko z Sanoka ? pozdrawiam martelia projekcik nawet bardzo podobny:) w moim brakuje mi jednego....zimnej spożarni...ale jest schowek pod schodami który mogę wykorzystać i potraktować jako substytut spiżarni dobrzę robisz że powiększasz łazienkę...w 5 metrach nie można zbyt mocno poszaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 06.05.2006 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 trochę podobny do projektu gruśki Do gruski i do mojego! Niech żyją stodoły!! tak jest, niech żyją!!! niech żyją!!! mnie uszczęśliwiła gmina....wydała mi warunki - dach dwuspadowy, kalenica równoległa do drogi....a pewnie wiecie jak było, jako totalny laik projekt miałam juz wybrany przed wydaniem warunków zabudowy...ba! przed kupieniem działki nawet! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 co tu się dzieje? wystarczy na chwile forum spuścić z oka i już spadamy na łeb, na szyję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 06.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 gruśka, a jaki masz projekt? ja też kupiłem projekt przed działką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 06.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 gruśka, a jaki masz projekt? ja też kupiłem projekt przed działką.... o taki: http://www.projekty.ign.com.pl/projekt.php?opcja=opis&id=240&nazwa_projektu=FILONEK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gruśka 06.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 gruśka, a jaki masz projekt? ja też kupiłem projekt przed działką.... szydas...ja na szczęście projekt tylko wybrałam przed kupieniem działki....nie kupowałam go...dopiero gdy wszystko było świecące jak słońce....zamówiłam....w czwartek...w poniedziałek-wtorek powinien zapukać do moich drzwi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 do Teski : czy byłyby problem gdybyś podesłała na forum kilka fotek tarasu sąsiadów lub podała namiary (nieśmiało proszę) żebym mogła zajrzeć przez płot ? Zastanawiam się nad swoim tarasem i szukam pomysłów. Najlepiej jak coś zobaczę "na żywo" miłego wieczorku witaj z fotkami to chyba nie bardzo....jej nie ma w domku....ale...na mojej ulicy z czarnym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 do Teski : czy byłyby problem gdybyś podesłała na forum kilka fotek tarasu sąsiadów lub podała namiary (nieśmiało proszę) żebym mogła zajrzeć przez płot ? Zastanawiam się nad swoim tarasem i szukam pomysłów. Najlepiej jak coś zobaczę "na żywo" miłego wieczorku ja też się przyłaczę do prośby o zdjęcia Teska a taras sąsiadów jest z kostki granitowej czy innej? kostka granitowa a gdzieniegdzie wlasnie te swietne zielonkawe plyty kamienne ( granit)..wyglada super. Inny sasiad natomiast ma starobruk...a gdzieniegdzie z kostki granitowej zrobione kwadeaty..tez wyglada super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 06.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam wieczorkiem jestem padnieta......ogrodniczo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 06.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam wieczorkiem Dosyć często tu wpadam ale nie gadam. Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka. Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami??????? A czy oglądaliście działki w drodze na Kołbacz, zaraz za Kobylanką ? Witam Widziałem te działeczki i nawet ostro byłem zainteresowany ale do czasu gdy okazało sie ze są już sprzedane- załamka bo okolica dla mnie ideał. Dowiedziałem się że ten sam developer będzie również sprzedawał działki dalej pod lasem ale dopiero w przyszłym roku - fakt że ze względu na ciekawą okolice mógłbym poczekać no ale niewiadomo jaka będzie wtedy cena. Jeżeli macie jakieś info n/t działek w tej okolicy to proszę o sygnał. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 06.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 Witamwieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 06.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam i podnoszę przejedz sie do cisewa tj za reptowem gościu z drugiego domu po prawej ma działeczke do sprzedania /ten drugi dom to nowy domek przy ulicy/ obejrzyj ta okolice moze sie spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jelik 06.05.2006 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2006 witam i podnoszę przejedz sie do cisewa tj za reptowem gościu z drugiego domu po prawej ma działeczke do sprzedania /ten drugi dom to nowy domek przy ulicy/ obejrzyj ta okolice moze sie spodoba Dzięki za info Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts