Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam serdecznie !!

Dawno mnie tu nie było a tymczasem domek już stoi i się powoli wykańcza :D

Właśnie jesteśmy na etapie "obmyślania" kuchni i chcielibyśmy najlepiej wykonać ją u jakiegoś stolarza..Mam do Was w związku z tym ogromną prośbę:

Bardzo proszę o namiary na dobrego i sprawdzonego stolarza (takiego w rozsądnych cenach)

Bardzo na Was liczę, gdyż ja zupełnie nie wiem gdzie takiego szukać a chciałabym już skonkretyzować moje kuchenne zamiary :D

Z góry dziękuję za pomoc !!

Pozdrawiam wszystkich i życzę mołej soboty !!

Witam wieczorkiem i pozdrawiam. No i u mnie będzie chyba harakiri na plecach :( .

Znaczy jesteś trendy albo cool, bo ostatnio to Doda też takowe harakiri miała - dołączyłeś do "elity" :wink:

Trzymam kciuki i wpisuję na listę do wieczornego pacierza :wink: :D

witam,

mój projekt jest w adaptacji, będą w nim zmiany, m.in.wykusz, połączenie na piętrze łazienki z pokojem w jeden pokójna, łazienka naprzeciwko - wszystkie Wasze uwagi mile widziane.

A przed zmianami wygląda tak :

http://www.dom-jednorodzinny.pl/index.php?Product=535&Page=&Realisations=&Wnetrza=&Search=&Min=&Max=&Width=&Floor0=&Floor2=&Floor3=&Garage=&Entrance=

trochę podobny do projektu gruśki :)

czy może ktoś korzysta z POŚ z Bioeko z Sanoka ?

pozdrawiam

martelia

projekcik nawet bardzo podobny:)

w moim brakuje mi jednego....zimnej spożarni...ale jest schowek pod schodami który mogę wykorzystać i potraktować jako substytut spiżarni

dobrzę robisz że powiększasz łazienkę...w 5 metrach nie można zbyt mocno poszaleć;)

trochę podobny do projektu gruśki :)

Do gruski i do mojego! :D Niech żyją stodoły!! :lol:

tak jest, niech żyją!!! :lol:

niech żyją!!!:)

mnie uszczęśliwiła gmina....wydała mi warunki - dach dwuspadowy, kalenica równoległa do drogi....a pewnie wiecie jak było, jako totalny laik projekt miałam juz wybrany przed wydaniem warunków zabudowy...ba! przed kupieniem działki nawet! :D

gruśka, a jaki masz projekt? ja też kupiłem projekt przed działką....

szydas...ja na szczęście projekt tylko wybrałam przed kupieniem działki....nie kupowałam go...dopiero gdy wszystko było świecące jak słońce....zamówiłam....w czwartek...w poniedziałek-wtorek powinien zapukać do moich drzwi:)

do Teski :

czy byłyby problem gdybyś podesłała na forum kilka fotek tarasu sąsiadów lub podała namiary (nieśmiało proszę) żebym mogła zajrzeć przez płot ?

Zastanawiam się nad swoim tarasem i szukam pomysłów. Najlepiej jak coś zobaczę "na żywo" :)

miłego wieczorku

witaj

z fotkami to chyba nie bardzo....jej nie ma w domku....ale...na mojej ulicy z czarnym dachem :lol:

do Teski :

czy byłyby problem gdybyś podesłała na forum kilka fotek tarasu sąsiadów lub podała namiary (nieśmiało proszę) żebym mogła zajrzeć przez płot ?

Zastanawiam się nad swoim tarasem i szukam pomysłów. Najlepiej jak coś zobaczę "na żywo" :)

miłego wieczorku

ja też się przyłaczę do prośby o zdjęcia :D

Teska a taras sąsiadów jest z kostki granitowej czy innej?

kostka granitowa a gdzieniegdzie wlasnie te swietne zielonkawe plyty kamienne ( granit)..wyglada super.

Inny sasiad natomiast ma starobruk...a gdzieniegdzie z kostki granitowej zrobione kwadeaty..tez wyglada super

witam wieczorkiem

Dosyć często tu wpadam ale nie gadam.

Jeżdże i szukam działki tej wymarzonej pod lasem ale zapomnijcie koszmar cenowy i jakościowy. Dzisiaj byliśmy z żonką w Żelewie - no miejscowość cudo - las i jeziorko. Pare tam działeczek na sprzedaż no ale wszystko fajnie dopóki nie dojdzie do szoku cenowego- robi sie tragedia bo 20km od Szczecina krzyczą już za działki ok1200m ponad 100000 - załamka.

Wcześniej była Kobylanka i Jęczydół - no też urocze okolice ale działek brak a jak są to ceny kosmos. Czy jest dla mnie jakieś koło ratunkowe czy cel zakupu działki uzbrojonej w granicach 60 zł/m to walka z wiatrakami???????

A czy oglądaliście działki w drodze na Kołbacz, zaraz za Kobylanką ?

Witam

Widziałem te działeczki i nawet ostro byłem zainteresowany ale do czasu gdy okazało sie ze są już sprzedane- załamka bo okolica dla mnie ideał.

Dowiedziałem się że ten sam developer będzie również sprzedawał działki dalej pod lasem ale dopiero w przyszłym roku - fakt że ze względu na ciekawą okolice mógłbym poczekać no ale niewiadomo jaka będzie wtedy cena.

Jeżeli macie jakieś info n/t działek w tej okolicy to proszę o sygnał.

Pozdrawiam