Teska 08.05.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 czy nawozić trawę to teraz ??? czy poczekać na opady i przed deszczykiem teraz.....co najwyzej wieczorkiem podlej...ale za to trawce nawozik sie przyda a czym najlepiej nawozić ? kup w hurtowni na kolumba nawoz Hydrokompleks- jest super! w worach 25 kg (wystarczy na caly sezonik- mozesz podsypywac i inne roslinki) koszt tego nawozu to okolo 70 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.05.2006 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Po tygodniowej przerwie w dostawie internetu (jakieś Q#@%$# zniszczyli kable w piwnicy) zabieram się do nadrobienia zaległości w czytaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Po tygodniowej przerwie w dostawie internetu (jakieś Q#@%$# zniszczyli kable w piwnicy) zabieram się do nadrobienia zaległości w czytaniu. o to masz duzo do nadrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.05.2006 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Już przeczytałam i idę do pobawić się do piaskownicy Mam nadzieję, że jak wrócę to internet będzie działał, najgorsze jest to że wszyscy wiedzą co za gn...e a nie można nic zrobić, tylko chłopaki siedzą godZinami w piwnicy i naprawiają po -łagodnie -wandalach aż mi ich szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2006 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Już przeczytałam i idę do pobawić się do piaskownicy Mam nadzieję, że jak wrócę to internet będzie działał, najgorsze jest to że wszyscy wiedzą co za gn...e a nie można nic zrobić, tylko chłopaki siedzą godZinami w piwnicy i naprawiają po -łagodnie -wandalach aż mi ich szkoda urok blokow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.05.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Dziś po spotkaniu z Wojewodą. Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną będzie GŁOŚNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 08.05.2006 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Dziś po spotkaniu z Wojewodą. Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną będzie GŁOŚNO hmm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 08.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Musiałam Wam to wysłać. Taka piekna magnolia rośnie obok mojej szkoły...http://images3.fotosik.pl/63/4x3uty1odfe97ne9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 08.05.2006 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Jeszcze tylko jedno...http://images3.fotosik.pl/63/zryl7riyx876bnh9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Dziś po spotkaniu z Wojewodą. Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną będzie GŁOŚNO hmm.... Wójt będzie szczęśliwy przed wyborami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.05.2006 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 08.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Witam Dziś po spotkaniu z Wojewodą. Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną będzie GŁOŚNO to będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 08.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? Mam rozumieć,że się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.05.2006 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? Mam rozumieć,że się podoba... się podoba i się pyta o aparat, bo sama chce kupić jakiś cyfrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 08.05.2006 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? Mam rozumieć,że się podoba... się podoba i się pyta o aparat, bo sama chce kupić jakiś cyfrowy Minolta Z1, ale juz jest Minolta Z6...(Vobis w realu raty 0%) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 08.05.2006 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? Mam rozumieć,że się podoba... się podoba i się pyta o aparat, bo sama chce kupić jakiś cyfrowy Minolta Z1, ale juz jest Minolta Z6...(Vobis w realu raty 0%) Delf, śliczna elewacja. Ja tez chciałabym czrną dachowkę (jeżeli dobrze widzę?) napisz cos więcej o elewacji. Jakie to kolory, jaki producent? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.05.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? Mam rozumieć,że się podoba... się podoba i się pyta o aparat, bo sama chce kupić jakiś cyfrowy Minolta Z1, ale juz jest Minolta Z6...(Vobis w realu raty 0%) Delf, śliczna elewacja. Ja tez chciałabym czrną dachowkę (jeżeli dobrze widzę?) napisz cos więcej o elewacji. Jakie to kolory, jaki producent? Elewacja wprost z projektu, nie zmieniona na "jotę"; dachówka grafitowa, a kolory na oko, bo w projekcie nie były okreslone. Tynk i farba Knaufa, ale numerów nie pamiętam, bo tam było z 10 beżów, 10 kremów itd. A podpytam cie jeszcze odnośnie aparatu: zadowolona jesteś z menu? a nie jest za duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.05.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 A co tam też Wam pokażę http://tomek.xcomp.pl/photos/austria/A15.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 08.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 widokówki się nie liczą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 08.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 widokówki się nie liczą! Ale to widokówka na 3300 metrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts