Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

czy nawozić trawę to teraz ???

czy poczekać na opady i przed deszczykiem :o

teraz.....co najwyzej wieczorkiem podlej...ale za to trawce nawozik sie przyda :lol:

a czym najlepiej nawozić ?

kup w hurtowni na kolumba nawoz Hydrokompleks- jest super! w worach 25 kg (wystarczy na caly sezonik- mozesz podsypywac i inne roslinki) koszt tego nawozu to okolo 70 zł.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Już przeczytałam :lol: :lol: i idę do pobawić się do piaskownicy :lol: :lol: Mam nadzieję, że jak wrócę to internet będzie działał, najgorsze jest to że wszyscy wiedzą co za gn...e :evil: :evil: a nie można nic zrobić, tylko chłopaki siedzą godZinami w piwnicy i naprawiają po -łagodnie -wandalach :evil: aż mi ich szkoda

urok blokow :cry: :cry:

Witam

Dziś po spotkaniu z Wojewodą. :-? Niestety tak jak przypuszczałem g...... można zrobić. W środę spotkanie z przewodniczącym rady gminy tak raczej proforma :evil: oraz spotkanie z dziennikarką telewizyjną :o 8) będzie GŁOŚNO :wink:

hmm.... :cry: :cry:

ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? 8) :D

Mam rozumieć,że się podoba...

się podoba i się pyta o aparat, bo sama chce kupić jakiś cyfrowy :lol:

Minolta Z1, ale juz jest Minolta Z6...(Vobis w realu raty 0%)

Delf, śliczna elewacja. Ja tez chciałabym czrną dachowkę (jeżeli dobrze widzę?) napisz cos więcej o elewacji. Jakie to kolory, jaki producent?

ogo, ja wiem, że pogoda sprzyjała, ale...co masz za aparat? 8) :D

Mam rozumieć,że się podoba...

się podoba i się pyta o aparat, bo sama chce kupić jakiś cyfrowy :lol:

Minolta Z1, ale juz jest Minolta Z6...(Vobis w realu raty 0%)

Delf, śliczna elewacja. Ja tez chciałabym czrną dachowkę (jeżeli dobrze widzę?) napisz cos więcej o elewacji. Jakie to kolory, jaki producent?

Elewacja wprost z projektu, nie zmieniona na "jotę"; dachówka grafitowa, a kolory na oko, bo w projekcie nie były okreslone. Tynk i farba Knaufa, ale numerów nie pamiętam, bo tam było z 10 beżów, 10 kremów itd.

A podpytam cie jeszcze odnośnie aparatu: zadowolona jesteś z menu? a nie jest za duży?