bodekku 09.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 cos po 14 dniach powinno byc lekko zielono...a kosic....ech jak bedzie wysokoa...cos kolo 8 -10 cm..... Ale na wakacje, to chyba będzie można już po niej chodzić? Skończyli już na dzisiaj, czy jeszcze coś robią? bedzie mozna chodzic a po nich sladu niet...nie rozgarneli do konca..chyba cos ich szybko pognało... Bo dzisiaj była ekipa przewożąco - razgarniająca, tak zgrubnie. Kolejna ekipa ma oczyścić ziemię z różnych ciał obcych i uformować teren. Powinni być jutro i musze powiedzieć, że mam nadzieję, że jak już ruszyli z pracami to zrobią to szybko do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! Coś mam wrażenie, że czujesz się niezauważony . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! Coś mam wrażenie, że czujesz się niezauważony . Pozdrawiam. ja po prostu wpadam do kompa okazjonalnie ale chyba nie przeszkadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! Coś mam wrażenie, że czujesz się niezauważony . Pozdrawiam. ja po prostu wpadam do kompa okazjonalnie ale chyba nie przeszkadzam no wiesz co....pewnie ze nie przeszkadzasz...kiedy sypiesz nawozik???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 jak się pozbieram czasowo to podjadę na Kolumba i nawozik kupię dzięki za tipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 09.05.2006 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Już wróciłam, a pogode to Wam przywiozłam wprost z Bornholmu. no wlasnie....bylo super nie??? bardzo super aż szkoda było wracac. Mordkę to sobie tak przyjarałam, że skóra mi zlezie jak nic. Mój nos czerwony jak u ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! Coś mam wrażenie, że czujesz się niezauważony . Pozdrawiam. ja po prostu wpadam do kompa okazjonalnie ale chyba nie przeszkadzam Oczywiście, że nie, tylko to powitanie "pozdrawiam ponownie" tak zabrzmiało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Już wróciłam, a pogode to Wam przywiozłam wprost z Bornholmu. no wlasnie....bylo super nie??? bardzo super aż szkoda było wracac. Mordkę to sobie tak przyjarałam, że skóra mi zlezie jak nic. Mój nos czerwony jak u ....... oj Iwonko jak ja ci zadroszczę tego relaksu i mam nadzieję że ta śliczna pogoda którą nam przywiozłaś utrzyma się do niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 09.05.2006 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 GrzegorzR skrobnę zaraz coś na priva, zerknij jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 09.05.2006 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 pozdrawiam ponownie! coś mam wrażenie, że czujesz się niezauważony . Pozdrawiam. ja po prostu wpadam do kompa okazjonalnie ale chyba nie przeszkadzam oczywiście, że nie, tylko to powitanie "pozdrawiam ponownie" tak zabrzmiało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.05.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam po dłuższej przerwie i za parę dni znowu znikam Przeczytałam, że będzie obwodnica przez Tanowo To gdzie ja będę jeździła na grilla? Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 09.05.2006 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 GrzegorzR skrobnę zaraz coś na priva, zerknij jak możesz Wysłałem już informacje, o które prosiłaś. Jeżeli będą jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.05.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Już wróciłam, a pogode to Wam przywiozłam wprost z Bornholmu. ale fajnie, tylko pozazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 09.05.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam po dłuższej przerwie i za parę dni znowu znikam Przeczytałam, że będzie obwodnica przez Tanowo To gdzie ja będę jeździła na grilla? Asia jaka obwodnica?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.05.2006 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam po dłuższej przerwie i za parę dni znowu znikam Przeczytałam, że będzie obwodnica przez Tanowo To gdzie ja będę jeździła na grilla? Asia jaka obwodnica?? To jakąś stronę wcześniej przeczytałam o planowanej obwodnicy do Trzebieży przez Bartoszewo. To nie ja .... Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 09.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam wszystkich wtorkowo Już wróciłam, a pogode to Wam przywiozłam wprost z Bornholmu. ale fajnie, tylko pozazdrościć Nie wiem jak na Borholmie ale w Kołobrzegu było obrzydliwie zimno pomimo słońca - 13 stopni. Przez 3 dni siedziałam u babci na balkonie. Raz byłam nad morzem przez chwilę. A moja córa chciała jeszcze koniecznie do wody Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 09.05.2006 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 spadamy więc podciągnę stres budowlany mnie wykańczaa ludziska trawke sieją urlopy maja ech jak dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 09.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 spadamy więc podciągnę stres budowlany mnie wykańczaa ludziska trawke sieją urlopy maja ech jak dobrze bedzie oki...... zerknij n privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts