dzióbek 09.05.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 spadamy więc podciągnę stres budowlany mnie wykańczaa ludziska trawke sieją urlopy maja ech jak dobrze mi się w taką pogodę to wogóle nie chce zaczynać budowy, tylko marzę o wyjeżdzie na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 09.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Nie ładnie tak w ogonku podciągam w górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 09.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 spadamy więc podciągnę stres budowlany mnie wykańczaa ludziska trawke sieją urlopy maja ech jak dobrze Eee, nie jest chyba aż tak źle. Ja już teraz zastanawiam się, gdzie znajdę te same emocje po zakończeniu budowy. Może zacznę się hazardowac? A zawsze myślałam, że mam duszę spolegliwej domatorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2006 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 spadamy więc podciągnę stres budowlany mnie wykańczaa ludziska trawke sieją urlopy maja ech jak dobrze Eee, nie jest chyba aż tak źle. Ja już teraz zastanawiam się, gdzie znajdę te same emocje po zakończeniu budowy. Może zacznę się hazardowac? A zawsze myślałam, że mam duszę spolegliwej domatorki. cos Ty...ogród wciaga bardziej niz budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2006 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 witam srodkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Theska 10.05.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 HiI'm looking for my sister.Could you help me? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam dzieki za pocieszenia może to i racja że ogród mnie wciągnie lub bede szukać emocji dodatkowych bo przypływ adrenaliny bedzie za mały i nie bede mogła poprawnie funkcjonowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 ale ktoś sie brzydko zabawia kosztem innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 10.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam dzieki za pocieszenia może to i racja że ogród mnie wciągnie lub bede szukać emocji dodatkowych bo przypływ adrenaliny bedzie za mały i nie bede mogła poprawnie funkcjonowac A ja myślałam Kacha że Ty zaczynasz budowę a Ty już kończysz A ja zaczynam się zastanawiać nad rodzajem ogrodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 10.05.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam dzieki za pocieszenia może to i racja że ogród mnie wciągnie lub bede szukać emocji dodatkowych bo przypływ adrenaliny bedzie za mały i nie bede mogła poprawnie funkcjonowac A ja myślałam Kacha że Ty zaczynasz budowę a Ty już kończysz A ja zaczynam się zastanawiać nad rodzajem ogrodzenia Zaczynam! hi i stad ten stres potem sie otrzaskam i nic mnie nie ruszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.05.2006 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Eee, nie jest chyba aż tak źle. Ja już teraz zastanawiam się, gdzie znajdę te same emocje po zakończeniu budowy. Może zacznę się hazardowac? A zawsze myślałam, że mam duszę spolegliwej domatorki. cos Ty...ogród wciaga bardziej niz budowa Teska, ale czy emocje te same? W końcu nawet z kretem jakoś ułożyłaś, hm ,stosunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 [quote name="Agnieszka1 A ja myślałam Kacha że Ty zaczynasz budowę a Ty już kończysz A ja zaczynam się zastanawiać nad rodzajem ogrodzenia [/quote] Zaczynam! hi i stad ten stres potem sie otrzaskam i nic mnie nie ruszy Kacha, uważaj! To "otrzaskiwanie" może pozostawić niezatarte ślady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam środowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 10.05.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Teska, ale czy emocje te same? W końcu nawet z kretem jakoś ułożyłaś, hm ,stosunki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.05.2006 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Witam środowo Ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Eee, nie jest chyba aż tak źle. Ja już teraz zastanawiam się, gdzie znajdę te same emocje po zakończeniu budowy. Może zacznę się hazardowac? A zawsze myślałam, że mam duszę spolegliwej domatorki. cos Ty...ogród wciaga bardziej niz budowa Teska, ale czy emocje te same? W końcu nawet z kretem jakoś ułożyłaś, hm ,stosunki. wiesz....i ogrodniczo jest gorsze......bo nigdy sie nie konczy ta choroba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 10.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 wiesz....i ogrodniczo jest gorsze......bo nigdy sie nie konczy ta choroba A zimą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 10.05.2006 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 wiesz....i ogrodniczo jest gorsze......bo nigdy sie nie konczy ta choroba A zimą?? a zimą?? kupujesz ....ogrody, moj piekny ogrod...itp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Theska 10.05.2006 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Do you need more info?O.K. 15 000 x 3 minutes = 45 000 minutes45 000 minutes / 60 = 750 hours750 hours / 8 = 94 working days94 / 20 days a month = HALF A YEAR FRUITLOST TYPING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts