Didi 11.05.2006 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam! witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wieczorowo, ja też dziś byłam na działce, w celu zewidencjonowania stanu posiadania dendrologiczno-botanicznego i szczęka mi opadła: Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! a u mnie nadal nie ma - więc Ci bardzo zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 http://images2.fotosik.pl/64/u3cd8yqy5qjviljem.jpg witam wieczorkiem-odwiedzam działeczke narazie tylko w celach porzadkowych,a tu niespodzianka-pieknie rozkwitł rododendron-tak pisze na etykiecie ale mam watpliwosci bo wczoraj tesciowa tez kupiła rododendron na 100%i inaczej wyglada-napiszcie czy to cos na zdjeciu w moim tymczasowym mini ogródku to własnie rododendron wg mnie to azalia ale wieczorkiem zapytam specjalistę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam! witaj znowu mam coś z netem bo z wielkim opóźnieniem przychodzą powiadomienia o poczcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.05.2006 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.05.2006 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... no to dyspensa do końca tygodnia ale potem to deszczyk koniecznie dyspensa bo ja zaprosiłam na niedziele rodzinke na szaszłyki w ogrodzie, a parasola jeszcze nie mam wiec musi byc pogoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... no to dyspensa do końca tygodnia ale potem to deszczyk koniecznie dyspensa bo ja zaprosiłam na niedziele rodzinke na szaszłyki w ogrodzie, a parasola jeszcze nie mam wiec musi byc pogoda. o właśnie miałam odpowiedzieć na tego posta! ja też podlewam, na szczęście mamy system ale naprawdę to jest konieczne przy tej pogodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... no to dyspensa do końca tygodnia ale potem to deszczyk cos sie zachmurzyło nareszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2006 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! Jak to zrobiłaś, alarmowałaś do nich czy sami się zmobilizowali sami z siebie. Witam czwartkowo i dziękuję za gratulacje. Dzióbek, a jak u Ciebie z wodą? Zrobili? Dałabyś namiary na priv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wieczorowo, ja też dziś byłam na działce, w celu zewidencjonowania stanu posiadania dendrologiczno-botanicznego i szczęka mi opadła: Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! a u mnie nadal nie ma - więc Ci bardzo zazdroszczę Didi, to jak budujesz? Pożyczasz od sąsiada czy męczysz się z agregatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.05.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ja też podlewam ale chyba lepiej żeby tam z góry też pomogło pewnie....ale jak narazie robi mi sie taras wiec pogoda jest akuratna.... no to dyspensa do końca tygodnia ale potem to deszczyk koniecznie dyspensa bo ja zaprosiłam na niedziele rodzinke na szaszłyki w ogrodzie, a parasola jeszcze nie mam wiec musi byc pogoda. o właśnie miałam odpowiedzieć na tego posta! ja też podlewam, na szczęście mamy system ale naprawdę to jest konieczne przy tej pogodzie Qurcze, system to podstawa, ja narazie musiałam odpuścic nawadnianie (nie wyrabiam finansowo), ale juz teraz wiem co to znaczy kontakt z wężem (do podlewania oczywiście). Pomimo, że kupilismy różnego rodzaju zraszacze gardeny to samo rozłożenie tego bałaganu i podłaczenie do wózka z wężem zajmuje prawie godzinę. KOSZMAR. Ech, marzę o nawadnianiu juz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wieczorowo, ja też dziś byłam na działce, w celu zewidencjonowania stanu posiadania dendrologiczno-botanicznego i szczęka mi opadła: Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! a u mnie nadal nie ma - więc Ci bardzo zazdroszczę Didi, to jak budujesz? Pożyczasz od sąsiada czy męczysz się z agregatem? ja graniczę z moją drugą budową więc prąd pożyczam sama sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.05.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam wieczorowo, ja też dziś byłam na działce, w celu zewidencjonowania stanu posiadania dendrologiczno-botanicznego i szczęka mi opadła: Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! a u mnie nadal nie ma - więc Ci bardzo zazdroszczę Didi, to jak budujesz? Pożyczasz od sąsiada czy męczysz się z agregatem? Didi, ma taki rowerek stacjonarny i jak jest potrzebny prad to na niego wsiada i pedałuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 11.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Mam pytanko, potrzebuje namiarki na jakiegoś od wylewania podłóg. Dzwonie do tego ferlasa, ale niestety nie odbiera telefonu.Delf, bikosa wystawili pozytywna opinie i tez bym chciała do niego uderzyć. Na razie bez skutku. A może jeszcze macie inne namiarki na podłogowców godne polecenia? Czekam na wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 11.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam czwartkowo A może w tę sobotę OGNISKO FORUM-owe ??!!??!!??!!?? Chyba nie będzie padać ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam czwartkowo A może w tę sobotę OGNISKO FORUM-owe ??!!??!!??!!?? Chyba nie będzie padać ? mi w tę sobotę nie pasuje, mąż ma bardzo ważne zebranie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Panowie z ENEI dziś powiesili na słupie piękniastą skrzynkę-elektrynkę, tak więc: MAM PRĄD!!! Hurra! Hurra! Jak to zrobiłaś, alarmowałaś do nich czy sami się zmobilizowali sami z siebie. Witam czwartkowo i dziękuję za gratulacje. Dzióbek, a jak u Ciebie z wodą? Zrobili? Dałabyś namiary na priv? jakoś u mnie to nie chcą sami z siebie, chociaż już dawno po terminie Co do wody to jeszcze nie mam, umowę mam zawartą ma czas do 20tego maja, to dam jak zrobi, wtedy będę pewna kogo polecam. OK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam czwartkowo A może w tę sobotę OGNISKO FORUM-owe ??!!??!!??!!?? Chyba nie będzie padać ? ja mam małą imprezkę rodzinną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.05.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Witam czwartkowo A może w tę sobotę OGNISKO FORUM-owe ??!!??!!??!!?? Chyba nie będzie padać ? jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts