Kacha72 11.05.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 eeee chyba trzena z tygodniowym wyprzedzeniem ustalać bo ludziska juz sie poumawiali na imprezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 11.05.2006 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 eeee chyba trzena z tygodniowym wyprzedzeniem ustalać bo ludziska juz sie poumawiali na imprezy noooo! za tydzień może być! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a moze za dwa???? ustalmy jakis termin... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 11.05.2006 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 jak dla mnie może byc za tydzień i może byc teraz i może byc za dwa nigdzie sie nie wybieram dom buduje przeca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 11.05.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a moze za dwa???? ustalmy jakis termin... Dostosujemy nasze. Rozumiem akset ze ten post to chęć zgłoszenia twej obecnosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 11.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 U mnie z weekendami - gorsza sprawa. Piątki jeszcze ok, ale sobota, to tylko ewentualnie 27.05. Szkoda... dzióbek - ok! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 ta sobota - odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a moze za dwa???? ustalmy jakis termin... Dostosujemy nasze. Rozumiem akset ze ten post to chęć zgłoszenia twej obecnosci taaa....zalezy tylko pod jakim nickiem sie wpisze na to spotkanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 Agnieszka1 zerknij na privka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a moze za dwa???? ustalmy jakis termin... Dostosujemy nasze. Rozumiem akset ze ten post to chęć zgłoszenia twej obecnosci taaa....zalezy tylko pod jakim nickiem sie wpisze na to spotkanie.... niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 11.05.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 w ten weekend na Wałach jest kiermasz ogrodniczy to tak dla info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 przed chwilka miałam telefon od p. architekt,że jesli uda mi sie załatwic odrolnienie drogi pod przyłacze w jeden dzien to w piatek byśmy dostali pozwolenie na budowe nie wiecie jak to sie robi ? już wiem jak to sie robi--dzwoni sie rano do pani x,prosi sie bardzo miło,pani po 2 godzinkach dzwoni i mówi ze okazuje sie ze to odrolnienie nieaktualne bo w kwietniu droga stała sie,,drogą,,o czym pani y nie wiedziała bo w kwietniu nie było jeszcze zmiany na mapie i wszystko gra,i zeby nie zapeszyć to moze jutro...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 eeee chyba trzena z tygodniowym wyprzedzeniem ustalać bo ludziska juz sie poumawiali na imprezy noooo! za tydzień może być! nieeeee Wczoraj się dowiedziałam, że 20 wraca moja druga połowa, nie było go prawie 9 miesięcy, a dokładnie 267 dni, więc rozumiecie. Szkoda, że nie przylatuje w piatek tylko na 90% właśnie w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 11.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 w ten weekend na Wałach jest kiermasz ogrodniczy to tak dla info ja ogrodniczo za rok jak dobrze pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.05.2006 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 aha witam bo z wrażenia zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 w ten weekend na Wałach jest kiermasz ogrodniczy to tak dla info ja wczoraj obiecałam mezowi ze juz nic narazie nie kupie do przyszłego ogrodu,bo wczoraj tylko pojechałam kupic kolezance cos do ogrodu bo tez zaczyna zakładac i znowu kupiłam 3 roslinki i trzeba było jechac wsadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 w ten weekend na Wałach jest kiermasz ogrodniczy to tak dla info ja wczoraj obiecałam mezowi ze juz nic narazie nie kupie do przyszłego ogrodu,bo wczoraj tylko pojechałam kupic kolezance cos do ogrodu bo tez zaczyna zakładac i znowu kupiłam 3 roslinki i trzeba było jechac wsadzić to normalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 11.05.2006 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a to co najwazniejsze nie kupione -czyli 5 letnie drzewka w zamian za wycieta wierzbe 40 letnią ale niestety nie mam kiedy sie wybrac do tych szkółek co wspominaliscie,a myslicie ze takie drzewka mozna sadzic prawie cały rok bo musze zdązyc do listopada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 a to co najwazniejsze nie kupione -czyli 5 letnie drzewka w zamian za wycieta wierzbe 40 letnią ale niestety nie mam kiedy sie wybrac do tych szkółek co wspominaliscie,a myslicie ze takie drzewka mozna sadzic prawie cały rok bo musze zdązyc do listopada? jak w balocie....to oststni termin to jesien ( w lato nie bardzo)...jak w donicy to caly czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 11.05.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2006 GrzegorzR no masz trawke posianą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts