szydas 12.05.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 witam porankowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 12.05.2006 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dumałam dumałam i w koncu też stanęło na studzience ja nawet się nie zastanawiałam, zaprojektowa;i studzienkę to i robię. Chociaż niektóre mam tak zaprojektowane m.in. wodę i gaz, że muszę brzegiem działki obkrążyć dom i wejść od tyłu - trochę to dziwne a o kosztach nie wspomnę a dlaczego tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2006 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 witam piąteczkowo Teska - niom posypałam, ale chyba expresowo to nie działa i muszę poczekać do..... zimy, wtedy zobaczymy, zgubi igły i padnie, czy nie. a twoja się trzyma? Miraśka - o wodomierzach i studzienkach było wałkowane parę razy. kilka osób z forum ma w domu (ja np) faktem jest że sz-n zgadza się bez problemów, a goleniów zależy u mnie było tak: w uzgodnieniach studzienka, ale napisałam pismo i zrobiłam w domu (fakt że się podpierałam znajomościami). zapytaj Didi też ma w domu. pozdrawiaam grupkę, po południu śmigam nad morze, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2006 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 zapomniałam się POCHWALIĆ w zeszłym roku skrobnęłam za siebie i osiedle pismo do gminy, że ten, tego mogliby nam jakiś przystanek postawić, choćby tymczasowy (do wioski mamy 1 km z buta i to, bez pobocza wzdłuż krajówki, więc męczące i niebiezpieczne szczególnie dla tych z tornistrami). i... uwzględnili w tegorocznym budżetcie (sprawdzałam) - mało obiecali że zrobią porządne z zatoczkami i wiatami. pół roku minęło i... nic, już miałam dzwonić z pretensyjami, a tu... wczoraj wracam do dom i co widzę? prace drgnęły super może do zimy się wyrobią. muszę pokręcić się teraz wokół oświetlenia i nawierzchni na drogach wewnętrznych, a nuż się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 no to masz siłę przebicia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 eee tam bez przesadyzmu, uważam że argumentacja była nie do podważenia. poszłam w nutę, że krajówka, brak pobocza, dzieci, niebezpiecz., do przystanku daleko, etc. i teraz choć dzieci wracające ze szkół będą miały i bliżej i bezpieczniej no...... i ja jak już będę na emeryturze, niezdolna do prowadzenia pojazdów, tup, tup, tup (a raczej szur, szur, szur) do przystaneczku i dawaj do miasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 12.05.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 eee tam bez przesadyzmu, uważam że argumentacja była nie do podważenia. poszłam w nutę, że krajówka, brak pobocza, dzieci, niebezpiecz., do przystanku daleko, etc. i teraz choć dzieci wracające ze szkół będą miały i bliżej i bezpieczniej no...... i ja jak już będę na emeryturze, niezdolna do prowadzenia pojazdów, tup, tup, tup (a raczej szur, szur, szur) do przystaneczku i dawaj do miasta dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 12.05.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 12.05.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 witam podoba mi sie z tym przystankiem .... oznacza to tylko tyle że można cos wychodzic i nie należy znichęcać sie biurokracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.05.2006 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam piątkowo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Kacha72 - masz już dziennik budowy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 12.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 dumałam dumałam i w koncu też stanęło na studzience ja nawet się nie zastanawiałam, zaprojektowa;i studzienkę to i robię. Chociaż niektóre mam tak zaprojektowane m.in. wodę i gaz, że muszę brzegiem działki obkrążyć dom i wejść od tyłu - trochę to dziwne a o kosztach nie wspomnę a dlaczego tak? a żebym to ja wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.05.2006 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich w przelocie, chciałabym poinformować, że kompletuję dokumenty odbiorowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich w przelocie, chciałabym poinformować, że kompletuję dokumenty odbiorowe już wybudowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 12.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 piachu zasypowego potrzebuje kto ma namiar Witam piątkowo !! Kacha72 - dzwoń do Artura (0501 154 308) - piasek, czarnoziem, kruszywa .. dobre ceny powiedz że masz info on Piotra z Poziomkowej (Dobra) bibi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich w przelocie, chciałabym poinformować, że kompletuję dokumenty odbiorowe już wybudowane? Noooo, teraz się wykańczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 12.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich w przelocie, chciałabym poinformować, że kompletuję dokumenty odbiorowe już wybudowane? Noooo, teraz się wykańczam a zdjęcia to gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 12.05.2006 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 Witam wszystkich w przelocie, chciałabym poinformować, że kompletuję dokumenty odbiorowe już wybudowane? Noooo, teraz się wykańczam a zdjęcia to gdzie? Zdjęcia będą............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts