Linka 09.01.2004 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Klaudio, trochę się tu pozmieniało, ja tez napisałam na priva ale coś nie poszło, bo mam ten list w folderze do wysłania i nijak nie mogę tego wysłac:( Czy to tak ma być? Czy po jakims czasie forum zechce mi ten list wysłać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.01.2004 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 No i 15 zbliża się, a że jet piątek, to wiadomo o co chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 S.P. masz podobny domek do naszego. Czy możesz nam zdradzić link do strony z której masz to zdjecie? chciałabym naszą Idalię jakoś wkleić, żebym nie odstawała zbytnio od forumowiczów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
S.P. 09.01.2004 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Linka, ja wzięłam ten obrazek z onet.nowydom oczywiście pomógł mi Maksiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 MAKSIU, pomożesz mi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Linka: nazwa projektu i z jakiego biura projektowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Sylwia: miłego weekendu, wypocznij przed kolejnym ciężkim tygodniempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Maksiu. Biuro Archipelag, projekt Idalia...niestety zdjecie nie chce mi sie zapisac na kompie, czegos nie mam doinstalowanego (dopiero sie rozkręcam) Dzięki za chęć pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Linka: wysłałem Ci na priv'a co masz zrobic.. i będzie działać pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 09.01.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Super, great! Uff, już mi lepiej. Wielkie dzięki;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 09.01.2004 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Linka: nie ma sprawy... miłego weekendu... bo zaraz ide do domupozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bikosa 09.01.2004 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Milego weekendu!Zamieszczam linka o vat-cie po kwietniu 2004. To narazie zapowiedz ale chyba przejdzie!http://www.bankier.pl/wiadomosci/article.html?article_id=982652&type_id=1&order=priority&priority=2-20buziaczkiag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 09.01.2004 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2004 Cicho wszędzie , głucho wszędzie ....co to będzie , co to będzie..... ano weekend będzie ........może kino,basen a może kanapka z czosnkiem i książka ....Bo na budowie przerwa z powodu mrozu . Serdeczne pozdrowienia zaziębiony inwestor,budowlaniec,dostawca własnego domku Mariuszsan vel mariusz r .... dla sąsiadów Bodeka i Księgowej i całej reszcie internautów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz r 10.01.2004 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Hellow jest tam kto? Spiochy ? czy pracoholicy ? Pogoda na przyszły tydzień niczego sobie,więc można dalej budować nasze domostwa!! By by by mariuszsan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Linka 10.01.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Klaudia! Niestety mój list nie zostal wyslany na twój priv. Forum chyba cos schrzanilo:) List wisi sobie w folderze "do wysłania"... takze jak mozesz, to przypomnij mi swój e-mail (od Ciebie dochodzi na priva) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 10.01.2004 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 mariusz san - mariusz r dzięki za pozdrowienia, jak dobrze wiesz, najlepsze na przeziębienie to łóżko i okład z młodych p.....i ! do przeczytania w poniedziałek pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów. bodekku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 10.01.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Pozdrawiamy wszystkich forumowiczów, tych zdrowych i tych chorych! Dziś pod Pyrzycami udalo nam sie na własne oczka zobaczyć dom z wykuszami (D24), taki sam jaki chcemy wybudować. Jesteśmy oczarowani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulcia i krzys1719499362 10.01.2004 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2004 Hej boby bydownicze, jak sie sprawdza wam ogrzewanie wodne podlogowe? Prosimy o info co do technologi i wykonawstwa. Prosimy ponadto o wskazówki co do rozsądnych hurtowników podstawowych mat bud jak i moze kilka uwag (tajników) sztuki negocjacji. MAKSIU prosimy o wskazówki, jak mozna wkleić ikonke naszego domku Miłego weekendu PS Tekst propozycji ustawy o odliczeniu podatku VAt jest bardzo budujący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 12.01.2004 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Witajcie w nowym tygodniu... oby do piątku... no i niech ta pogada sie na coś wreszcie zdecydujepozdrawiamps. ulcia i krzys - wysłałem instrukcje na pri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.01.2004 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. fajnie że będzie cieplej, nie będą nam ręce marzły na budowie. oj podpisuję się pod prośbą Ulci i Krzysia bo niedługo zabieram się za ogrzewanie a, przeciwników podłogówki jest tyle samo co zwolenników, aż głowa boli przez sob i nd zagospodarowałam poddasze w nowym domku tzn. kartony z książkami etc, wygląda prawie jak zamieszkałe, choć na dole iście księżycowy krajobraz. Cóż swoje dotychczasowe lokum opuszczamy od 01.02., chatka się robi, a my do rodziny /(może wytrzymamy). miłęgo dnia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts