ogo 14.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Powiedzcie jakis system kominowy wybrać, tak żeby było dobrze i niedrogo. (4 przewody kominowe: 2 wentylacyjne i dwa dymowe - 1 dymowy do kotla gazowego i 1 dymowy do kominka.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Powiedzcie jakis system kominowy wybrać, tak żeby było dobrze i niedrogo. (4 przewody kominowe: 2 wentylacyjne i dwa dymowe - 1 dymowy do kotla gazowego i 1 dymowy do kominka.) IBF, Zapel, Presto. Schiedel najdroższy, a pozostałe też dobre. Jeśli masz kondensat, to najtaniej i równie dobrze może byc tradycyjny plus oryginalna kwasówka, kupowana razem z piecem (na pewno nie warto kupowac Schiedel Avant - cena około 4 tys.) ale jeśli komin dla pieca i kominka zblokowane razem, to jednak zdecydowanie systemowy (czyli pierwsze trzy wymienione przeze mnie). Każdy ma też kształtki wentylacyjne, które dobierasz w zależności od potrzeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 14.05.2006 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Wszystkie strzały nie trafione Letadeł pilnuje, żeby równo latały i na głowy Wam nie spadły. To pilnuj, pilnuj, bo ja już mam na głowie budowę. Letadła się nie zmieszczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 14.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Witam niedzielnie A teraz sniadanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 witam niedzielnie...zimno jak diabli...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.05.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Juz cieplej całe przedpołudnie zwiedzałam giełde samochodowa szukam jakiegoś "gracika" duzego na okres budowy kombi lub mini van bo zostałam bez auta jestm jak inwalida Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.05.2006 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 witam niedzielnie-odwiedziłam kiermasz na wałach-duzo nie kupiłam (obiecałam mężusiowi )-tylko wierzbe hakuro,klonika palmowego-niedużego bo wieksze za drogie,iglaczka co wypuszcza żółte igiełki a potem ciemnieją-nie pamietam nazwy i sosenke nie karłowata ale ponoć duza nie rośnie-nie mam głowy do tych nazw,no i trzeaba jechać zasadzić. a najbardziej podobało mi sie stoisko z wyrobami z wikliny dobrze że nie wzięłam więcej forsy bo bym kupiła piekny kufer bo nie widziałam takich w szczecinie a oni byli az z kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 14.05.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 witam niedzielnie-odwiedziłam kiermasz na wałach-duzo nie kupiłam (obiecałam mężusiowi )-tylko wierzbe hakuro,klonika palmowego-niedużego bo wieksze za drogie,iglaczka co wypuszcza żółte igiełki a potem ciemnieją-nie pamietam nazwy i sosenke nie karłowata ale ponoć duza nie rośnie-nie mam głowy do tych nazw,no i trzeaba jechać zasadzić. a najbardziej podobało mi sie stoisko z wyrobami z wikliny dobrze że nie wzięłam więcej forsy bo bym kupiła piekny kufer bo nie widziałam takich w szczecinie a oni byli az z kielc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 witam niedzielnie...zimno jak diabli...... pogoda byle jaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 14.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 WITAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogo 14.05.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Powiedzcie jakis system kominowy wybrać, tak żeby było dobrze i niedrogo. (4 przewody kominowe: 2 wentylacyjne i dwa dymowe - 1 dymowy do kotla gazowego i 1 dymowy do kominka.) IBF, Zapel, Presto. Schiedel najdroższy, a pozostałe też dobre. Jeśli masz kondensat, to najtaniej i równie dobrze może byc tradycyjny plus oryginalna kwasówka, kupowana razem z piecem (na pewno nie warto kupowac Schiedel Avant - cena około 4 tys.) ale jeśli komin dla pieca i kominka zblokowane razem, to jednak zdecydowanie systemowy (czyli pierwsze trzy wymienione przeze mnie). Każdy ma też kształtki wentylacyjne, które dobierasz w zależności od potrzeb. Dzieki Trobe! Już sprawdzam ceny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.05.2006 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. Serdecznie zapraszam wszystkich FORUM-owiczów wraz z pociechami. Niezbędne wyposażenie uczestnika: - kiełbasa na ognisko - coś do popicia zjedzonej kiełbaski - krzesełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 14.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. Serdecznie zapraszam wszystkich FORUM-owiczów wraz z pociechami. Niezbędne wyposażenie uczestnika: - kiełbasa na ognisko - coś do popicia zjedzonej kiełbaski - krzesełko potwierdzam przybycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 14.05.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. potwierdzam przybycie Cieszę się Sąsiadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 14.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 OGO-a jak bedziesz sprawdzał ceny kominów-internet czy telefony do hurtowni?ja narazie znam cenę 2 kominów schiedel-był u mnie osobiście pan konsultant z tej firmy i dał 2,5 godzinny wykład-zrobił wycene i pieknie rozrysował kominy i fachowo doradził niekoniecznie,wszystko na temat schiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.05.2006 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam w poniedziałek jestem pierwsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam na poczatku tygodnia...... a ja druga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.05.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam na poczatku tygodnia...... a ja druga trzecia Siedze dzis wykonczona po wczorajszym sprzataniu placu budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 szydas gratuluję awansu Forumowiczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts