dzióbek 15.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. Serdecznie zapraszam wszystkich FORUM-owiczów wraz z pociechami. Niezbędne wyposażenie uczestnika: - kiełbasa na ognisko - coś do popicia zjedzonej kiełbaski - krzesełko ja jeszcze na 100% nie wiem, ale na 90% to właśnie w sobotę przylatuje moja druga połowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 15.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam, tomadyna, a nie możnaby ognista przełożyć na piątek, 19 maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.05.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam, tomadyna, a nie możnaby ognista przełożyć na piątek, 19 maja? Po co Wy sie tak spotykacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GrzegorzR 15.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska czy pojawiła się u nas ekipa od trawnika?. Mają zrobić kilka przeróbek. nie ma nikogo No to się spóźnili. Mieli być o 7:30, ale dzwonił, że już są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wysłałam do Klausa kilka polecen na liste - umieszczenie troche potrwa, wiec jesli ktos potrzebuje np. kafelkarza - mam do polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Teska czy pojawiła się u nas ekipa od trawnika?. Mają zrobić kilka przeróbek. nie ma nikogo No to się spóźnili. Mieli być o 7:30, ale dzwonił, że już są. dotarlam do domu...i sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 mam pozwolenie na budowę-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra Nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach gratulacje!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach gratulacje no to teraz do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 DZIĘKI TESKA I BODEKKU do boju ,do boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam, tomadyna, a nie możnaby ognista przełożyć na piątek, 19 maja? popieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.05.2006 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 szydas gratuluję awansu Forumowiczu dziękuję pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam popołudniowo!! Pogoda się poprawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 szydas gratuluję awansu Forumowiczu dziękuję pięknie Ja też GRATULUJE FORUMOWICZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach To jeszcze raz GRATULUJE A było już opijane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 15.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach gratuluje to uczucie jest piekne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.05.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach gratuluje to uczucie jest piekne ehhhh, jak ja jej zazdroszczę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 15.05.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach gratuluje to uczucie jest piekne ehhhh, jak ja jej zazdroszczę..... cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 15.05.2006 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Piękne,piekne dzieki wszystkim-opjane ale skromnie dzisiaj szampanem uczcimy jeszcze a cierpliwość naprawde jest potrzebna jak cholercia-zebym teraz szybko zgubiła te kilogramy co z nerwów zarłam-teraz mogłabym chudnać z nerwów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts