Didi 15.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 MAM POZWOLENIE NA BUDOWĘ-dzisiaj juz tak fizycznie-w raczce-hurra nawet nie wiecie jak sie ciesze po roku walki mamten cenny papierek.z radosci pojechałam do ,,ogrodu pod wierzbami,,bo wcześniej nie trafiłam jakoś-i jestem zła bo za taka cene co wczoraj płaciłam na targach za wierzbe hakuro-tam jest wieksza i bujniejsza-i znowu kupiłam coś...-juz nie obiecuje nawet ze to koniec zakupów bo jeszcze nie byłam w paru miejscach gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 OGŁOSZENIE W dniu 20.05.2006 roku o godzinie 16.00 na Bezrzeczu ul. Miętowa 20 odbędzie się ognisko. Serdecznie zapraszam wszystkich FORUM-owiczów wraz z pociechami. Niezbędne wyposażenie uczestnika: - kiełbasa na ognisko - coś do popicia zjedzonej kiełbaski - krzesełko Jaki by to nie był dzień i tak 100% osób nie będzie mogło. Tak niestety jest. (zorganizujemy kiedyś druga turę ) Ja proponuję j.w. i mam nadzieję że trochę osób przyjdzie. Ja będę z dziećmi więc już są 4 osoby. Ognisko będzie gotowe więc serdecznie zapraszam. Mam nadzieję że wyjdzie lepiej niż kulig Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 15.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 U córki znowu alergia się odezwała kaszle mi, że coś okropnego niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 U córki znowu alergia się odezwała kaszle mi, że coś okropnego niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór? A jakieś leki histaminowe bierze ?? Robiłaś jej badania z czym ma problem tak naprawdę ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 U córki znowu alergia się odezwała kaszle mi, że coś okropnego niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Jaki by to nie był dzień i tak 100% osób nie będzie mogło. Tak niestety jest. (zorganizujemy kiedyś druga turę ) Ja proponuję j.w. i mam nadzieję że trochę osób przyjdzie. Ja będę z dziećmi więc już są 4 osoby. Ognisko będzie gotowe więc serdecznie zapraszam. Mam nadzieję że wyjdzie lepiej niż kulig Ja dostałam dzisiaj wiadomość, że może powrót slubnego się opóżni, kiepska pogoda i mogą nie wejść do portu w terminie, ale to będzie w kontakcie. Dlatego ja narazie nie mówie ani nie ani tak Tak na 100% będę wiedziała w piatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 U córki znowu alergia się odezwała kaszle mi, że coś okropnego niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór? hmm..moze posłucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Nie widziałem Twojego zgłoszenia na ognisko Czyżby umknęło mej uwadze. ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 15.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Miraśka WIELKIE GRATULACJE! Wiem jak to boli tak dlugo czekać: my dostalismy pozwolenie w wigilie rocznicy zlozenia papierów . Teraz sie dopiero zacznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 15.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 U córki znowu alergia się odezwała kaszle mi, że coś okropnego niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór? Moja starsza córcia ma alergie na pleśnie. W związku z powyższym mam obsesje jeśli chodzi o budowe domu i zabezpieczenie go przed grzybami. A na dodatek budujemy się przy lesie (ciemnym i wilgotnym). Mam nadzieje, że się jaka zaraza nie przywlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Nie widziałem Twojego zgłoszenia na ognisko Czyżby umknęło mej uwadze. ?? sobota...nie moge...urodziny syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Nie widziałem Twojego zgłoszenia na ognisko Czyżby umknęło mej uwadze. ?? sobota...nie moge...urodziny syna To razem z synem . A tak liczyłem na Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Nie widziałem Twojego zgłoszenia na ognisko Czyżby umknęło mej uwadze. ?? sobota...nie moge...urodziny syna To razem z synem . A tak liczyłem na Ciebie ech...no mamy gosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wieczorkiem witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Wieczorkiem witam witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 15.05.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Nie widziałem Twojego zgłoszenia na ognisko Czyżby umknęło mej uwadze. ?? sobota...nie moge...urodziny syna To razem z synem . A tak liczyłem na Ciebie ech...no mamy gosci Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. a i nie trzeba będzie nic przygotowywać, kiełbaski kijki i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 podciagam Nie widziałem Twojego zgłoszenia na ognisko Czyżby umknęło mej uwadze. ?? sobota...nie moge...urodziny syna To razem z synem . A tak liczyłem na Ciebie ech...no mamy gosci Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 faktycznie trudny okres jeśli chodzi o masowe imprezy może po prostu potraktować kilka najbliższych sobót jako potencalne terminy, każdy chętnu napisze do Tomka które soboty mu pasują, i będzie można coś wybrać... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts