szydas 15.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 bo mi tez nie pasuje - komunia w rodzinie a dojechać trzeba wcześniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. a i nie trzeba będzie nic przygotowywać, kiełbaski kijki i już A najlepiej wygodne fotele i telewizor - bo cóż robić na ognisku A kiełbaski i napoje kelner będzie podawał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. a i nie trzeba będzie nic przygotowywać, kiełbaski kijki i już A najlepiej wygodne fotele i telewizor - bo cóż robić na ognisku A kiełbaski i napoje kelner będzie podawał a gdzie ta Mietowa jest oprocz tego ze na bezrzeczu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. a i nie trzeba będzie nic przygotowywać, kiełbaski kijki i już A najlepiej wygodne fotele i telewizor - bo cóż robić na ognisku A kiełbaski i napoje kelner będzie podawał a jakas szklaneczke????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 15.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 LISTA OBECNOSCI NA OGNISKU - 20 maja......Mietowa.... - prosze sie wpisywac! bez dyskusji!!!! 1....Tomadyna - jako gospodarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 15.05.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 SOBOTA 20.06.2006 Zaściankowa do końca i w pole patrząc do góry każdy zobaczy wariata okopującego ognisko, przygotowującego kijki do kiełbasek popijającego piwko na środku nieużytku. Nawet jak tylko z dzieciakami upieczemy kiełbaski to i tak będzie warto. Choć jestem przekonany że trochę osób się przewinie. Opłat za upieczenie kiełbaski na ognisku pobierał nie będę Mam nadzieję że tylko pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam i czytam a nie omieszkam poinformować ZE W DNIU 3 CZERWIEC TJ /SOBOTA/ przez miejscowosci dobra szcz. wołyczkowo i dalej do głębokiego woj polskiego wały chrobrego i powrót do grzepnicy ZLOTU MOTO JUNAK odbedzie sie . ORGANIZATORZY imprezy przepraszaja zmotoryzowanych i mieszkaniców za utrudnienia w danym dniu pomiedzy godz 9 00 ............13 00 powrót jeszcze nie ustalono z policja i innymi słuzbami ale jak bede wiedział to dam znac ZNOWU PRZYBLOKUJEMY SZCZECIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 15.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Gości taż zabierz, tylko razem z krzesłami. a i nie trzeba będzie nic przygotowywać, kiełbaski kijki i już A najlepiej wygodne fotele i telewizor - bo cóż robić na ognisku A kiełbaski i napoje kelner będzie podawał jak to co...........śpiewać: płonie dokoła las czy to jawa czy sen ... itd (czy jakoś tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 15.05.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 witam i czytam a nie omieszkam poinformować ZE W DNIU 3 CZERWIEC TJ /SOBOTA/ przez miejscowosci dobra szcz. wołyczkowo i dalej do głębokiego woj polskiego wały chrobrego i powrót do grzepnicy ZLOTU MOTO JUNAK odbedzie sie . ORGANIZATORZY imprezy przepraszaja zmotoryzowanych i mieszkaniców za utrudnienia w danym dniu pomiedzy g odz 9 00 ............13 00 powrót jeszcze nie ustalono z policja i innymi słuzbami ale jak bede wiedział to dam znac ZNOWU PRZYBLOKUJEMY SZCZECIN Super nasz mistrzu Yoda! Poproszę o szczegółowa rozpiskę , bo chciałabymz chłopcami ustawic się na trasie, a jakis postój planujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 15.05.2006 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 postój jest niby planowany na wałach chrobrego ale krótko a całe miasteczko zlotowe to m grzepnica za dobrą szcz. ale planuja org wstęp zrobic płatny .. TO O DEMNIE NIE ZALEŻNE.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 15.05.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 no i znowu sam tu zostałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2006 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 nareszcie popadało! może trawka zacznie rosnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 16.05.2006 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ja również pozdrawiam fajnie że pada tylko po co ja latałam wczoraj z wodą po działce? Teska - jednak to, było żelazo. więc dałam i jedno i drugie, jak tera wystrzeli to na 40m w górę ognisko - zawsze wtedy kiedy mnie nijak nie pasuje. w sobotę mam u się ognisko, grile i nie wiem co jeszcze, czyli najazd hunów, ale sympatycznych pozdrowionka dla wszystkich i gratulki dla Miraśki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 16.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam no i pada ogrodnicy sie cieczą budowlańcy mniej tyle było słońca i wiedziałam ze jak zacznę to własnie bedzie lało kalosze czas kupić nie ma wyjścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2006 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam no i pada ogrodnicy sie cieczą budowlańcy mniej tyle było słońca i wiedziałam ze jak zacznę to własnie bedzie lało kalosze czas kupić nie ma wyjścia kalosze przydadzą się również później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 SOBOTA 20.06.2006 Zaściankowa do końca i w pole patrząc do góry każdy zobaczy wariata okopującego ognisko, przygotowującego kijki do kiełbasek popijającego piwko na środku nieużytku. Nawet jak tylko z dzieciakami upieczemy kiełbaski to i tak będzie warto. Choć jestem przekonany że trochę osób się przewinie. Opłat za upieczenie kiełbaski na ognisku pobierał nie będę Mam nadzieję że tylko pogoda dopisze. czerwiec czy maj???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witam wtorkowo.... a u mnie tarsik dalej....kurka ten deszczyk ciut ....no bo fugowanie mialo byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 a gdzie moj kotek????? no emblemacik mi uciekl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 16.05.2006 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 SOBOTA 20.06.2006 Zaściankowa do końca i w pole patrząc do góry każdy zobaczy wariata okopującego ognisko, przygotowującego kijki do kiełbasek popijającego piwko na środku nieużytku. Nawet jak tylko z dzieciakami upieczemy kiełbaski to i tak będzie warto. Choć jestem przekonany że trochę osób się przewinie. Opłat za upieczenie kiełbaski na ognisku pobierał nie będę Mam nadzieję że tylko pogoda dopisze. czerwiec czy maj???? chyba maj bo w czerwcu to jest wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts