Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

U córki znowu alergia się odezwała :evil:

kaszle mi, że coś okropnego

niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór?

Moja starsza córcia ma alergie na pleśnie. W związku z powyższym mam obsesje jeśli chodzi o budowe domu i zabezpieczenie go przed grzybami. A na dodatek budujemy się przy lesie (ciemnym i wilgotnym). Mam nadzieje, że się jaka zaraza nie przywlecze :(

A więc dom z siliki

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

SOBOTA 20.06.2006 Zaściankowa do końca i w pole patrząc do góry każdy zobaczy wariata :lol: okopującego ognisko, przygotowującego kijki do kiełbasek popijającego piwko na środku nieużytku.

Nawet jak tylko z dzieciakami upieczemy kiełbaski to i tak będzie warto. Choć jestem przekonany że trochę osób się przewinie. Opłat za upieczenie kiełbaski na ognisku pobierał nie będę :lol:

Mam nadzieję że tylko pogoda dopisze.

czerwiec czy maj????

:o :o może jedno i drugie :wink: :wink: :lol:

Bylam tez z pieskiem u weterynarza bo ma guzka ktory sie rozrasta i trzeba operowac bo boksery maja sklonnosci do nowotworow

:( :( :(

no niestety maja :(

przykro mi :(

pamietam jak moja miala takiego guza :(((

Guz nie jest jeszcze duzy teraz mamy dla niej tabletki na 2 tygodnie (chemia ) i pozniej operacja

Operacje robilismy.

Tabletki dostawala do jedzenia.

Później ( ale po jakims dluzszym czasie) były przezuty :cry: :cry: :cry: widziałam jak płakała z bólu.

Jak już było całkiem źle uśpiliśmy biedulkę ,nie mogliśmy patrzeć jak cierpi a tabletki już nie pomagaly.

Ile lat ma twoja psinka ?

To przykre :(

Moja ma prawie 9 lat a ten guzek nie jest duzy jak 2 zl wiec moze nie bedzie tak zle i wyniki krwi ma niezle tylko boje sie narkozy bo ona nigdy nie jest bezpieczna

Operacje robilismy.

Tabletki dostawala do jedzenia.

Później ( ale po jakims dluzszym czasie) były przezuty :cry: :cry: :cry: widziałam jak płakała z bólu.

Jak już było całkiem źle uśpiliśmy biedulkę ,nie mogliśmy patrzeć jak cierpi a tabletki już nie pomagaly.

Ile lat ma twoja psinka ?

A po dluzszym czasie to znaczy

jeszcze jedno. Pani architekt będzie nam robić adaptację projektu domu (szalonych zmian nie ma, ale co nieco zmieniamy), projekt przyłącza gazowego i wody plus minioczyszczalnia. do tego jeszcze bud. gosp. (bez adaptacji). cena = 4,5 tys. czy rozsądna? nie mam pojęcia

moim zdaniem cena jest normalna.....ale ja robilam troszke dawno...

ojej :D :D . dziękuję wszystkim za piękne przywitanie. No to teraz, jak już się przywitaliśmy, to może ktoś mi da namiary na jakieś solidne firmy szczec. co budują w stanie develop. ? Jak z nimi gadać, wystarczy przesłać np. listę materiałów i zapytanie o cenę?

zobacz tego faceta co budowal GrzegorzowiR.....Krystian cos tam :) jest na naszej liscie.