Agnieszka1 16.05.2006 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 U córki znowu alergia się odezwała kaszle mi, że coś okropnego niby mogę ją puścić do szkoły ale ....sama nie wiem, bo czy posłucha i będzie siedziała w budynku szkoły i nie będzie wychodziła na dwór? Moja starsza córcia ma alergie na pleśnie. W związku z powyższym mam obsesje jeśli chodzi o budowe domu i zabezpieczenie go przed grzybami. A na dodatek budujemy się przy lesie (ciemnym i wilgotnym). Mam nadzieje, że się jaka zaraza nie przywlecze A więc dom z siliki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam wszystkich . U mnie tez chorubsko rozchorowala sie moja druga polowa . Tez zaczelo sie od Alergi a teraz jest kaszel . Bylam tez z pieskiem u weterynarza bo ma guzka ktory sie rozrasta i trzeba operowac bo boksery maja sklonnosci do nowotworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Bylam tez z pieskiem u weterynarza bo ma guzka ktory sie rozrasta i trzeba operowac bo boksery maja sklonnosci do nowotworow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam wtorkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.05.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 SOBOTA 20.06.2006 Zaściankowa do końca i w pole patrząc do góry każdy zobaczy wariata okopującego ognisko, przygotowującego kijki do kiełbasek popijającego piwko na środku nieużytku. Nawet jak tylko z dzieciakami upieczemy kiełbaski to i tak będzie warto. Choć jestem przekonany że trochę osób się przewinie. Opłat za upieczenie kiełbaski na ognisku pobierał nie będę Mam nadzieję że tylko pogoda dopisze. czerwiec czy maj???? może jedno i drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 16.05.2006 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witam wtorkowo.... a u mnie tarsik dalej....kurka ten deszczyk ciut ....no bo fugowanie mialo byc a jak tarasik się prezentuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 16.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ojej . dziękuję wszystkim za piękne przywitanie. No to teraz, jak już się przywitaliśmy, to może ktoś mi da namiary na jakieś solidne firmy szczec. co budują w stanie develop. ? Jak z nimi gadać, wystarczy przesłać np. listę materiałów i zapytanie o cenę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.05.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Bylam tez z pieskiem u weterynarza bo ma guzka ktory sie rozrasta i trzeba operowac bo boksery maja sklonnosci do nowotworow no niestety maja przykro mi pamietam jak moja miala takiego guza (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 16.05.2006 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 jeszcze jedno. Pani architekt będzie nam robić adaptację projektu domu (szalonych zmian nie ma, ale co nieco zmieniamy), projekt przyłącza gazowego i wody plus minioczyszczalnia. do tego jeszcze bud. gosp. (bez adaptacji). cena = 4,5 tys. czy rozsądna? nie mam pojęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Bylam tez z pieskiem u weterynarza bo ma guzka ktory sie rozrasta i trzeba operowac bo boksery maja sklonnosci do nowotworow no niestety maja przykro mi pamietam jak moja miala takiego guza (( Guz nie jest jeszcze duzy teraz mamy dla niej tabletki na 2 tygodnie (chemia ) i pozniej operacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Agnieszka a czy tez robiliscie operacje i czy pomoglo bo opinie lekarzy sa rozne . Aleksandra gdzie budujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 16.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Operacje robilismy. Tabletki dostawala do jedzenia. Później ( ale po jakims dluzszym czasie) były przezuty widziałam jak płakała z bólu. Jak już było całkiem źle uśpiliśmy biedulkę ,nie mogliśmy patrzeć jak cierpi a tabletki już nie pomagaly. Ile lat ma twoja psinka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 witam wtorkowo.... a u mnie tarsik dalej....kurka ten deszczyk ciut ....no bo fugowanie mialo byc a jak tarasik się prezentuje?? tarasik jest oki.....teraz z kaflami to wyglada wielki...hahah a ma tylko 40m2...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Operacje robilismy. Tabletki dostawala do jedzenia. Później ( ale po jakims dluzszym czasie) były przezuty widziałam jak płakała z bólu. Jak już było całkiem źle uśpiliśmy biedulkę ,nie mogliśmy patrzeć jak cierpi a tabletki już nie pomagaly. Ile lat ma twoja psinka ? To przykre Moja ma prawie 9 lat a ten guzek nie jest duzy jak 2 zl wiec moze nie bedzie tak zle i wyniki krwi ma niezle tylko boje sie narkozy bo ona nigdy nie jest bezpieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 16.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Operacje robilismy. Tabletki dostawala do jedzenia. Później ( ale po jakims dluzszym czasie) były przezuty widziałam jak płakała z bólu. Jak już było całkiem źle uśpiliśmy biedulkę ,nie mogliśmy patrzeć jak cierpi a tabletki już nie pomagaly. Ile lat ma twoja psinka ? A po dluzszym czasie to znaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 jeszcze jedno. Pani architekt będzie nam robić adaptację projektu domu (szalonych zmian nie ma, ale co nieco zmieniamy), projekt przyłącza gazowego i wody plus minioczyszczalnia. do tego jeszcze bud. gosp. (bez adaptacji). cena = 4,5 tys. czy rozsądna? nie mam pojęcia moim zdaniem cena jest normalna.....ale ja robilam troszke dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 ojej . dziękuję wszystkim za piękne przywitanie. No to teraz, jak już się przywitaliśmy, to może ktoś mi da namiary na jakieś solidne firmy szczec. co budują w stanie develop. ? Jak z nimi gadać, wystarczy przesłać np. listę materiałów i zapytanie o cenę? zobacz tego faceta co budowal GrzegorzowiR.....Krystian cos tam jest na naszej liscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 16.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 16.05.2006 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Poradźcie, gdzie tu kupić drzewo? Znaczy normalne regularne drzewo (docelowo), ale teraz nie przekraczające 1 m i 30 zł? a jakie?? obojetnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 16.05.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2006 Witam Wszystkich Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi? Dzięki PozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts