Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Witam środkowo.

PRZYPOMINAM 20.05.2006 ognisko. Zapraszam serdecznie. Miętowa przedłużenie Zaściankowej Bezrzecze. Pogoda będzie OK.

Miłego dnia życzę.

jaki numer???

numer to bedzie niezły 20 :D ale prózno go tam jeszcze szukać dziłałka jest dobrze widoczna od konca drogi Zaściankowej

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich środowo :D

Monka jaki jest u Ciebie kolor dachówki?? i czy ma sz z Robena?

tak to Roben, miedziany

ok dzięki ... bo własnie sie zastanawiam midzy kasztanowym a midzianym a twój ładnie na zdjeciach sie prezentuje ........ może wiesz kto ma na dachu robena brązowo-czarnego półmat???chetnie bym podejrzała :D

ok dzięki ... bo własnie sie zastanawiam midzy kasztanowym a midzianym a twój ładnie na zdjeciach sie prezentuje ........ może wiesz kto ma na dachu robena brązowo-czarnego półmat???chetnie bym podejrzała :D

no na zdjęciach wyglada ładnie to fakt ale niestety ja widzę na nich plamy jest to widoczne tylko pod odpowiednim kątem padania światła ale i tak mnie wkurza :-? (podobno to dopuszczalne tak wyczytałam na stronie producenta) tak czy siak najlepiej obejrzeć taki dach na żywo. Jak masz ochotę to zapraszam.

A półmata brązowo czarnego nie wiem kto ma. Wiem że moi sąsiedzi mają czarną Robena ale glazurowaną i mocno błyszczącą.

oo fajnie ... dzisiaj sie wybieram do mnie na plac boju bo zaczynaja kopac więc .... bede musiała kase zawieźć :o za koparke jak tam bedziesz dzisiaj to chetnie obejrzę

mogę podejść bo mam blisko ale pasuje mi tylko od 16 do 17 bo potem lecę z dzieckiem do Kościoła.

Wiesz jak do mnie trafić?

oo fajnie ... dzisiaj sie wybieram do mnie na plac boju bo zaczynaja kopac więc .... bede musiała kase zawieźć :o za koparke jak tam bedziesz dzisiaj to chetnie obejrzę

mogę podejść bo mam blisko ale pasuje mi tylko od 16 do 17 bo potem lecę z dzieckiem do Kościoła.

yyy nie bardzo wiem tylko że mierzyn oni zaczynaja kopać u mnie o 14,30 więc o 17,00 pojadę na inspekcje :wink: wcześniej zajadę na mierzyn tylko w które miejsce dokladniej

yyy nie bardzo wiem tylko że mierzyn oni zaczynaja kopać u mnie o 14,30 więc o 17,00 pojadę na inspekcje :wink: wcześniej zajadę na mierzyn tylko w które miejsce dokladniej

zaraz napisze na priva tylko nie wiem od której strony będziesz jechała.

Od Geanta czy od Łukasińskiego

WITAM!! :lol:

Pogoda okropna :evil: :evil: i od wczoraj walczę z jakąś zarazą, ktora się do mnie przyplatała. Zaczęło się od kichania ale z tym sobie poradziłam w ciagu dnia, a dzisiaj jakaś taka słaba i wogóle, od czasu do czasu pokasłuje. Najchętniej to bym wskoczyła do wyrka, ale nie da się przy 3latku. :-? :-?

ooo bardzo dziękuje .... w mojej hurtowni nie mieli nawet dachówki pokazowej :-? Twój daszek jest chyba całkiem glazurowany , na zdjeciach wygląda bardziej na czarny niż brązowy i tak chyba jest w rzeczywistości

mój mąż ostatnio z drogi pokazywał gdzie może stać Twój domek mieszkał pod Stargardem i zna te okolice lepiej ode mnie szkoda że nie przyjrzałam sie bliżej :D

pozdrawiam Kasia

...

ooo bardzo dziękuje .... w mojej hurtowni nie mieli nawet dachówki pokazowej :-? Twój daszek jest chyba całkiem glazurowany , na zdjeciach wygląda bardziej na czarny niż brązowy i tak chyba jest w rzeczywistości

mój mąż ostatnio z drogi pokazywał gdzie może stać Twój domek mieszkał pod Stargardem i zna te okolice lepiej ode mnie szkoda że nie przyjrzałam sie bliżej :D

pozdrawiam Kasia

Jest to dachówka czarnobrązowa angobowana. W zeszłym roku Roben nie miał innej czarnobrązowej. Jak jest teraz, to nie wiem. Kolor zależy od światła jakie na nią pada. W ostrym słońcu jest wyraźnie brązowa, a gdy go nie ma, to jest raczej mocno ciemna i wchodzi w czerń.

A tak widać budowę z krajowej 10tki. Zdjecie jest robione z przystanku przy restauracji "Weranda"

http://img99.imageshack.us/img99/2875/gril2904060276vg.th.jpg