Miraśka 17.05.2006 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 oczywiscie jutro ma - a ja dzisiaj krążę jak wariatka-jeszcze coś mnie uzarło w nogę a ze jestem alergikiem to spuchło jak cholera i do lekarza musiałam podjechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 oczywiscie jutro ma - a ja dzisiaj krążę jak wariatka-jeszcze coś mnie uzarło w nogę a ze jestem alergikiem to spuchło jak cholera i do lekarza musiałam podjechać upss to tak jak ja, po komarze mam problem a jak mnie pszczoła ukąsi to męczę się tydzień i żadne specyfiki mi nie pomagają ps. wszystkiego dobrego dla córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 17.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam grupę. Dawno tu nie zaglądałem aleście się rozpisali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 MONKA--dzieki ,wiesz co? koło mnie jest piekny domek z dachem właśnie takim jak chcesz i co smieszniejsze to co przejeżdzałam to za kazdym razem wydawało mi sie ze jest albo czarny albo brazowy i wpadłam na pomysł ze musze taki mieć bo mezowi podoba sie czarny a mnie ciemny brąz-i bedziemy pogodzeni-na targach pan mi pokazywała taka dachówke i jak sie nie myle to chyba jest Euronit jakis tam-musze wkoncu podjechac do ludzika od tego dachu i go zapytam poprostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 MONKA--dzieki ,wiesz co? koło mnie jest piekny domek z dachem właśnie takim jak chcesz i co smieszniejsze to co przejeżdzałam to za kazdym razem wydawało mi sie ze jest albo czarny albo brazowy i wpadłam na pomysł ze musze taki mieć bo mezowi podoba sie czarny a mnie ciemny brąz-i bedziemy pogodzeni-na targach pan mi pokazywała taka dachówke i jak sie nie myle to chyba jest Euronit jakis tam-musze wkoncu podjechac do ludzika od tego dachu i go zapytam poprostu Miraśka zakręcona fakt ... to ja poszukuje takiego dachu koło Ciebie ? to znaczy gdzie ? napisz prosze na prv ulice to sobie podjade obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Miraśka ja mam dach miedziany... ale bardzo chciałam mieć grafit cześć Maro jak zdrowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Kacha 72-troszkedaleko od ciebie-w Dabiu-przed skretem na wielgowo jest cpn i za płotem jest chatka z 2 solarami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.05.2006 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ok moze warto czasami zrobić parę kilometrów żeby potem nie żałować wyboru ......... to jeszcze sie podroczę z forumowiczami , a kto wie gdzie mogę zobaczyć kasztanowy dach Robena pół mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 17.05.2006 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ok moze warto czasami zrobić parę kilometrów żeby potem nie żałować wyboru ......... to jeszcze sie podroczę z forumowiczami , a kto wie gdzie mogę zobaczyć kasztanowy dach Robena pół mat nie wiem czy półmat ale obok mnie jest kasztanowy, pokażę ci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 17.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Agnieszka1, ile Anbud wziął u ciebie za robociznę? Ew. na priva plz.... wysłałam na priva doszło, dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.05.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... i po co pojechała ........ chciłaś pozwiedzać????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 17.05.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 ok moze warto czasami zrobić parę kilometrów żeby potem nie żałować wyboru ......... to jeszcze sie podroczę z forumowiczami , a kto wie gdzie mogę zobaczyć kasztanowy dach Robena pół mat nie wiem czy półmat ale obok mnie jest kasztanowy, pokażę ci ooo super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 17.05.2006 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... fajnie masz - a gdzie byłaś -u sąsiadó za miedza czy w Poznaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 17.05.2006 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... to u nas jest obi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 17.05.2006 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich, co słychać? Tracicie pieniądze, taaaak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... i po co pojechała ........ chciłaś pozwiedzać????? hahah chcial kupic tylko podstawki pod donice mna kolkach..i lampiony do donic...a kupiwszy ciut wiecej..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... fajnie masz - a gdzie byłaś -u sąsiadó za miedza czy w Poznaniu? za miedza...blizej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Czesc grupko!!! alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... to u nas jest obi? nie....a ja bylam za granica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 17.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2006 Witam wszystkich, co słychać? Tracicie pieniądze, taaaak??? Joziu co tam u Ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts