Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam popoludniowo

Taka ladna pogoda a ja zarazilam sie od meza .I tez mam katar i goraczke i mnie lamie :-? Swoja droga to dziwne taka byla dluga zima a ja nawet kataru nie zlapalam a teraz cieplo i chorubsko sie przyplatalo :evil:

bo choróbska nie lubią mrozu. lubią za to szybkie zmiany temperatury na plusie, bo wtedy najłatwiej żywiciela znaleźć :)

Witam popoludniowo

Taka ladna pogoda a ja zarazilam sie od meza .I tez mam katar i goraczke i mnie lamie :-? Swoja droga to dziwne taka byla dluga zima a ja nawet kataru nie zlapalam a teraz cieplo i chorubsko sie przyplatalo :evil:

To ja tak miałam wczoraj, ale dzisiaj już lepiej. Taka pogoda jest najgorsza, bo raz niby ciepło a z drugiej strony zawieje zimny wiaterek. ŻYCZĘ SZYBKIEGO POWROTU DO ZDROWIA :p :p :p

Co mogę polecić to maść wick vaporub - rozgrzewającą super wygrzewa, na katar jak dla mnie cirrus, co godzinę wapno +5 tabletek c i krople do nosa co godzinę, mocna dawka ale wieczorem nie było sladu po katarze, na mnie to zawsze działa :lol: :lol:

Czesc grupko!!!

alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... :lol:

i po co pojechała ........ chciłaś pozwiedzać????? :D

hahah chcial kupic tylko podstawki pod donice mna kolkach..i lampiony do donic...a kupiwszy ciut wiecej..... :cry: :p

tak jest zawsze, :lol: :lol: :lol: chyba jedynym sposobem to nie brać kasy ze sobą więcej tylko tyle ile potrzeba :-?

Czesc grupko!!!

alem dopiero do domu dotarla.....byłam w obi.....i kurka kaska poszla.... :lol:

i po co pojechała ........ chciłaś pozwiedzać????? :D

hahah chcial kupic tylko podstawki pod donice mna kolkach..i lampiony do donic...a kupiwszy ciut wiecej..... :cry: :p

tak jest zawsze, :lol: :lol: :lol: chyba jedynym sposobem to nie brać kasy ze sobą więcej tylko tyle ile potrzeba :-?

...no ale pozniej jak cos sie trafi to jest roznie...a 38 km...na darmo... :lol:

witam wszystkich,

do agnieszki1 : możesz podać zakres prac jaki wykonał ci an-bud ?

Będę z nimi wkrótce rozmawiać.

Z jakich firm macie dachówki ceramiczne, poza Robenem?

zakres prac - zaczeli od scian kolankowych.

A wiec - sciany kolankowe,wieniec,więźba + pokrycie dachu 4-ro spadowego . Kolumny zewnętrzne. Garaz wolnostojacy z dachem 4-ro spadowym ( ok. 20 mkw)

A moja dachowka jest cementowa - a Ty jestes zdecydowana na ceramiczna?

Tak na prawdę to jeszcze na nic nie jestem zdecydowana, a do końca tygodnia muszę zdecydować ostatecznie z czego buduję, jakie okna chcę i jaką dachówkę i elewację.

Ja się wykończę zanim zacznę budować na dobre :)

Na razie szala przechyla się na stronę ceramiki, a dlaczego wybrałaś cementową i jaką?

A kto budował do ścianki kolankowej?

Dzięki za współczynnik, a jeszcze chciałabym wiedzieć na jakiej podstawie wyliczony?

Witam środkowo.

PRZYPOMINAM 20.05.2006 ognisko. Zapraszam serdecznie. Miętowa przedłużenie Zaściankowej Bezrzecze. Pogoda będzie OK.

Miłego dnia życzę.

jaki numer???

Zapewniam wszystkich zainteresowanych że jak tylko wiecie gdzie jest ulica Zaściankowa na Bezrzeczu i na jej końcu pojedziecie dalej prosto to na 100 % traficie.

Na polu :lol: będzie stał jasny Mercedes Vito. (kolorowo oklejony). Osobiście będę od południa.

Witam Wszystkich

Możecie dać namiary na hurtownie, sklepy z bramami garażowymi?

Dzięki

Pozdr

Rygó

ja brałam bramę Krispola z Bramontu tel. 48-22-342

nic na jej temat nie moge jeszcze powiedzieć bo montaż ma się odbyć dopiero pod koniec tygodnia

Dzięki Monka

Mam już wylane fundamenty i niedługo ruszam w górę i muszę trochę zorientować się w parametrach bram, drzwi etc.

dzięki jeszcze raz

pozdr

Rygó