Maggie 18.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 18.05.2006 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają? ech ... szkoda słów jutro bedzie nowa ekipa .... dzisiaj panowie walczyli z wodą okazało sie że nie wzięli kilofa a tu na drodze skała chyba sie muszę zacząc przyzwyczajać ze beda niespodzianki i nic w terminie sie nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 18.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają? ech ... szkoda słów jutro bedzie nowa ekipa .... dzisiaj panowie walczyli z wodą okazało sie że nie wzięli kilofa a tu na drodze skała chyba sie muszę zacząc przyzwyczajać ze beda niespodzianki i nic w terminie sie nie dzieje Moze pozniej budowa nabierze rozpedu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 18.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy? bardzo polecam obozy organizowane przez.. no własnie nie mam pojęcia , jak się zwą , ale maja zajęcia na basenie w Szkole Błękitnej, a na Wojska Polskiego, vis a vis budynkuTV wisi ich baner - organizują obozy tematyczne, np. poszukiwanie skarbów, w tym roku nie pamiętam jaka jest myśl przewodnia, ale była na banerze. Rany Grunt to być konkretnym w swoich odpowiedziach Jak chcesz, to znajdę namiary, bo przyjaciółka puszcza tam już drugi raz swoje dziewczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.05.2006 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy? bardzo polecam obozy organizowane przez.. no własnie nie mam pojęcia , jak się zwą , ale maja zajęcia na basenie w Szkole Błękitnej, a na Wojska Polskiego, vis a vis budynkuTV wisi ich baner - organizują obozy tematyczne, np. poszukiwanie skarbów, w tym roku nie pamiętam jaka jest myśl przewodnia, ale była na banerze. Rany Grunt to być konkretnym w swoich odpowiedziach Jak chcesz, to znajdę namiary, bo przyjaciółka puszcza tam już drugi raz swoje dziewczę. Hehe, Michał był na ich obozie w zeszłym roku k/Czaplinka i wychodzi na to, że pewnie - jak jeszcze będą miejsca - pojedzie drugi raz, bo nie mogę znaleźć sensownej alternatywy dla pana Maćka. A wiesz, że to nasz kolega z firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2006 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy? bardzo polecam obozy organizowane przez.. no własnie nie mam pojęcia , jak się zwą , ale maja zajęcia na basenie w Szkole Błękitnej, a na Wojska Polskiego, vis a vis budynkuTV wisi ich baner - organizują obozy tematyczne, np. poszukiwanie skarbów, w tym roku nie pamiętam jaka jest myśl przewodnia, ale była na banerze. Rany Grunt to być konkretnym w swoich odpowiedziach Jak chcesz, to znajdę namiary, bo przyjaciółka puszcza tam już drugi raz swoje dziewczę. Hehe, Michał był na ich obozie w zeszłym roku k/Czaplinka i wychodzi na to, że pewnie - jak jeszcze będą miejsca - pojedzie drugi raz, bo nie mogę znaleźć sensownej alternatywy dla pana Maćka. A wiesz, że to nasz kolega z firmy? oj cosik mi się zdaje że to chodzi o collegium pływackie, oni napewno organizują takie wyjazdy. Wiem bo moje dziecie chodzi tam na basen ( w błekitnej są dwie szkoły pływackie: collegium i Pan Maciek właśnie) A tutaj link z tegoroczną ofertą http://www.collegium.pl/turystyka_oletnie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 18.05.2006 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Kacha72 no i jak tam koparka i koparkowy? działają? ech ... szkoda słów jutro bedzie nowa ekipa .... dzisiaj panowie walczyli z wodą okazało sie że nie wzięli kilofa a tu na drodze skała chyba sie muszę zacząc przyzwyczajać ze beda niespodzianki i nic w terminie sie nie dzieje pierwsze koty za płoty mam nadzieję że potem będzie już tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 I czy mowisz o tej hurtowni w morzyczynie przy glownej drodze na Stargard tak -właśnie o tej- a w projekcie tez miałam poritherm 25 a zmieniłam na poroton 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Frambud w Morzyczynie jest dobrą hurtownią, ale tylko w przypadku gdy bierze się u nich dużo (najlepiej na cały dom). W przypadku sporadycznych zakupów są raczej drodzy. Do ich zalet zaliczyłbym też terminowość. Zawsze byli z materiałem na budowie, wtedy kiedy się z nimi umawiałem. Transport i rozładunek jest darmowy. Przyjmują zwroty. PS. W hurtowni lepiej rozmawiać jest z Sebastianem. Jest on współwłaścicielem i ma wieksze możliwości zejscia z ceny niż pozostali sprzedawcy. pozdrawiam Konrad tak włąśnie napisałam-brałam(ale jeszcze nie odebrałam ) tez strop teriva-bo tez mieli taniej ok ponad 1 tyś od innych-popieram wszystko co napisałKaso 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Zainteresuj się też Budohurtem. Na niektóre materiały mają tak niskie ceny, ze kupują nawet ludzie ze Szczecina (oczywiscie transport darmowy). a gdzie jest tem budohurt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.05.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 monka, dzięki za informację i linka. Nawet nie wiedziałam, że w Błękitnej działają dwie szkoły pływania. bryta, np. o stal warto zapytać w hurtowni AGA, na Bydgoskiej w Stargardzie. Przynajmniej 2 lata temu mieli bardzo konkurencyjne ceny. Nie wiem jak teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 monka, dzięki za informację i linka. Nawet nie wiedziałam, że w Błękitnej działają dwie szkoły pływania. bryta, np. o stal warto zapytać w hurtowni AGA, na Bydgoskiej w Stargardzie. Przynajmniej 2 lata temu mieli bardzo konkurencyjne ceny. Nie wiem jak teraz. a masz namiar na ta hurtownię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 18.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 wuala: http://firmy.pkt.pl/firma/aga__hurtownia_stali_c3p5MDZfMTE5OTlfSHV0bmljemUgd3lyb2J5X19iYXNl.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.05.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ha ha hurtownia AGA równiez cześciowo zaopatruje się nieraz w hurtowniach szczecinskich tj sambud, hurtostal itp itd nie we wszystko ale cos tam biorą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Dzieki,dzieki Maggi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 ha ha hurtownia AGA równiez cześciowo zaopatruje się nieraz w hurtowniach szczecinskich tj sambud, hurtostal itp itd nie we wszystko ale cos tam biorą podzwonimy-porównamy-zobaczymy-kupimy-przywieziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.05.2006 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 miraska a co szukasz ze stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 no gdzieś za 2tyg muszę mieć stal na fundamenty-jakies tam fi-6,16,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 18.05.2006 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 dowiadywałam sięjuż tylko właśnie w hurtostalu ale jakieś 3-4 tyg temu-więc ceny napewno sie zmieniły muszę od nowa dzwonić ale teraz jak ja o mówię na serio-czyli płacąc i zabierając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 18.05.2006 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 miraska spójrz priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts