Teska 19.05.2006 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam wszystkich Dzieki za nazwy hurtowni Didi duzo zdrowka dla twojej corci .Alergicy maja w tym roku zeczywiscie ciezko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Moze wiecie co to za roslina na zywoploty http://images1.fotosik.pl/68/ef2201f7a9f7325f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Pytalam juz na forum ogrodniczym i nic Z sadzonek w sklepach tez nic tego nie przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 19.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piątkowo !! Pogoda do bani - a tu dwie imprezy się kroją : festyn w Dobrej i ognisko u tomadyny !! Qrcze - mam nadzieję, że deszcz choć w sobotę odpuści .. Pozdrawiam, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jeszcze raz wszystkich witam! Agnieszko! Działka jest-będę Twoją sąsiadką też Tanowo. Jest już nawet pozwolenie na budowę. Brak tylko czasu i dobrego planu działania. Pozdrawiam super ! A moze to dla Ciebie geodeta sciagal granice w tamtym tygodniu? Zaraz obok mnie , a wlasciwie na przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Pytalam juz na forum ogrodniczym i nic Z sadzonek w sklepach tez nic tego nie przypomina witam wszystkich-mi ta roslinka przypomina troche ligustr zimozielony-ale chyba sie myle bo znawca nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam! Czesc! biję się w pierś, słabo ostatnio z moją frekwencją na forum ale urwanie głowy totalne tak tez mysle....sezon..... krótszy o miesiąc a pracę trzeba wykonać więc.......pracujemy dużo i długo. hmm...ciekawe czy dobrze mysle pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Moze wiecie co to za roslina na zywoploty http://images1.fotosik.pl/68/ef2201f7a9f7325f.jpg a to nie jest laurowiśnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 19.05.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a to nie jest laurowiśnia? Oo też mi się tak wydaje ale pomyslałam że ze mnie żaden fachowiec to się nie wychylam Witam wszystkich, fajnie że już piątek ps. Didi dużo zdrówka dla córci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a to nie jest laurowiśnia? Oo też mi się tak wydaje ale pomyslałam że ze mnie żaden fachowiec to się nie wychylam Witam wszystkich, fajnie że już piątek ps. Didi dużo zdrówka dla córci! ze mnie też żaden fachowiec ale tak jakoś gdzieś mi się obiło o uszy i oczy a życzenia dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" oj to niebezpieczne pytanie <patrz watek w psycholu> ja chce isc, ale nie wiem czy znajde opieke do syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" czytałam wczoraj opinie z Cannes i ponoć jest słaby obejrzeć na pewno obejrzę ten film, ja mam silną wiarę i napewno potraktują go jako fikcję literacką (filmową) a nie powód do zachwiania moją wiarą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 19.05.2006 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" czytałam wczoraj opinie z Cannes i ponoć jest słaby obejrzeć na pewno obejrzę ten film, ja mam silną wiarę i napewno potraktują go jako fikcję literacką (filmową) a nie powód do zachwiania moją wiarą o ja dokładnie tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam! Czesc! biję się w pierś, słabo ostatnio z moją frekwencją na forum ale urwanie głowy totalne tak tez mysle....sezon..... krótszy o miesiąc a pracę trzeba wykonać więc.......pracujemy dużo i długo. hmm...ciekawe czy dobrze mysle pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" oj to niebezpieczne pytanie <patrz watek w psycholu> ja chce isc, ale nie wiem czy znajde opieke do syna eee.....w koncu to tylko film.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" oj to niebezpieczne pytanie <patrz watek w psycholu> ja chce isc, ale nie wiem czy znajde opieke do syna eee.....w koncu to tylko film.... ale u ludzi słabej wiary to może być pretekst do odsunięcia się od kościoła i wiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" oj to niebezpieczne pytanie <patrz watek w psycholu> ja chce isc, ale nie wiem czy znajde opieke do syna eee.....w koncu to tylko film.... ale u ludzi słabej wiary to może być pretekst do odsunięcia się od kościoła i wiary slabej wiary.........hmm...wiecie co??? tyle krzyku o nic.....bo niby wszystcy krzycza ze obraza uczucia religijne...no ok...a zachowanie na codzien??? to nic....wtedy jak ktos kogos oszuka, oklamie....itp...to jest ok..nie w glowie mu wiara.... wiec uwazam ze ten krzyk o ten film tylko napedzi ludzi do kina.....taki bedzie efekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 19.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" oj to niebezpieczne pytanie <patrz watek w psycholu> ja chce isc, ale nie wiem czy znajde opieke do syna eee.....w koncu to tylko film.... ale u ludzi słabej wiary to może być pretekst do odsunięcia się od kościoła i wiary slabej wiary.........hmm...wiecie co??? tyle krzyku o nic.....bo niby wszystcy krzycza ze obraza uczucia religijne...no ok...a zachowanie na codzien??? to nic....wtedy jak ktos kogos oszuka, oklamie....itp...to jest ok..nie w glowie mu wiara.... wiec uwazam ze ten krzyk o ten film tylko napedzi ludzi do kina.....taki bedzie efekt... zgadza się! ale populiści wiesz jacy są robią dużo szumu o nic dlatego ja napewno zobaczę ten film i nic on w moim życiu nie zmieni pewnie wystarczy spojrzeć na ulicę jak się ludzie czasami do siebie odnoszą, a w niedzielę do kościółka - takiego zakłamania najbardziej nie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts