Teska 19.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam dzieki jej moze ten tarasik juterko sie skonczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wybieracie sie do kina na " kod Da Vinci ???" oj to niebezpieczne pytanie <patrz watek w psycholu> ja chce isc, ale nie wiem czy znajde opieke do syna eee.....w koncu to tylko film.... ale u ludzi słabej wiary to może być pretekst do odsunięcia się od kościoła i wiary slabej wiary.........hmm...wiecie co??? tyle krzyku o nic.....bo niby wszystcy krzycza ze obraza uczucia religijne...no ok...a zachowanie na codzien??? to nic....wtedy jak ktos kogos oszuka, oklamie....itp...to jest ok..nie w glowie mu wiara.... wiec uwazam ze ten krzyk o ten film tylko napedzi ludzi do kina.....taki bedzie efekt... zgadza się! ale populiści wiesz jacy są robią dużo szumu o nic dlatego ja napewno zobaczę ten film i nic on w moim życiu nie zmieni pewnie wystarczy spojrzeć na ulicę jak się ludzie czasami do siebie odnoszą, a w niedzielę do kościółka - takiego zakłamania najbardziej nie lubię dokladnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam hmm..cos mi sie nie otwiera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam piątkowo !! Pogoda do bani - a tu dwie imprezy się kroją : festyn w Dobrej i ognisko u tomadyny !! Qrcze - mam nadzieję, że deszcz choć w sobotę odpuści .. Pozdrawiam, Piotr no wlasnie....a zapowiadaja ze niby ma nie padac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ale pech..... przyjechał pan co robi taras.....zaczał padać deszcz pojechali...i teraz caly czas swieci słonce.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.05.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam hmm..cos mi sie nie otwiera Faktycznie, coś się zbiesiło a przed chwilą wchodziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam hmm..cos mi sie nie otwiera Faktycznie, coś się zbiesiło a przed chwilą wchodziłam a moze wiesz co bedzie jutro????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam hmm..cos mi sie nie otwiera Faktycznie, coś się zbiesiło a przed chwilą wchodziłam a moze wiesz co bedzie jutro????? Ciepło ale niestety deszczowo, szczególnie po 14tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam. A propos pogody: http://meteo.icm.edu.pl/ Trzeba najechać kursorem na okolice np. Szczecina i kliknąć. Otworzy sie stronka z mapą meteo dla zaznaczonego rejonu. Prognoza krótkoterminowa, często aktualizowane więc sprawdzalność dość wysoka. Polecam hmm..cos mi sie nie otwiera Faktycznie, coś się zbiesiło a przed chwilą wchodziłam a moze wiesz co bedzie jutro????? Ciepło ale niestety deszczowo, szczególnie po 14tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ech...czas sie zabrac za obiadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Qurcze, cosik sie dzieje z moim necikiem, co chwilę zrywa połączenie, chyba sobie dzis nie pogadam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.05.2006 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam wszystkich piąteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 19.05.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Szukam sensownych kolonii albo obozu dla 11-letniego chłopca. Czy macie jakieś sprawdzone adresy? bardzo polecam obozy organizowane przez.. no własnie nie mam pojęcia , jak się zwą , ale maja zajęcia na basenie w Szkole Błękitnej, a na Wojska Polskiego, vis a vis budynkuTV wisi ich baner - organizują obozy tematyczne, np. poszukiwanie skarbów, w tym roku nie pamiętam jaka jest myśl przewodnia, ale była na banerze. Rany Grunt to być konkretnym w swoich odpowiedziach Jak chcesz, to znajdę namiary, bo przyjaciółka puszcza tam już drugi raz swoje dziewczę. Hehe, Michał był na ich obozie w zeszłym roku k/Czaplinka i wychodzi na to, że pewnie - jak jeszcze będą miejsca - pojedzie drugi raz, bo nie mogę znaleźć sensownej alternatywy dla pana Maćka. A wiesz, że to nasz kolega z firmy? Pan Maciek to mój sąsiad z naprzeciwka świat jest mały, a Szczecin w szczególności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.05.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja też witam, czy ktoś z Was ma białe rynny i białą podbitkę z drewna? Czupurek, Ty??? Jak to się sprawdza w użyciu? Czy nie brudzi się bardzo i nie żółknie? witam rynny białe pcv i podbitka też pcv narazie jeszcze nie żółknie, ale "fachowcy" pobrudzili łapami i gruntem smarując ocieplenie i trzeba myć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.05.2006 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to niestety....jutro dzwonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to niestety....jutro dzwonie hahahah co???? wpadam do Iwonki na kawke na dzialeczke...zobaczyc jej zmagania ogrodnicze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 19.05.2006 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 bryta, zdaje mi się, że identyczny żywopłot hoduję. mamy takie liście z Holandii, teraz się przyjmują. nie wiem, czy coś z tego wyjdzie, bo trochę żółkną. niestety nie wiem jak to się nazywa wiem tylko, że w holandii dużo takich żywopłotów, są gęste, wiecznie zielone i piękne. [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts