Aleksandra W. 19.05.2006 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to się robi, żeby odpowiedź była tylko do kogoś na konkretny post? widzicie, że jestem początkująca..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.05.2006 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady Dobrze, że nie tylko ja pracuję w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to niestety....jutro dzwonie hahahah co???? wpadam do Iwonki na kawke na dzialeczke...zobaczyc jej zmagania ogrodnicze a bo myślałam że na ognisko będziesz dzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.05.2006 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to się robi, żeby odpowiedź była tylko do kogoś na konkretny post? widzicie, że jestem początkująca..... W prawej górnej części ramki z wypowiedzią jest taka ikonka, na którą klikasz jeśli chcesz zacytować kogoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 19.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 W prawej górnej części ramki z wypowiedzią jest taka ikonka, na którą klikasz jeśli chcesz zacytować kogoś dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 pozdrawiam popołudniowo! za chwilę weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 19.05.2006 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 no za 1,5 godz pa, pa do poniedziałku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 19.05.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ja już wybywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to się robi, żeby odpowiedź była tylko do kogoś na konkretny post? widzicie, że jestem początkująca..... klikasz w prawym rogu .....na kwadracik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 19.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to jest u Was w urzędach?? - chodzi mi o to, że niektóre gminy refundują 50% za minioczyszczalnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to niestety....jutro dzwonie hahahah co???? wpadam do Iwonki na kawke na dzialeczke...zobaczyc jej zmagania ogrodnicze a bo myślałam że na ognisko będziesz dzwonić no tak jakos wyszlo..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 19.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to się robi, żeby odpowiedź była tylko do kogoś na konkretny post? widzicie, że jestem początkująca..... klikasz w prawym rogu .....na kwadracik dzięki, już mnie chokie oświecił/a(?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 19.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to się robi, żeby odpowiedź była tylko do kogoś na konkretny post? widzicie, że jestem początkująca..... klikasz w prawym rogu .....na kwadracik dzięki, już mnie chokie oświecił/a(?) oświeciła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandra W. 19.05.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jak to się robi, żeby odpowiedź była tylko do kogoś na konkretny post? widzicie, że jestem początkująca..... klikasz w prawym rogu .....na kwadracik dzięki, już mnie chokie oświecił/a(?) oświeciła aaa, to już wiem. bo wiesz-może być ten chokie i ta chokie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 19.05.2006 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki m. Maksiu...ma po 14....jej odpukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Niestety to chyba nie jest lauro wisnia . Sprawdzalam obrazki w internecie i to jest cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 19.05.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zainteresuj się też Budohurtem. Na niektóre materiały mają tak niskie ceny, ze kupują nawet ludzie ze Szczecina (oczywiscie transport darmowy). a gdzie jest tem budohurt? Ul. E.Orzeszkowej 27 tel. 578 11 77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 19.05.2006 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ... bryta, np. o stal warto zapytać w hurtowni AGA, na Bydgoskiej w Stargardzie. Przynajmniej 2 lata temu mieli bardzo konkurencyjne ceny. Nie wiem jak teraz. Warto się tam zapytać i pójść z tymi cenami do Budohurtu. W moim przypadku przebijali AGĘ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts