bryta 19.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja niestety nie pojawie sie na ognisku bo bym was wszystkich pozarazala mam nadzieje ze pogoda wam dopisze i zabawa bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam A ja tylko syrop na kaszel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam A ja tylko syrop na kaszel zawsze mozna nadrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Bryta zobacz w szkolce fischer....nie pamietam stronki ...Była podana przez Czupurka aha ii moze napisz privka do pinusa, moze on wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.05.2006 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam A ja tylko syrop na kaszel a ja calcium musujace-niech udaje sobie szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam A ja tylko syrop na kaszel a ja calcium musujace-niech udaje sobie szampana hahahah co Was tak kobietki wzielo???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.05.2006 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jade do nomi lub reala kupic jakis płaszczyk przeciwdeszczowy,bo na 7,30jutro mam spycha,a potem budujemy z tatą szopke (ale nie noworoczna )a kalosze juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 19.05.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 mnie muszki pokasiły i mam spuchneta noge-jeszcze troche a wapno ma pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 jade do nomi lub reala kupic jakis płaszczyk przeciwdeszczowy,bo na 7,30jutro mam spycha,a potem budujemy z tatą szopke (ale nie noworoczna )a kalosze juz mam no to sie zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Bryta zobacz w szkolce fischer....nie pamietam stronki ... Była podana przez Czupurka aha ii moze napisz privka do pinusa, moze on wie Tam juz sprawdzalam i napisalam dzisiaj do Hortylusa W najgorszym wypadku pozostaje mi obskubac ten zywoplot Co jest ciekawe gdzie indziej tego nie widzialam . A to jest zielone rowniez zima a odrosty zolte (nie zadne pasiaste jak np trzmielina ) a roslina wyglada jak niektore sekulenty sama mam z tym zagadke . moze ta roslina zostala przywieziona z jakiejs wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam A ja tylko syrop na kaszel a ja calcium musujace-niech udaje sobie szampana hahahah co Was tak kobietki wzielo???? poprostu ci zazdroscimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Bryta Ligustr złoty. Wpisz w google to słowo- wyświetlą Ci się szkółki prowadzące ta odmianę. Ale ten japoński, pokazany przez zygmora, jest CUDNY !!!! to odpowiedz z ogrodow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Agnieszko1.Geodety jeszcze u mnie nie było,sąsiadka,miłam na myśli,że też z Tanowa.Koło mnie nie ma jeszcze takich ładnych domków na wykończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam a z czym, ja uwielbiam lemon z colą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Bryta Ligustr złoty. Wpisz w google to słowo- wyświetlą Ci się szkółki prowadzące ta odmianę. Ale ten japoński, pokazany przez zygmora, jest CUDNY !!!! to odpowiedz z ogrodow Tez tak myslalam ze podobny jest do ligustra pospolitego tylko nie ten kolor . Fakt ze ten japonski jest super Bylas kiedys w Hortylusie w Dobrzycy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 mnie muszki pokasiły i mam spuchneta noge-jeszcze troche a wapno ma pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam a z czym, ja uwielbiam lemon z colą bacardi kolorowa, cynamon i pomarancz do przegryzienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Bryta Ligustr złoty. Wpisz w google to słowo- wyświetlą Ci się szkółki prowadzące ta odmianę. Ale ten japoński, pokazany przez zygmora, jest CUDNY !!!! to odpowiedz z ogrodow Tez tak myslalam ze podobny jest do ligustra pospolitego tylko nie ten kolor . Fakt ze ten japonski jest super Bylas kiedys w Hortylusie w Dobrzycy w Dobrzycy nie...bylam w Dobrzanach...ale tam byla kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady Dobrze, że nie tylko ja pracuję w weekend. Ja również jutro pracuję i bardzo nad tym ubolewam,myślałam,że poznam Forumowiczów przed rozpoczęciem budowy i będzie mi się śmielej pisało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 19.05.2006 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam a z czym, ja uwielbiam lemon z colą bacardi kolorowa, cynamon i pomarancz do przegryzienia cynamon taki w proszku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts