Teska 19.05.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam a z czym, ja uwielbiam lemon z colą bacardi kolorowa, cynamon i pomarancz do przegryzienia cynamon taki w proszku?? tak..sypiesz ciut tak jak sol...na kciuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 i jeszcze cos....wlasnie sie dowiedzialam ze u mnie przywleklam wraz z zeszloroczna kora...grzyby.... rosna u mnie na potege,,,,smardze jadalne......ale wyrzucam....boje sie ugotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 http://www.hortulus.com.pl Tam sie kiedys wybieram maja duzo ogrodow tematycznych ponoc najwiekszy w poblizu nas Ale chyba nie o tym mowisz ze kicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Ja najbardziej lubie malibu z mlekiem kok. i lodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 www.hortulus.com.pl Tam sie kiedys wybieram maja duzo ogrodow tematycznych ponoc najwiekszy w poblizu nas Ale chyba nie o tym mowisz ze kicha no nie tam...ja bylam w Dobrzanach dzieki...zaraz sobie popatzre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 19.05.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 strone maja kiepska ale szkolka jest olbrzymia i duzo roslin perelek tylko troche daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.05.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 joj, jeden dzień mnie nie było i już tyyyyyle czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.05.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 skoro już wszyscy szukają sąsiadów - kto orócz ryga buduje się w Dobrej za stadionem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 ten ligustr japoński jest naprawdę fajny! planowałem tuje na żywopłot i chyba trzeba będzie sprawę jeszcze raz przemyśleć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 19.05.2006 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam wszystkich serdecznie! (ogrodników w szczególności) Jakie są teraz ceny za położenie glazury/terakoty i za wykonanie regipsów (zabudowa poddasza)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.05.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak zbuduj cegielnię, jeszcze zarobisz a tak na poważnie paskudny grunt pod budowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RomanW 19.05.2006 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Teska! Czy ten Twój wykonawca tarasu potrafi układać klinkier, ale taki z cegieł? Może jakieś namiary na gościa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak U mnie pod humusem sam piach,co popada za chwilkę sucho.Nie wiem czy oprócz roślinności wydmowej coś tam będzie rosło,a i fundamenty będą chyba musiały być odpowiednie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.05.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak U mnie pod humusem sam piach,co popada za chwilkę sucho.Nie wiem czy oprócz roślinności wydmowej coś tam będzie rosło,a i fundamenty będą chyba musiały być odpowiednie? myślałeś o palmach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak U mnie pod humusem sam piach,co popada za chwilkę sucho.Nie wiem czy oprócz roślinności wydmowej coś tam będzie rosło,a i fundamenty będą chyba musiały być odpowiednie? myślałeś o palmach? Czemu nie tylko klimat musi się ocieplić.Słyszałam,że mogą na takiej glebie rosnąć jałowce tylko nie wiem czy wszystkie odmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 19.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Czemu nie tylko klimat musi się ocieplić.Słyszałam,że mogą na takiej glebie rosnąć jałowce tylko nie wiem czy wszystkie odmiany. generalnie wszystkie iglaki lubią piasek. z liściastymi już trzeba kombinować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 19.05.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Czemu nie tylko klimat musi się ocieplić.Słyszałam,że mogą na takiej glebie rosnąć jałowce tylko nie wiem czy wszystkie odmiany. generalnie wszystkie iglaki lubią piasek. z liściastymi już trzeba kombinować. Dzięki za pocieszenie,czyli mam szansę na mały lasek iglasty,a może wiesz czy na takim ugorze mam szansę na wisienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki m. maksiu, my z Teską już prawie trzeci miesiąc sie umawiamy na pogaduchy a Ty nam tak źle życzysz, jesteś, be. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie Teska dzwoń koniecznie, bo ja napewno sie wybiore. Jeżeli nie ogrodniczo, to bede zamiatać podłogi po szlifowaniu tynków, wiec deszcz mi nie bedzie przeszkadzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts