Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Czy na ognisko jest wstęp wolny czy z zaposzeniem indywidualnym mozna sie wprośić?

oczywiście, że wolny, tomadyna zaprasza wszystkich chetnych (patrz kikadziesiat postów wyżej). Należy ze sobą przynieść tylko jakąś kiełbaskę i chyba krzesełko.

pozdrawiam i życze miłych wrażeń przy ognisku :D

wiec kto sie jutro wybiera na ognisko??????

chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady :cry:

jak to niestety....jutro dzwonie :lol:

nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki :(

m.

maksiu,

my z Teską już prawie trzeci miesiąc sie umawiamy na pogaduchy a Ty nam tak źle życzysz, jesteś, be. :D

no i widzialem ze bedzie na mnie :(, w takim razie wiecej nie napisze ani slowa :D :D :D

pozdrawiam

m.

chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady :cry:

Teska dzwoń koniecznie, bo ja napewno sie wybiore. Jeżeli nie ogrodniczo, to bede zamiatać podłogi po szlifowaniu tynków, wiec deszcz mi nie bedzie przeszkadzac.

ok :lol:

a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam :lol:

ja też chcę, a Ty tak sama

mój mężuś własnie godzinę temu musiał wyjechać aż do Szczecinka, bo ma awarię w banku, więc szlag mnie trafia bo piątek, wieczorkowo a ja samotna.

Chyba też sobie poleje bo jakos mi tak smutno. :cry:

no sama...a widzisz trzeba bylo chwycic za telefon....moglysmy razem popijac :lol: :lol:

nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki :(

m.

maksiu,

my z Teską już prawie trzeci miesiąc sie umawiamy na pogaduchy a Ty nam tak źle życzysz, jesteś, be. :D

no i widzialem ze bedzie na mnie :(, w takim razie wiecej nie napisze ani slowa :D :D :D

pozdrawiam

m.

maksiu....no co Ty...pisz....

wstalam...a tu co...słoneczko....i oby dzis jak najdluzej bylo... :lol: :lol:

Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? :-?

Bryta

Ligustr złoty.

Wpisz w google to słowo- wyświetlą Ci się szkółki prowadzące ta odmianę.

Ale ten japoński, pokazany przez zygmora, jest CUDNY !!!!

to odpowiedz z ogrodow

jest jeden mały problem:

ligustr złoty ma na każdym liściu obwódkę w kolorze złotym a na zdjęciu tylko młode przyrosty są "złote"

Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? :-?

mój znajomy ma szyberdach w aucie, kiedyś myślałam, że mi głowę urwie

po tej wycieczce miałam straszne bóle głowy

może tylko ja tak mam

ale mi się nie podobało