Florek i Jadzia 19.05.2006 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Witamy wszystkich wieczorowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 19.05.2006 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam ja też chcę, a Ty tak sama mój mężuś własnie godzinę temu musiał wyjechać aż do Szczecinka, bo ma awarię w banku, więc szlag mnie trafia bo piątek, wieczorkowo a ja samotna. Chyba też sobie poleje bo jakos mi tak smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 19.05.2006 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Czy na ognisko jest wstęp wolny czy z zaposzeniem indywidualnym mozna sie wprośić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 19.05.2006 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Czy na ognisko jest wstęp wolny czy z zaposzeniem indywidualnym mozna sie wprośić? oczywiście, że wolny, tomadyna zaprasza wszystkich chetnych (patrz kikadziesiat postów wyżej). Należy ze sobą przynieść tylko jakąś kiełbaskę i chyba krzesełko. pozdrawiam i życze miłych wrażeń przy ognisku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 20.05.2006 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki m. maksiu, my z Teską już prawie trzeci miesiąc sie umawiamy na pogaduchy a Ty nam tak źle życzysz, jesteś, be. no i widzialem ze bedzie na mnie , w takim razie wiecej nie napisze ani slowa :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich serdecznie! (ogrodników w szczególności) Jakie są teraz ceny za położenie glazury/terakoty i za wykonanie regipsów (zabudowa poddasza)? RomanW dawno Cie nie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Teska! Czy ten Twój wykonawca tarasu potrafi układać klinkier, ale taki z cegieł? Może jakieś namiary na gościa? RomanW moj wykonawca to Maro74...zerknij na szczecinska liste tam masz namiarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie Teska dzwoń koniecznie, bo ja napewno sie wybiore. Jeżeli nie ogrodniczo, to bede zamiatać podłogi po szlifowaniu tynków, wiec deszcz mi nie bedzie przeszkadzac. ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 05:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 a ja wieczorkowo.....no nic...bacardi popijam ja też chcę, a Ty tak sama mój mężuś własnie godzinę temu musiał wyjechać aż do Szczecinka, bo ma awarię w banku, więc szlag mnie trafia bo piątek, wieczorkowo a ja samotna. Chyba też sobie poleje bo jakos mi tak smutno. no sama...a widzisz trzeba bylo chwycic za telefon....moglysmy razem popijac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 wiec kto sie jutro wybiera na ognisko?????? chętnie bym poznała towarzystwo forumowe, ale najpierw praca a potem niestety działeczka, wiec nie dam rady jak to niestety....jutro dzwonie nie chcialbym abyscie posadzili mnie o czarnowidztwo, ale jutro niestety prawie caly dzień bedzie padac, mi tez to nie lezy bo trawa doprasza sie kosiarki m. maksiu, my z Teską już prawie trzeci miesiąc sie umawiamy na pogaduchy a Ty nam tak źle życzysz, jesteś, be. no i widzialem ze bedzie na mnie , w takim razie wiecej nie napisze ani slowa :D pozdrawiam m. maksiu....no co Ty...pisz.... wstalam...a tu co...słoneczko....i oby dzis jak najdluzej bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam grupkę...... no i chyba nie przesadze jak napisze....bladym switem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 20.05.2006 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich sobotnim rankiem! W mojej dzielnicy wieje i słonko się chowa. życzę miłego dnia! Pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam sobotnio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Bryta Ligustr złoty. Wpisz w google to słowo- wyświetlą Ci się szkółki prowadzące ta odmianę. Ale ten japoński, pokazany przez zygmora, jest CUDNY !!!! to odpowiedz z ogrodow jest jeden mały problem: ligustr złoty ma na każdym liściu obwódkę w kolorze złotym a na zdjęciu tylko młode przyrosty są "złote" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? mój znajomy ma szyberdach w aucie, kiedyś myślałam, że mi głowę urwie po tej wycieczce miałam straszne bóle głowy może tylko ja tak mam ale mi się nie podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 20.05.2006 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 BrytaLaurowiśniahttp://www.goedkoopstehaag.nl/pix-haag/prunuscauca.jpg i ligustr złotyhttp://fenyokert.fw.hu/images/lombos/ligustrum_ovalifolium_aureum_01.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts