chokie 20.05.2006 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam sobotnio-pracujšco. http://weather.icm.edu.pl/ Ta sama stronka z pogodš, tylko w międzyczasie zmienili adres. Prognozy dziebko lepsze niż wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. miałm z nią taki numer że można paść ..... chodziło o uprawomocnienie które przez jej nieróbstwo mijało wczorej zamiast 10,05 więc dzwonie i grzecznie pytam czy mogę po piecząteczke itp... a ona do mnie ze owszem w piątek sie uprwomocnie ale o 24,00 zabłysnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? jak dla mnie jest ok ... tez nie ma klimy ale mam szyberdach i można naprawdę sporo sie przewietrzyć zwłaszcza jak sie osłonke pod dobrym kontem ustawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam Koparkowy nr 2 dał rade ale zamiast zdjąć metr ziemi udało mu sie tylko 40 cm potem taaaaaka straszna glina że można garnki lepić chyba sobie kupię koło garncarskie i jeszcze na tym zarobie albo bede miała prezenty na święta wszelkie z głowy .... tylko jakby talentu brak zbuduj cegielnię, jeszcze zarobisz a tak na poważnie paskudny grunt pod budowę... ale tylko dla wykonawcy dom jak sie w tym osadzi to nie ma żadnego pękania no i szalunków nie trzba robić moze nie bedzie tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 20.05.2006 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 A tak ogólnie to witam wszystkich bo zapomniałam i chyba bede w okolicach 16 na Bezrzeczu więc zamierzam przynajmniej zajrzeć na to ognisko Tomadyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich Didi ten ligustr jest najbardziej podobny do tego zywoplotu . Duzo jest stron (nie wiem dlaczego ale angielskich ) moze to jest poprostu odmiana Jeszcze poszukam w holenderskich centrach ogrodniczych bo niestety u nas maja ale odmiane Ligustr pospolity Ze tez mi sie zawsze spodoba cos malo popularnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Trzeba tylko uwazac aby byl poprawnie zamontowany bo one czesto ciekna . Ja akurat mam psa zauwazylam (w moim wczesniejszym aucie bez klimy ) byly z tylu zamontowane ciemne folie i bylo naprawde niezle z przodu u nas cieplo a z tylu u psa niezle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Moze wiecie co to za roslina na zywoploty http://images1.fotosik.pl/68/ef2201f7a9f7325f.jpg Przeniose aby porownac ze zdjeciem od Didi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. to bardzo nam zalezy zeby nie trafic do tej pani jak to zrobic? i jak to zrobic zeby to potrwalo 2 tygodnie moze wiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? jak dla mnie jest ok ... tez nie ma klimy ale mam szyberdach i można naprawdę sporo sie przewietrzyć zwłaszcza jak sie osłonke pod dobrym kontem ustawi warto miec dziure w dachu nie chalasuje tak jak otwarte okna my jesteśmy zadowoleni ale moze lepiej dolozyc i zrobic otwierany calosciowo zamiast uchylnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 poprawka halasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Jak dlugo czeka sie na pozwolenie w Policach to zależy do kogo trafi, średnio od 3-4 tygodni, ale może być 2 miesiące jak się trafi do pewnej "bardzo miłej" pani, co ma 2 nazwiska. to bardzo nam zalezy zeby nie trafic do tej pani jak to zrobic? i jak to zrobic zeby to potrwalo 2 tygodnie moze wiesz? 2 tygodnie to może być bardzo trudne, ale może sięudać, radzę jak trafi do kobiety to idzie mężczyzna i prosi (i na odwrót) że ekipa umówiona a architekt przedłużył itp. To może sie uda + ładny usmiech i minka biednego kotka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Trzeba tylko uwazac aby byl poprawnie zamontowany bo one czesto ciekna . Ja akurat mam psa zauwazylam (w moim wczesniejszym aucie bez klimy ) byly z tylu zamontowane ciemne folie i bylo naprawde niezle z przodu u nas cieplo a z tylu u psa niezle też mam z tyłu ciemne folie i słońce nie razi ale ukrop nie z tej ziemi bo nie mam tapicerki i ta blach nagrzewa się że darmowa łażnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? Trzeba tylko uwazac aby byl poprawnie zamontowany bo one czesto ciekna . Ja akurat mam psa zauwazylam (w moim wczesniejszym aucie bez klimy ) byly z tylu zamontowane ciemne folie i bylo naprawde niezle z przodu u nas cieplo a z tylu u psa niezle też mam z tyłu ciemne folie i słońce nie razi ale ukrop nie z tej ziemi bo nie mam tapicerki i ta blach nagrzewa się że darmowa łażnia Mi chodzi o tyl oklejony folia ciemna co do dachu napewno nie warto montowac tych najtanszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 20.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ale tylko z tylu czy caly tyl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 20.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Ale tylko z tylu czy caly tyl cały tył czyli szyby boczne i tylnia, a tapicerę mam tylko z przodu - w sumie na drzwiach, moze dlatego, raczej dlatego, ze to auto osobowo dostawcze, wyciagane siedzenia z tyłu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Florek i Jadzia 20.05.2006 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Czy ktoś slyszal o firmie budowlanej Ewas z okolic goleniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam wszystkich sobotnim rankiem! W mojej dzielnicy wieje i słonko się chowa. życzę miłego dnia! Pozdrawiam Maja Maju a w jakiej dzielnicy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Witam sobotnio-pracujšco. http://weather.icm.edu.pl/ Ta sama stronka z pogodš, tylko w międzyczasie zmienili adres. Prognozy dziebko lepsze niż wczoraj. dzięki Ci Kobieto!!! taras dzis u mnie : koniec!! pogoda dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 20.05.2006 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 No i pięknie. Pogoda dopisuje , wszyscy na ognisku? ... bo tu grupa w ogonku ciągnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts