chokie 20.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 Zdjęcia z DLH drewno:http://www.dlh.pl/ftp/gal/00026/merbau_0.jpghttp://www.dlh.pl/ftp/gal/00026/merbau_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jip 20.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia nikt nie budował z płyt kanałowych w Szczecinie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 20.05.2006 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia nikt nie budował z płyt kanałowych w Szczecinie?? stawiamy na inne technologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 20.05.2006 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia nikt nie budował z płyt kanałowych w Szczecinie?? Budował mój kolega. Ale płyty te jak i całe prefabrykowane sciany były pozostałosciami po budowach bloków. Niedaleko ode mnie jeden gość ma na podwórzu kilkanascie takich płyt ułozonych jedna na drugiej (jadąc ze Stargardu do Szczecina znajdują się one na posesji przed sklepem w Morzyczynie). Leżą tam ze 20lat i wątpie aby do czegokolwiek były potrzebne. Zwiózł je tam poprzedni właściciel działki, więc nowy może chciałby się ich pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jip 20.05.2006 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia nikt nie budował z płyt kanałowych w Szczecinie?? Budował mój kolega. Ale płyty te jak i całe prefabrykowane sciany były pozostałosciami po budowach bloków. Niedaleko ode mnie jeden gość ma na podwórzu kilkanascie takich płyt ułozonych jedna na drugiej (jadąc ze Stargardu do Szczecina znajdują się one na posesji przed sklepem w Morzyczynie). Leżą tam ze 20lat i wątpie aby do czegokolwiek były potrzebne. Zwiózł je tam poprzedni właściciel działki, więc nowy może chciałby się ich pozbyć? hmm, 20! lat?, nie wiem czy się odważę, ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.05.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 witam porankowo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia nikt nie budował z płyt kanałowych w Szczecinie?? polecam Jastrobet Jastrowie k. Wałcza, wszystko można załatwić przez telefon i przywiozą pod samą bramę. pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.05.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 No to jeszcze do raportu poprosze już mieszkających: kto ma merbau na podłodze, a najlepiej olejowany (lakierowany też może być) - bo musze wybrać i chciałam inspekcję zrobić Podobny wątek: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71249 Ale ja mam mętlik w głowie od tych teoretycznych dywagacji! Ja bych chciała na żywca cos zobaczyć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jip 21.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 uff poszukuję producenta stropowych płyt kanałowych blisko Szczecina, ktoś zna? thxia nikt nie budował z płyt kanałowych w Szczecinie?? polecam Jastrobet Jastrowie k. Wałcza, wszystko można załatwić przez telefon i przywiozą pod samą bramę. pozdrawiam m. dzięki, chociaż daleko, nikt nie zna nic bliżej? maksiu ile płaciłeś - płyty (wymiary), transport, dźwig - i kiedy? thxia paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomadyna 21.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam niedzielnie. Musimy szybko robić drugie ognisko - bo drewna mnóstwo zostało, a ketchup i musztardę to chyba rok będę jadł. Dziękuję wszystkim obecnym Ciesze się że mogłem Was poznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peterz 21.05.2006 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam niedzielnie. Musimy szybko robić drugie ognisko - bo drewna mnóstwo zostało, a ketchup i musztardę to chyba rok będę jadł. Dziękuję wszystkim obecnym Ciesze się że mogłem Was poznać. było super - dzieki za imprezę, mam nadzieję, ze niedługo spotkamy sie w WIĘKSZYM GRONIE forumowiczów:-) Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 21.05.2006 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam niedzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 no i pozegnałam oststniego fachowca w domku.....taras skonczony!!! A ja tak na Ciebie czekałam No i deszcz sie rozpadal....i gosc najechal..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 21.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 witam niedzielnie grupkę....... a u mnie szaszłyczki na grillku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam niedzielnie A u mnie wstretna pogoda niesamowicie wieje i zimno brr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.05.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 witam wszystkich,wczoraj padłam jak kawka-od 6.30 na nogach-rano spychacz przyjechał a potem budowalismy z tata i synem szopke 2,40 na 4,80-chyba taka wystarczy -nieskończylismy bo deszczyk zaczał padac i sił zabrakło ale sciany stoja-w tygodniu dach i drzwi. KACHA 72--u ciebie zbierali ziemie pod fundamenty?-jesli tak to napisz czy duzo zebrali i czy tyle zbierali zeby wystarczyło na głebokos fundamentów czy tyle zeby pokazał sie piasek czy glina. u mnie dzien przed spychem był kierownik i powiedział ze wystarczy liznąć spychem-ja mu mówie ze w badaniu wyszło ze jest 40 cm humusu,on za łopate i mówi ze wystarczy ,,liznąć,,,Pan ze spychacza mówi ze ogólnie to wiecej powinnam zebrac,po spychu przyjechał kierownik ,ja mu mówie ze moim zdaniem za mało zebrane że do piachu jeszcze brakuje 30cm a on ze wystarczy.naczytałam sie i naogladałam że do srodka daje sie piach zasypowy ale pytanie czy mozna na to co zostało -nie wiem co mam robic, jeszcze nic straconego bo fundamentów nie zaczęli kopac ale nie chce drugi raz wynajmowac spycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.05.2006 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ale sie rozpisałam,teraz jade do castoramy kupic gruba folie na dach szopki,i z mama jakies kwiatki do skrzynek kupic a ze zagrałam w multi i wygrałam skromne 70 zł to moze sobie cos fundnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 21.05.2006 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ale sie rozpisałam,teraz jade do castoramy kupic gruba folie na dach szopki,i z mama jakies kwiatki do skrzynek kupic a ze zagrałam w multi i wygrałam skromne 70 zł to moze sobie cos fundnę lepiej kup rolkę zwykłej papy, folię wiaterek zawsze może porwać a papy to nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.05.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 dzięki, chociaż daleko, nikt nie zna nic bliżej? maksiu ile płaciłeś - płyty (wymiary), transport, dźwig - i kiedy? thxia paweł musialbym poszukac faktur, w kazdym razie pamietam ze wyszlo w sumie taniej niz terriva, no i bylo to w 2003 roku pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 21.05.2006 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Szczeciniacy Proszę o waszą opinię na temat okien. Wacham się pomiędzy trzema firmami: THERMOPLASTM&SDRUTEX Jeśli macie jakieś negatywne bądź pozytywne opinie na ich temat to proszę o info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts