KAS01 21.05.2006 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Szczeciniacy Proszę o waszą opinię na temat okien. Wacham się pomiędzy trzema firmami: THERMOPLAST M&S DRUTEX Jeśli macie jakieś negatywne bądź pozytywne opinie na ich temat to proszę o info. Drutex sobie daruj. Są problemy z wyegzekwowaniem gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BERGER 21.05.2006 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 KAS01 Rozumiem, że mówisz o firmie lokalnej która sprzedaje okna DRUTEX (czyli kwestie montażu itp). a nie o wadach fabrycznych tych okien (czyli relacje firma lokalna vs. centrala DRUTEXA). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 21.05.2006 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mam na myśli centralę i wady samych okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.05.2006 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 witam wszystkich,wczoraj padłam jak kawka-od 6.30 na nogach-rano spychacz przyjechał a potem budowalismy z tata i synem szopke 2,40 na 4,80-chyba taka wystarczy -nieskończylismy bo deszczyk zaczał padac i sił zabrakło ale sciany stoja-w tygodniu dach i drzwi. KACHA 72--u ciebie zbierali ziemie pod fundamenty?-jesli tak to napisz czy duzo zebrali i czy tyle zbierali zeby wystarczyło na głebokos fundamentów czy tyle zeby pokazał sie piasek czy glina. u mnie dzien przed spychem był kierownik i powiedział ze wystarczy liznąć spychem-ja mu mówie ze w badaniu wyszło ze jest 40 cm humusu,on za łopate i mówi ze wystarczy ,,liznąć,,,Pan ze spychacza mówi ze ogólnie to wiecej powinnam zebrac,po spychu przyjechał kierownik ,ja mu mówie ze moim zdaniem za mało zebrane że do piachu jeszcze brakuje 30cm a on ze wystarczy.naczytałam sie i naogladałam że do srodka daje sie piach zasypowy ale pytanie czy mozna na to co zostało -nie wiem co mam robic, jeszcze nic straconego bo fundamentów nie zaczęli kopac ale nie chce drugi raz wynajmowac spycha rozbudowane pytanie ale postaram sie odpow . zebrali u mnie ok 40 cm pierwszej warstwy i już po tym zaczęła sie pokazxywać gesta glina , wykonawca zdjął koparkę i stwierdził że i tak nie da rady w tej glinie więc pod fundament beda chyba kopać inną maszyna albo ostatecznie ręcznie musi sie jeszcze wkopać min 60 cm bo w sumie posadowienie fundamentów mam na 80 cm ale chcę żeby poszły na metr koparka pracowała 4,5 godz i zdołała zdjąć 40 cm reszta prac fundamentowych leży po stronie wykonawcy więc juz sobie głowy kosztami nie zawracam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 21.05.2006 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 I juz prawie po niedzieli A jakich firm macie okna i czy jestescie zadowoleni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 21.05.2006 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 dobrze że po niedzieli przynajmniej na budowie cos sie zacznie dziać bo przez weekend to tylko deszcz wszystko zalał i zrobiło sie jak w cegielni tylko cegły iśc i kleić a buty po takiej wizycie waza po 2 kilo każdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.05.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ale sie rozpisałam,teraz jade do castoramy kupic gruba folie na dach szopki,i z mama jakies kwiatki do skrzynek kupic a ze zagrałam w multi i wygrałam skromne 70 zł to moze sobie cos fundnę lepiej kup rolkę zwykłej papy, folię wiaterek zawsze może porwać a papy to nie da rady popieram, folia prędzej, czy później odleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 21.05.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam wszystkich sobotnim rankiem! W mojej dzielnicy wieje i słonko się chowa. życzę miłego dnia! Pozdrawiam Maja Maju a w jakiej dzielnicy??? Warszewo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 21.05.2006 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Chyba wszyscy przygotowują się do poniedziałkowej pracy,życzę więc miłego rozpoczynającego się tygodnia! Dobranoc!Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Mam pytanie do włascieli aut z szyberdachem. zastanawiam się nad stawieniem, bo ktoś mi poradził że to zastepuje w pewien sposób klimatyzację a nie ma przeciagu (oczywiscie drugiego też nie mam). Jak bylismy sami to jakoś sie jezdziło okna sie pootwieralo i juz, ale teraz przy malutkiej to okien mocno ie otworzy a jak tylko słońce świeci to tragedia czysta łażnia w aucie i niunia zaraz mokra. W tamtym roku to była męczarnia, w dzień słoneczny nie mozna było jechać. Dlatego mam pytanie czy ten szyberdach faktycznie dużo daje?? mój znajomy ma szyberdach w aucie, kiedyś myślałam, że mi głowę urwie po tej wycieczce miałam straszne bóle głowy może tylko ja tak mam ale mi się nie podobało ja też nie polecam szyberdachu, bardzo często sie zdaża, że uszczelki puszczaja i deszcz na głowę pada, trzeba ciągle pamiętac o zamykaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.05.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 a tak wogóle to dobry wieczór wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.05.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Delf wysłałam ci w piątek wiadomośc, czyżby nie doszła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 21.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ale sie rozpisałam,teraz jade do castoramy kupic gruba folie na dach szopki,i z mama jakies kwiatki do skrzynek kupic a ze zagrałam w multi i wygrałam skromne 70 zł to moze sobie cos fundnę gratuluje wygranej i próbuj dalej grać to może kilka zer jeszcze przed tą siódemką wpadnie za niedługo czego Ci z całego serca życze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.05.2006 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 ale sie rozpisałam,teraz jade do castoramy kupic gruba folie na dach szopki,i z mama jakies kwiatki do skrzynek kupic a ze zagrałam w multi i wygrałam skromne 70 zł to moze sobie cos fundnę gratuluje wygranej i próbuj dalej grać to może kilka zer jeszcze przed tą siódemką wpadnie za niedługo czego Ci z całego serca życze. dzieki-bedę skromna i wystarczyły by tylko 2 zera wiecej-na prad i wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 21.05.2006 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 a tak kupiła wkońcu te 2 drzewka co mam nasadzic wzamian za wyciecie wierzby(oczywiscie za zgodą)-wiśnię piłkowana i śliwę wiśniowa -może ma ktos duzy egzemplarz bo jestem ciekawa jak wygladać bedzie moja jak urosnie-jutro rano jade do urzedu zgłosić obecność drzewek na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 21.05.2006 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Delf wysłałam ci w piątek wiadomośc, czyżby nie doszła? doszła, doszła, ale w sobote wieczorem w niedzielę znowu urodzinkowa impreza na powietrzu w Kliniskach i nawet myslałam, że uda się zboczyć do ciebie, ale się ... nie udało - za krótka doba ale..bądź czujna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.05.2006 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 u mnie dzien przed spychem był kierownik i powiedział ze wystarczy liznąć spychem-ja mu mówie ze w badaniu wyszło ze jest 40 cm humusu,on za łopate i mówi ze wystarczy ,,liznąć,,,Pan ze spychacza mówi ze ogólnie to wiecej powinnam zebrac,po spychu przyjechał kierownik ,ja mu mówie ze moim zdaniem za mało zebrane że do piachu jeszcze brakuje 30cm a on ze wystarczy.naczytałam sie i naogladałam że do srodka daje sie piach zasypowy ale pytanie czy mozna na to co zostało -nie wiem co mam robic, jeszcze nic straconego bo fundamentów nie zaczęli kopac ale nie chce drugi raz wynajmowac spycha Miraśka, na pewno musisz zebrac całą warstwę humusu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 21.05.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Witam prawie poniedziałkowo. I dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 22.05.2006 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 22.05.2006 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Witam poniedziałkowo!Ale mamy piękną dziś pogodę.Ani jednej chmurki na niebie.Życzę miłego dnia,Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts