martelia 22.05.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 do szydas :a z czego może wynikać taka różnica w cenie ? Może te wyceny różnią się jednak zakresem ? Jak będę miała zestawienie to może porównamy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.05.2006 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 maro74, no to zdrówka i udanego składania się do kupy Narazie jeszcze jakoś się składam , a zobaczę jak to będzie po operacji ortopedia czy neurochirurgia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.05.2006 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 szydas, o rany - stawki z księżyca! Ja za tyle (ok. 6k.) będę miała indywidualny. Co prawda architektura trochę po znajomości i bez szczegółowych instalacji wewnętrznych, ale reszta - konstrukcja, przyłącza i załatwienie w starostwie - już komercyjnie. Bryła - dość prosta, to prawda, ale wśród "gotowców" raczej nie ma zniżek za prostą konstrukcję. Co do czasu - zgadzam się. Trwa zdecydowanie dłużej, niestety. mój też niby po znajomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 22.05.2006 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 do szydas : a z czego może wynikać taka różnica w cenie ? Może te wyceny różnią się jednak zakresem ? Jak będę miała zestawienie to może porównamy ? po pierwsze z definicji stanu surowego otwartego. trzeba pytać o szczegóły, co wliczają do kontrukcji dachu, czy ściany wewnętrzne działowe są wliczone itp itd. dalej kwestia zakupu materiałów - czy mają upusty, czy kupują porządny materiał. czy w cenie są dodatki typu drenaż opaskowy, przyłącza..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 22.05.2006 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 maro74, no to zdrówka i udanego składania się do kupy Narazie jeszcze jakoś się składam , a zobaczę jak to będzie po operacji ortopedia czy neurochirurgia? Neurochirurgia. Kasacja rozwalonego dysku L4/L5. W jego miejsce implant poliwęglanowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.05.2006 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Odpoczywaj, odpoczywaj dłuuuugo. Delf może już przestępuje z nogi na nogę ale ja mam czas, mogę poczekac. NIEDOCZEKANIE! Delf, no przecież nie będziesz chodziła po gołym betonie! Martwię sie o Twoje zdrowie. A ja mam jeszcze czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.05.2006 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Maro, powodzenia. Witam wszystkich słonecznie (na razie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 23.05.2006 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wtorkowo Teska - podziwiam, tarasik wyszedł piękniasty. i ten kwiatek też. od raz pytam gdzie kupiła? Maro - dobra robota. Trzymam kciuki. swój tarasik zrobię nieprędko, ale namiarek już mam. pozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 23.05.2006 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.05.2006 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.05.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 szydas, o rany - stawki z księżyca! Ja za tyle (ok. 6k.) będę miała indywidualny. Co prawda architektura trochę po znajomości i bez szczegółowych instalacji wewnętrznych, ale reszta - konstrukcja, przyłącza i załatwienie w starostwie - już komercyjnie. Bryła - dość prosta, to prawda, ale wśród "gotowców" raczej nie ma zniżek za prostą konstrukcję. Co do czasu - zgadzam się. Trwa zdecydowanie dłużej, niestety. Maggie to trzymaj tego architekta za nogi co by nie uciekł ja chciałam indywidualny ten co teraz buduję: dałam szkice, rzuty (sama zrobiłam) a oni zaśpiewali 10 000zł znalazłam gotowiec za 1 000zł poniżej ten właśnie projekt: http://www.kbprojekt.pl/projekt.php?pro=21&op=PGK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.05.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 właśnie się dopatrzyłam, że skłamałam z ceną: projekt kosztował 900zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wieczorkiem, mam kolejny dylemat, jak oceniacie taką cenę za postawienie stanu surowego, bez okien, z dachem : 900,00 za m2 ? Wychodzi u mnie za 148 m2 z garażem prawie 134 tys. i nic mnie nie interesuje, poza sprawdzaniem Czy nie jest to zbyt wygórowana cena? Dobranoc marta Witam U mnie za 148 m2 z garażem - 78tyś. Dom stawiała firma, ale materiały kupowałem samodzielnie, bo tak jest korzystniej. Wyszło 527zł za 1m2 pow netto. Czy u Ciebie jest zbyt wygórowana cena, czy nie - odpowiedz sobie sama pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 23.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ja też witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 23.05.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 MWW witam kolejną Tanowiankę! W jakiej części Tanowa się budujesz, bo ja niedaleko Ośrodka Wychowawczego? Bardzo mi miło! Właśnie uświadomiłaś mi,że nie znam jeszcze Tanowa.Właściwie to ja się jeszcze nie zaczęłam budować,a działeczka jest przy Wiatracznej. pozdrawiam Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW 23.05.2006 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no i dlugo polowany kuklik....... http://212.244.189.200/teska/domek_teski284.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski285.jpg Teska!A tego kuklika to sadzi się w grunt czy donicę?Jak z jego wytrzymałością na nasz klimat?Czy on jest w tej pierwszej donicy po prawej?Słabo widzę. Piękny tarasik,teraz tylko dużo wolnego czasu,dobra pogoda i biesiadowanie! Żeby tylko tak nie wiało. Pozdrawiam wtorkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no to sie chwale http://212.244.189.200/teska/domek_teski280.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski283.jpg Przyłączę się do gratulacji - piekny tarasik Oczywiście gratulacje też dla wykonawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 23.05.2006 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie to jeszcze masz czas na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam po przerwie. No i po ognisku. Szkoda, że nie mogliśmy być. Byliśmy w Disneylandzie z dzieciakami. Pozdrowienia dla Teski. Asia Witajcie. Jak było, fajnie?? Warto kiedyś się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts