dzióbek 23.05.2006 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie to jeszcze masz czas na forum? Ano mam. Luby szykuje śniadanko, a niunia nie odstępuje tatusia na krok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ach, i jeszcze ostatni pościk dzisiaj, bo jak się dorwałam do klawiatury to aż dymi, ale też się Wam muszę pochwalić. Od dzisiaj robią mi podłogi tzn, częściowo mam podłogówkę (salon, kuchnia, łazienki, i wiatrolap), od jutra wchodzą z rurkami podłogówki, i na koniec tygodnia zalanie podłog. Strasznie się denerwuje, żeby wszystko było oki, bo jak nie daj Boże cosik spieprzą to będzie tragedia. Marudna jestem strasznie bo ciągle sie pytam mojego Adasia, czy aby napewno kable elektryczne, rury wodne sprawdzone i wogóle, żeby ta podłoga nie popękała, bo tylu strasznych rzeczy człowiek się juz naczytał. Mój ślubny tylko warczy, że upierdliwa jestem, i się ciągle czepiam. Jezu do końca budowy jeszcze daleko a my mamy juz dość i siebie i domu i ......, ech szkoda gadać. Czy u Was czasami też tak iskrzy? Ponoć to norma, zobaczymy jak będzzie u mni. U mojej koleżanki tak było gorąco, ze jej mama poszła do nocnego kupiła flaszkę i ...obyło się bez rozwodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam niedzielnie. Musimy szybko robić drugie ognisko - bo drewna mnóstwo zostało, a ketchup i musztardę to chyba rok będę jadł. Dziękuję wszystkim obecnym Ciesze się że mogłem Was poznać. jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wtorkowo Teska - podziwiam, tarasik wyszedł piękniasty. i ten kwiatek też. od raz pytam gdzie kupiła? Maro - dobra robota. Trzymam kciuki. swój tarasik zrobię nieprędko, ale namiarek już mam. pozdrowienia dla wszystkich wyobraz sobie ze na Gumiencach......mieli jescze chyba ze 2 sztuki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no i dlugo polowany kuklik....... http://212.244.189.200/teska/domek_teski284.jpg http://212.244.189.200/teska/domek_teski285.jpg Teska!A tego kuklika to sadzi się w grunt czy donicę?Jak z jego wytrzymałością na nasz klimat?Czy on jest w tej pierwszej donicy po prawej?Słabo widzę. Piękny tarasik,teraz tylko dużo wolnego czasu,dobra pogoda i biesiadowanie! Żeby tylko tak nie wiało. Pozdrawiam wtorkowo! Kuklika mam w donicy bo na zime trzeba go przeniesc do domu, lub jasnego garazu ogrzewanego. Kuklik to jest etn co ma czerwone szczotki jako kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam po przerwie. No i po ognisku. Szkoda, że nie mogliśmy być. Byliśmy w Disneylandzie z dzieciakami. Pozdrowienia dla Teski. Asia Witajcie. Jak było, fajnie?? Warto kiedyś się wybrać no ja czytałam....szkoda ze sie nie zgadałysmy...bo w disneylendzie i w parku asterixa spedzilam 3 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek To poranna kawka na nowym tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.05.2006 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 maro74, no to zdrówka i udanego składania się do kupy Narazie jeszcze jakoś się składam , a zobaczę jak to będzie po operacji ortopedia czy neurochirurgia? Neurochirurgia. Kasacja rozwalonego dysku L4/L5. W jego miejsce implant poliwęglanowy. Fiu, fiu, to będziesz sztuka nówka po tuningu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wszytskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek To poranna kawka na nowym tarasiku pewnie...oby tylko nie wiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie to jeszcze masz czas na forum? Ano mam. Luby szykuje śniadanko, a niunia nie odstępuje tatusia na krok. taa, te kilka pierwszych dni po powrocie ma wieeele uroku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 23.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek u mnie środa/czwartek jakaś plaga? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.05.2006 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 23.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek u mnie środa/czwartek jakaś plaga? wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.05.2006 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wieczorkiem, mam kolejny dylemat, jak oceniacie taką cenę za postawienie stanu surowego, bez okien, z dachem : 900,00 za m2 ? Wychodzi u mnie za 148 m2 z garażem prawie 134 tys. i nic mnie nie interesuje, poza sprawdzaniem Czy nie jest to zbyt wygórowana cena? Dobranoc marta Witam U mnie za 148 m2 z garażem - 78tyś. Dom stawiała firma, ale materiały kupowałem samodzielnie, bo tak jest korzystniej. Wyszło 527zł za 1m2 pow netto. Czy u Ciebie jest zbyt wygórowana cena, czy nie - odpowiedz sobie sama pozdrawiam Konrad Ale liczycie jaka powierzchnie uzytkowej czy calkowitej . I czy do tego wlicza sie wylewki ,podciagniecie mediow czy tylko stan surowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek u mnie środa/czwartek jakaś plaga? tak wyglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 23.05.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 cześć, ja także mam pytanko dotyczące okien : gdzie można obejrzeć/kupić okna firmy M&S (na Gdańskiej nie znalazłam, może jakieś dodatkowe wskazówki jak tam trafić) ? ... pozdrawiam marta Cześć Ja mam u siebie okna M&S ( w mieszkaniu to od dobrych kilku lat) i jestem naprawdę zadowolony. Kupowałem w punkcie na ul. Ku Słońcu 101. Polecam pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam w ten okropnie wietrzny dzień, dzięki za odzew w sprawie ceny za stan surowy. W tym tygodniu będę miała szczegółowy zakres prac, objętych kwotą 900 zł za m2, na razie mam ogólą info : bez przyłączy, bez okien i ich montażu, ale wliczony montaż okien połaciowych, ilość m2 dotyczy powierzchni użytkowej. do Konrada : w stosunku do twoich kosztów, moje są zdecydownie zawyżone pozdr marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.05.2006 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 ... Ale liczycie jaka powierzchnie uzytkowej czy calkowitej . I czy do tego wlicza sie wylewki ,podciagniecie mediow czy tylko stan surowy Ja akurat podałem za powierzchnię netto, czyli po podłogach. Jest to koszt samego stanu surowego otwartego bez kosztów projektu i przyłączy. U mnie pow. uż to 116m2, pow netto, to 148m2, a pow. całkowita to 159m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts