delf 23.05.2006 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Maggie jesteś dostępna? Mam prośbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.05.2006 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 do bryta : jest to cena netto podlegająca negocjacjom. Na dachu dachówka ceramiczna Roben miedziany angoba ( tańsza niż inne kolory o ok. 2 tys. netto) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 23.05.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam U mnie za 148 m2 z garażem - 78tyś. Dom stawiała firma, ale materiały kupowałem samodzielnie, bo tak jest korzystniej. Wyszło 527zł za 1m2 pow netto. Czy u Ciebie jest zbyt wygórowana cena, czy nie - odpowiedz sobie sama pozdrawiam Konrad A jaki procent (oczywiscie w przyblizeniu ) stanowily materialy a jaki robocizna . Mam nadzieje ze cie nie zameczam pytaniami Materiały 70,9623106%, a robocizna 29,0376894% Koszty poszczególnych etapów z rozbiciem na robociznę i materiały podaję w tym wątku: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=41326&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krasnoludek 23.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wszystkich!Mam pytanie. Chcialam na liście wykonawców polecić bardzo dobrą, sumienną i nie drogą osobę która projektuje ogrody. Czy można na liście wykonawców polecać taką branżę a jeśli tak to jak to zrobić?Pozdrawiam wszyskich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.05.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Dzieki KAS poczytam watek na spokojnie Martelia ten miedziany Roben to glazura czy polmatowy . Ja prawdopodobnie szukac bede czerwono -wisniowej glazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 23.05.2006 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 W piatek mam operacje pieska i juz czuje sie nerwowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wtorkowo!! U mnie rodzina w końcu w komplecie u mnie w czwartek u mnie środa/czwartek jakaś plaga? tak wyglada Pożyteczna plaga! taaaaaa a jeszcze jak z tego dzieci, będą to wogóle super, w dobie niżu demograficznego oj, chyba sie Wam naraziłam, ale tak mi się nasunęło, po tych postach. to nie w moim wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Witam wszystkich! Mam pytanie. Chcialam na liście wykonawców polecić bardzo dobrą, sumienną i nie drogą osobę która projektuje ogrody. Czy można na liście wykonawców polecać taką branżę a jeśli tak to jak to zrobić? Pozdrawiam wszyskich forumowiczów. mozna napisz privka do Klausa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 W piatek mam operacje pieska i juz czuje sie nerwowa Bryta....bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam popołudniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.05.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wszystkich i ponawiam PROŚBE o tanich fachowców od przyłacz wody bo moi - drodzy -sami oceńcie czy to niedrogo 4,5 tys +500 za podlicznik na ogród Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2006 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 witam wszystkich i ponawiam PROŚBE o tanich fachowców od przyłacz wody bo moi - drodzy -sami oceńcie czy to niedrogo 4,5 tys +500 za podlicznik na ogród chyba drogo..ja placiłam 3400...ale 4 lata do tylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 23.05.2006 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 do użytkowników ogrzewania podłogowego : czy tam gdzie jest podłogówka to macie położoną tylko terakotę/gres czy może deski lub panele? Jak to się sprawdza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 23.05.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 do użytkowników ogrzewania podłogowego : czy tam gdzie jest podłogówka to macie położoną tylko terakotę/gres czy może deski lub panele? Jak to się sprawdza? Ja planuję gres ale u znajomych są panele (przeznaczone do podłogówki) i wszystko OK. Chata ciepła, "poczucie dolne i górne" też bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 23.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 do użytkowników ogrzewania podłogowego : czy tam gdzie jest podłogówka to macie położoną tylko terakotę/gres czy może deski lub panele? Jak to się sprawdza? Ja planuję gres ale u znajomych są panele (przeznaczone do podłogówki) i wszystko OK. Chata ciepła, "poczucie dolne i górne" też bez zastrzeżeń. generalnie do podłogówki może być drewno lub panele, ale nie grubsze niż chyba 8 mm. drewno - nie wszystkie gatunki. Kiedyś widziałem ładny artykuł, chyba na stronach BalticFloor albo barlinka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ala4 23.05.2006 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 dzięki za informację odnonie wyboru projektu. Chyba zdecyduję się na kupno gotowego ponieważ mam jeden który mi się bardzo podoba, ale będzie trzeba nanieć trochę poprawek. No i na czasie również mi zależy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 23.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 Nie mówiłam dzisiaj dzień dobry ale za to powiem dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.05.2006 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 to ja tez mówię dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.05.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 no i życze dobrej nocy,miłych snów -jestem lokalna patriotka i musiałam walnąć 300post u nas a co tam kurcze jak ten czas leci żąłuję że nie wpadłąm na pomysł z tym forum odrazu jak rok temu kupiłam działkę a muratora kupuje ze 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 23.05.2006 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2006 hej ,hej Kacha 2 dogoniłąm cię- -wolałabym z budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts