Asia i Robert 24.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich. Wczoraj musiałam jechać do mamy i dopiero wróciłam. Mam tyle do nadrobienia w czytaniu. A tu muszę znów szykować urodzinki mojej córci na sobotę bo rodzinka przyjeżdża. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 24.05.2006 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jak grubą mieliście warstwę urodzajnej gleby (humusu) ? Ja dowiedziałam się przed chwilą, że na 1 m !!! To chyba strasznie dużo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.05.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich Juz niedlugo konczy sie maj jak ten czas leci juz coraz blizej wakacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 24.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 24.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 lekko podciągnę przed wyjściem do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 24.05.2006 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 no to jeszcze raz do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 24.05.2006 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam Wszystkich Czy moglibyście podać namiary na firmy robiące schody? z góry dzięki pozdrRygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 24.05.2006 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 i jeszcze raz do gory.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rygó 24.05.2006 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam Wszystkich Czy moglibyście podać namiary na firmy robiące schody? z góry dzięki pozdr Rygó i drzwi zewnętrzne? pozdr Rygó Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.05.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Miraśka - gratuluję Stałego Bywalca DZIĘKI-chociaz załuje ze mam za mało czasu na forum bo bym sobie pogadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.05.2006 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam po przerwie. No i po ognisku. Szkoda, że nie mogliśmy być. Byliśmy w Disneylandzie z dzieciakami. Pozdrowienia dla Teski. Asia Witajcie. Jak było, fajnie?? Warto kiedyś się wybrać Było super a przede wszystkim pogoda dopisała bo tu podobno padało a my chodziliśmy ubrani na letniaka. Warto jechać i najlepiej na 3, 4 dni. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 24.05.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć no właśnie z tymi opiniami idzie zwariować-ja dopiero bede zaczynac i sciany zamieniłam z porothermu25 na poroton 24-poniewaz poroton jest tańszy i nie ustepuje porothemowi ponoć najlepiej wejdz na stronke porotonu lub porothermu-tam masz regionalnych dystrybutorów a oni moga dawac duze upusty bo w tym,,siedza,,ja tak zrobiłąm i np pan mi dzisiaj powiedział (bo to jest roben i maja dachówki 0 że za miesiąć bedą takie dni otwarte na dach,robena i beda duze upusty-ale to ceramika a ja musze cementowa bo tansza,zreszta czas pokaze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.05.2006 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jak tam w Tanowie z działkami - zostało coś jeszcze pod lasem?Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 24.05.2006 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Od przyszłego tygodnia chyba zaczynam kolejną obiazdówkę po okolicach Szczecina ale najpierw muszę odnowić prawo jazdy. Same problemy a najgorzej ze zdjęciem. Nie wiecie gdzie robią ładne zdjęcia. Najlepiej żeby wyglądało się lepiej niż w rzeczywistości Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.05.2006 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Od przyszłego tygodnia chyba zaczynam kolejną obiazdówkę po okolicach Szczecina ale najpierw muszę odnowić prawo jazdy. Same problemy a najgorzej ze zdjęciem. Nie wiecie gdzie robią ładne zdjęcia. Najlepiej żeby wyglądało się lepiej niż w rzeczywistości Asia A co z dzialkami kolo Teski w Koscinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirlandia 24.05.2006 16:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witam wszystkich,Kto mi podpowie gdzie można kupić taką złączkę do zainstalowania np w ogrodzeniu ,tak aby mogła się podłączyć szambiarka , i czy do tego też służy jakiś określony wąż?dzieki z góry za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 24.05.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Witaj Mirlandio Co tam u ciebie slychac masz juz podlaczona wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.05.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Chciałabym się dowiedzieć jak wy robiliście : czy ta sama ekipa, która stawiała stan surowy wykonywała również przyłącza (energetyczne, wodne, gazowe) czy ktoś inny. Słyszałam, że lepiej niech robią przyłącza osoby "rekomendowane" przez dostawcę mediów żeby nie było później problemów przy odbiorze. Czy to prawda? marta Zdecydowanie tak. U mnie to sie sprawdza ale pamiętaj, że rekomendacje może miec kilku wykonawców, więc i tak trzeba jeszcze zebrac wywiad na ich temat. Nie będziesz miała problemów z odbiorem ale ważne są też inne sprawy, np. terminowośc. Na przykład polecono mi firmę do zaprojektowania i wykonania sieci gazowej, jednak z kilku innych źródeł dowiedziałam się, że jest tragicznie wręcz nieterminowa. Wybór padł na zupełnie inną, też polecaną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.05.2006 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 dzisiaj od rana fundamenty wczoraj geodeta walczył z tyczeniem budynku pszeszłam sie po pokojach i wszystko wydaje mi sie takie malutkie a myślalam ze wielki ten dom spoko Kacha to tylko złudzenie, jak przyjdzie wykończeniówka to na pewno będziesz płakać że dom jest za wielki ps. witam wszystkich Kacha, ja chodzę po "stanie surowym" i nadal mam wrażenie, że dom nie jest duży. Tylko dlaczego już pochłonął tak niebotyczną ilośc kasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trobe 24.05.2006 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 Jak grubą mieliście warstwę urodzajnej gleby (humusu) ? Ja dowiedziałam się przed chwilą, że na 1 m !!! To chyba strasznie dużo ? Ciesz się. Moze zapłacisz więcej za koparkę ale za to później nie będziesz musiała kupowac humusu do ogrodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts