Didi 25.05.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Od przyszłego tygodnia chyba zaczynam kolejną obiazdówkę po okolicach Szczecina ale najpierw muszę odnowić prawo jazdy. Same problemy a najgorzej ze zdjęciem. Nie wiecie gdzie robią ładne zdjęcia. Najlepiej żeby wyglądało się lepiej niż w rzeczywistości Asia Jak znajdziesz takiego fotografa to koniecznie podaj tę informację na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2006 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 wczoraj skosiłem trawkę; teraz czekam na deszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 wczoraj skosiłem trawkę; teraz czekam na deszcz zapowiadają, że dziś znów będzie padać więc......długo czekał nie będziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 wczoraj skosiłem trawkę; teraz czekam na deszcz zapowiadają, że dziś znów będzie padać więc......długo czekał nie będziesz i właśnie dlatego wczoraj kosiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.05.2006 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 dzień dobry oj, cosik dzisiaj tak nisko upadlismy miłego dnia życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.05.2006 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Od przyszłego tygodnia chyba zaczynam kolejną obiazdówkę po okolicach Szczecina ale najpierw muszę odnowić prawo jazdy. Same problemy a najgorzej ze zdjęciem. Nie wiecie gdzie robią ładne zdjęcia. Najlepiej żeby wyglądało się lepiej niż w rzeczywistości Asia Jak znajdziesz takiego fotografa to koniecznie podaj tę informację na forum ja też koniecznie potrzebuje ten namiarek, własnie musze zrobić zdjęcie do patentu żeglarskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.05.2006 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 A co z dzialkami kolo Teski w Koscinie Witam, a wie mąż gdzie w Tanowie te szeregowce? Swego czasu parę działek mieli przy ul. Szkolnej, widziałam tablice No właśnie nie wie ale to świeża sprawa bo chwalił się prezes jakiejś spółdzielni. Nie chciał się wypytywać ale pewnie się dowie przy okazji to dam znać. Pozdrowienia Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.05.2006 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Tak wogóle to witam bo zaczęłam od odpisywania. Jestem ostatnio taka zmęczona. Kawa już nie pomaga. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.05.2006 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Z tym fotografem to niezły pasztet. Ostatnie udane zdjęcie legitymacyjne to mam z podstwówki i pociągnęłam na nim do matury a dalej już się nie dało Dobrze.że są teraz aparaty cyfrowe to można ocenzurować. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.05.2006 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam. Poranek chłodny, jedynie 10 stopni i wiatr. U mnie ocieplają budynek i musiałam schować termometr do mieszkania to się nie stresuję. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 25.05.2006 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Z tym fotografem to niezły pasztet. Ostatnie udane zdjęcie legitymacyjne to mam z podstwówki i pociągnęłam na nim do matury a dalej już się nie dało Dobrze.że są teraz aparaty cyfrowe to można ocenzurować. Asia Ja ostatnio robiłam synowi na Pl. Rodła (w tym kopleksie, gdzie kiedyś była Mozaika, sklep H2O), zdjęcia ok, robi kilka ujęć i wybierasz, podretuszować też można, bo w końcu technika cyfrowa. Pozdrawiam wszystkich, adria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 25.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Powiedzcie mi co się stosuje przy kładzeniu gresu zamiast cokołów i ewentualnie jak to się sprawdza i wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 25.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam wszystkich i ponawiam PROŚBE o tanich fachowców od przyłacz wody bo moi - drodzy -sami oceńcie czy to niedrogo 4,5 tys +500 za podlicznik na ogród U nas w ubieglym roku 3800 plus 600 za podlicznik (materialy i robocizna). chokie-a mozesz dać namiar na tych swoich od przyłacza wody? Wysłałam na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 25.05.2006 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Z tym fotografem to niezły pasztet. Ostatnie udane zdjęcie legitymacyjne to mam z podstwówki i pociągnęłam na nim do matury a dalej już się nie dało Dobrze.że są teraz aparaty cyfrowe to można ocenzurować. Asia Ja ostatnio robiłam synowi na Pl. Rodła (w tym kopleksie, gdzie kiedyś była Mozaika, sklep H2O), zdjęcia ok, robi kilka ujęć i wybierasz, podretuszować też można, bo w końcu technika cyfrowa. Pozdrawiam wszystkich, adria No właśnie tam też robiłam ale może to nie wina fotografa (starość nie radość) . Chyba pójdę wcześniej do psychiatry. Jak mnie wyprostuje to wtedy wszystko będzie mi się podobać Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.05.2006 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 25.05.2006 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Z tym fotografem to niezły pasztet. Ostatnie udane zdjęcie legitymacyjne to mam z podstwówki i pociągnęłam na nim do matury a dalej już się nie dało Dobrze.że są teraz aparaty cyfrowe to można ocenzurować. Asia Ja ostatnio robiłam synowi na Pl. Rodła (w tym kopleksie, gdzie kiedyś była Mozaika, sklep H2O), zdjęcia ok, robi kilka ujęć i wybierasz, podretuszować też można, bo w końcu technika cyfrowa. Pozdrawiam wszystkich, adria No właśnie tam też robiłam ale może to nie wina fotografa (starość nie radość) . Chyba pójdę wcześniej do psychiatry. Jak mnie wyprostuje to wtedy wszystko będzie mi się podobać Asia Kiedyś też chwalili tego na Krzywoustego zaraz niedaleko Pl. Kościuszki (niewiem czy jeszcze jest), dla mnie , za to rewelacyjny fotograf jest na Parkowej, ale niewiem czy robi do dokumentów - pewnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Kiedyś też chwalili tego na Krzywoustego zaraz niedaleko Pl. Kościuszki (niewiem czy jeszcze jest), dla mnie , za to rewelacyjny fotograf jest na Parkowej, ale niewiem czy robi do dokumentów - pewnie tak. Też słyszałam, że ten na parkowej jest dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 25.05.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Maggie raczej nie polecam ci tego mojego pseudofachowca od wody. Codziennie zmienia terminy i przeciaga a w sciemnianiu jest dobry. Ostatni termin ma w sobotę i jak nie zacznie to mu podziękuje i zażądam zaliczki na materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witam Czy ktoś stawiał ściany zewnętrzne z porotonu?? Opinie takie różne, że już mozna zgłupieć dalsza sasiadka budowala z porotonu,klopoty miala tylko z instalacjami i wbijaniem czegokolwiek do sciany..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Teska zobacz na priv. masz odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts