Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Od przyszłego tygodnia chyba zaczynam kolejną obiazdówkę po okolicach Szczecina ale najpierw muszę odnowić prawo jazdy. Same problemy a najgorzej ze zdjęciem.

Nie wiecie gdzie robią ładne zdjęcia.

Najlepiej żeby wyglądało się lepiej niż w rzeczywistości :D Asia

Jak znajdziesz takiego fotografa to koniecznie podaj tę informację na forum

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Od przyszłego tygodnia chyba zaczynam kolejną obiazdówkę po okolicach Szczecina ale najpierw muszę odnowić prawo jazdy. Same problemy a najgorzej ze zdjęciem.

Nie wiecie gdzie robią ładne zdjęcia.

Najlepiej żeby wyglądało się lepiej niż w rzeczywistości :D Asia

Jak znajdziesz takiego fotografa to koniecznie podaj tę informację na forum

ja też koniecznie potrzebuje ten namiarek, własnie musze zrobić zdjęcie do patentu żeglarskiego.

A co z dzialkami kolo Teski w Koscinie

Witam,

a wie mąż gdzie w Tanowie te szeregowce?

Swego czasu parę działek mieli przy ul. Szkolnej, widziałam tablice

No właśnie nie wie ale to świeża sprawa bo chwalił się prezes jakiejś spółdzielni. Nie chciał się wypytywać ale pewnie się dowie przy okazji to dam znać. Pozdrowienia Asia

Z tym fotografem to niezły pasztet. Ostatnie udane zdjęcie legitymacyjne to mam z podstwówki i pociągnęłam na nim do matury a dalej już się nie dało :lol:

Dobrze.że są teraz aparaty cyfrowe to można ocenzurować. Asia

Ja ostatnio robiłam synowi na Pl. Rodła (w tym kopleksie, gdzie kiedyś była Mozaika, sklep H2O), zdjęcia ok, robi kilka ujęć i wybierasz, podretuszować też można, bo w końcu technika cyfrowa.

Pozdrawiam wszystkich,

adria

witam wszystkich i ponawiam PROŚBE o tanich fachowców od przyłacz wody bo moi - drodzy -sami oceńcie czy to niedrogo 4,5 tys +500 za podlicznik na ogród :evil:

U nas w ubieglym roku 3800 plus 600 za podlicznik (materialy i robocizna).

chokie-a mozesz dać namiar na tych swoich od przyłacza wody?

Wysłałam na priva

Z tym fotografem to niezły pasztet. Ostatnie udane zdjęcie legitymacyjne to mam z podstwówki i pociągnęłam na nim do matury a dalej już się nie dało :lol:

Ja ostatnio robiłam synowi na Pl. Rodła (w tym kopleksie, gdzie kiedyś była Mozaika, sklep H2O), zdjęcia ok, robi kilka ujęć i wybierasz, podretuszować też można, bo w końcu technika cyfrowa.

Pozdrawiam wszystkich,

adria

No właśnie tam też robiłam ale może to nie wina fotografa (starość nie radość) :lol: . Chyba pójdę wcześniej do psychiatry. Jak mnie wyprostuje to wtedy wszystko będzie mi się podobać :lol: :lol: Asia

Pozdrawiam wszystkich,

adria

No właśnie tam też robiłam ale może to nie wina fotografa (starość nie radość) :lol: . Chyba pójdę wcześniej do psychiatry. Jak mnie wyprostuje to wtedy wszystko będzie mi się podobać :lol: :lol: Asia

Kiedyś też chwalili tego na Krzywoustego zaraz niedaleko Pl. Kościuszki (niewiem czy jeszcze jest), dla mnie :cry: :evil: , za to rewelacyjny fotograf jest na Parkowej, ale niewiem czy robi do dokumentów - pewnie tak.