czupurek 25.05.2006 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 tak się spieszyłam wam donieść, że pełno błędnych literek nastukałamoj, oj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 tak się spieszyłam wam donieść, że pełno błędnych literek nastukałam oj, oj to szczegół - liczy się treść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Didi jak zdroweczko??? a dziękuję, bardzo dobrze najwazniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 tak się spieszyłam wam donieść, że pełno błędnych literek nastukałam oj, oj ale zrozumieliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Didi teraz nastepne pytanie....z serii ogrodniczych.....czy przekwitle roslinki skalne nalezy obciac??? no i czy na jeszcze tych kwitnacych obrywac przekwitle kwiaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 25.05.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Didi teraz nastepne pytanie....z serii ogrodniczych.....czy przekwitle roslinki skalne nalezy obciac??? no i czy na jeszcze tych kwitnacych obrywac przekwitle kwiaty??? z tego co pamiętam to zawsze przekwitniete łodygi kwiatków mój mąż obcina przy samej nasadzie i robi to zaraz jak kwiat przekwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Didi teraz nastepne pytanie....z serii ogrodniczych.....czy przekwitle roslinki skalne nalezy obciac??? no i czy na jeszcze tych kwitnacych obrywac przekwitle kwiaty??? z tego co pamiętam to zawsze przekwitniete łodygi kwiatków mój mąż obcina przy samej nasadzie i robi to zaraz jak kwiat przekwitnie dzięki...no to ide po sekatorek swoja droga mam nadzieje ze te małe pipki( znaczy roslinki skalne) w przyszłym roku beda ciut wieksze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 25.05.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cosik spadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 25.05.2006 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 cosik spadamy pusto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.05.2006 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 wcale nie pusto, ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam czwartkowo niom, jezdem wielka właśnie wróciłam z US - po niewielkich korektach, zwrot VAT-u za budowlankę zatwierdzony. konitka była przemiła i zadowolona, że tak porządnie zrobione dokumenty dostała. Ja też już po korekcie. Teraz czekam na decyzję i kaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwonka i Adaś 25.05.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 tzn byłam bo właśnie juz spadam i jadę z córcią na zajęcia. Teska, pozdrów męża i miłego wieczorku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 witam czwartkowo niom, jezdem wielka właśnie wróciłam z US - po niewielkich korektach, zwrot VAT-u za budowlankę zatwierdzony. konitka była przemiła i zadowolona, że tak porządnie zrobione dokumenty dostała. Ja też już po korekcie. Teraz czekam na decyzję i kaskę to czemu siedzisz cicho i nic nie mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 to czemu siedzisz cicho i nic nie mówisz? to już parę dni temu było i z wrażenia zapomniałam się pochwalić a jakich materiałów ci nie uwzględnili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 25.05.2006 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 głupio pisać ale: kostki betonowej (bo na zewnątrz) i kabla koncentryka (zaplątał się przypadkiem) a tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 25.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a tobie? a mi jeszcze głupiej... bo drewno na więźbę i gdzieś na fakturze gwoździ nie wyłapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.05.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Didi teraz nastepne pytanie....z serii ogrodniczych.....czy przekwitle roslinki skalne nalezy obciac??? no i czy na jeszcze tych kwitnacych obrywac przekwitle kwiaty??? witam wszystkich-no właśnie dzisiaj jak byłąm na działce to zainspirował mnie ten sam problem jak patrzałam na przekwitła skimie japonska-jednego kikuta(wyschłego kwiatka )oberwałąm ale reszte sie bałąm-szukam cos o tym ale nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.05.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 a tobie? a mi jeszcze głupiej... bo drewno na więźbę i gdzieś na fakturze gwoździ nie wyłapałam a czemu nie uwzglednili więźby?jesli mozna spytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 25.05.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 czyli jak biore fakturę-to sama mam wykreslac np gwozdzie czy poprosu odrazu starac sie brac na osobny paragon,czy moze panie z urzedu wykresla co nie wolno odliczac i odejma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 25.05.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Sezon otwarty. Towarzystwo się rozlatalo. Czartery sie zaczely... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts