Didi 26.05.2006 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam! Tak! wolne to ma moja córka ale wysłałam ją na dwór niech zamiata podjazd ty niedobra dziecko małoletnie do pracy przymuszasz Nie za darmo!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.05.2006 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam! Tak! wolne to ma moja córka ale wysłałam ją na dwór niech zamiata podjazd ty niedobra dziecko małoletnie do pracy przymuszasz Nie za darmo!!!!!!!!!! to nieistotne darmo, czy nie. małoletnia i już! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 26.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam! Tak! wolne to ma moja córka ale wysłałam ją na dwór niech zamiata podjazd ty niedobra dziecko małoletnie do pracy przymuszasz Nie za darmo!!!!!!!!!! to nieistotne darmo, czy nie. małoletnia i już! a jeśli samo jest chętne i przychodzi i pyta co może zrobić?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 26.05.2006 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Masz racje. Trzymaj krótko... niech się przyzwyczaja od małego do orki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 26.05.2006 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witam wszystkich piąteczkowo! Pozdrawiam wszystkie mamusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.05.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witam piąteczkowo jeżeli chodzi o zajęcie pasa drogowego - przed rozpoczęciem prac trzeba to zgłosić gminie (opłata) - myślę, że przy jakiejś drodze polnej, na zapupiu, zgłoszenie można sobie darować, przy innych raczej nie bo, można się załapać na karę. czytając wasze posty uświadomiłam sobie, że część ma działki w okolicach topolowej - nie obawiacie się tego ruchu kołowego, który tam się odbywa? pozdrawiam wszystkich witam wszystkich i jeszcze raz podraże temat zajecia pasa dr,-zgodę na zajecie pasa drogow,w celu zrobienia przyłaczy musiałam załatwiac przed pozwoleniem na budowe-bo tego wymagali-zarzad dróg w uwagacg napisał o tym opracowaniutymczasowej org.ruchu a potem jeszcze zud a drogi jako takiej nie ma jest tylko z drugiego boku(działka narozna)asfaltówka do której ma iść tylko deszczówka-a do niej jeszcze sporo czasu-chodzi mi o to czy na koniec nie dopatrza sie ze nie było takiego opracowania-przepraszam ze zanudzam ale chyba niepracuja dzisiaj w zarz,dróg -dzieki za cierpl iwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.05.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Miraśka Gdzie zakupiłaś poroton, głównie mi chodzi o upust jaki dali?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 26.05.2006 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 witam wszystkich i jeszcze raz podraże temat zajecia pasa dr,-zgodę na zajecie pasa drogow,w celu zrobienia przyłaczy musiałam załatwiac przed pozwoleniem na budowe-bo tego wymagali-zarzad dróg w uwagacg napisał o tym opracowaniutymczasowej org.ruchu a potem jeszcze zud a drogi jako takiej nie ma jest tylko z drugiego boku(działka narozna)asfaltówka do której ma iść tylko deszczówka-a do niej jeszcze sporo czasu-chodzi mi o to czy na koniec nie dopatrza sie ze nie było takiego opracowania-przepraszam ze zanudzam ale chyba niepracuja dzisiaj w zarz,dróg -dzieki za cierpl iwość więc ja zrobiłam tak: miałam napisane, że mam zgłosić i opłacić zajęcie pasa, a że to była droga wewnętrzna to, olałam i cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 26.05.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Witajcie;) Mam pytanko w sprawie zakładania trawników, jest gdzies moze wypozyczalnia walca do ziemi? jak wy sobie radziliscie z zakladaniem trawników?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 26.05.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Czupurku -i chyba tak zrobię -oleje to z góry najwyzej potem będę płakać Dzióbek--napisałam i cos sie nie pojawiłoalbo nie wysłałam-brałam poroton w morzyczynie,transport gratis-jak sie uda to rozmawiaj z p,Sebastianem Łukaszewskim-współwłaściciel,chociaz z panem Cezarym tez sie dobrze gada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 26.05.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2006 Dzióbek--napisałam i cos sie nie pojawiłoalbo nie wysłałam-brałam poroton w morzyczynie,transport gratis-jak sie uda to rozmawiaj z p,Sebastianem Łukaszewskim-współwłaściciel,chociaz z panem Cezarym tez sie dobrze gada Morzyczyn to trochę nie mój rejon, ja z lewobrzeża, ale jestem ciekawa ceny bo mi tu wycenili jako jedyne bez upustu i wyszło drożej od wienerbergera. Jaką masz cenę za sztukę i jaki upust dali. Może być na priv. Chciałabym wiedzieć jak rozmawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.05.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 witam sobotni i podciągam, bo niziutko...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.05.2006 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam w pochmurną sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 27.05.2006 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 27.05.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Ewar, gratuluję! Zatem dużo radości z mieszkania w nowym domku i cierpliwości do ON-ka. Nauczy się na pewno, to są mądre psiska! Witam sobotnio - ale ponuro za oknem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAR 27.05.2006 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Dzięki. ON-ek ma imie Borys. A mądry to już jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 27.05.2006 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma. GRATULACJE i miłego mieszkania w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.05.2006 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 niba słaba pogoda a tu nikogo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 27.05.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2006 aż dziwne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts