Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

Witam!

Tak! wolne to ma moja córka ale wysłałam ją na dwór niech zamiata podjazd

ty niedobra dziecko małoletnie do pracy przymuszasz :lol:

Nie za darmo!!!!!!!!!!

to nieistotne darmo, czy nie. małoletnia i już! :lol:

a jeśli samo jest chętne i przychodzi i pyta co może zrobić??????

witam piąteczkowo

jeżeli chodzi o zajęcie pasa drogowego - przed rozpoczęciem prac trzeba to zgłosić gminie (opłata) - myślę, że przy jakiejś drodze polnej, na zapupiu, zgłoszenie można sobie darować, przy innych raczej nie bo, można się załapać na karę.

czytając wasze posty uświadomiłam sobie, że część ma działki w okolicach topolowej - nie obawiacie się tego ruchu kołowego, który tam się odbywa?

pozdrawiam wszystkich

witam wszystkich i jeszcze raz podraże temat zajecia pasa dr,-zgodę na zajecie pasa drogow,w celu zrobienia przyłaczy musiałam załatwiac przed pozwoleniem na budowe-bo tego wymagali-zarzad dróg w uwagacg napisał o tym opracowaniutymczasowej org.ruchu a potem jeszcze zud a drogi jako takiej nie ma jest tylko z drugiego boku(działka narozna)asfaltówka do której ma iść tylko deszczówka-a do niej jeszcze sporo czasu-chodzi mi o to czy na koniec nie dopatrza sie ze nie było takiego opracowania-przepraszam ze zanudzam ale chyba niepracuja dzisiaj w zarz,dróg -dzieki za cierpl :lol: iwość

witam wszystkich i jeszcze raz podraże temat zajecia pasa dr,-zgodę na zajecie pasa drogow,w celu zrobienia przyłaczy musiałam załatwiac przed pozwoleniem na budowe-bo tego wymagali-zarzad dróg w uwagacg napisał o tym opracowaniutymczasowej org.ruchu a potem jeszcze zud a drogi jako takiej nie ma jest tylko z drugiego boku(działka narozna)asfaltówka do której ma iść tylko deszczówka-a do niej jeszcze sporo czasu-chodzi mi o to czy na koniec nie dopatrza sie ze nie było takiego opracowania-przepraszam ze zanudzam ale chyba niepracuja dzisiaj w zarz,dróg -dzieki za cierpl :lol: iwość

więc ja zrobiłam tak: miałam napisane, że mam zgłosić i opłacić zajęcie pasa, a że to była droga wewnętrzna to, olałam i cześć

Czupurku -i chyba tak zrobię -oleje to z góry :lol: najwyzej potem będę płakać

Dzióbek--napisałam i cos sie nie pojawiłoalbo nie wysłałam-brałam poroton w morzyczynie,transport gratis-jak sie uda to rozmawiaj z p,Sebastianem Łukaszewskim-współwłaściciel,chociaz z panem Cezarym tez sie dobrze gada :lol:

Dzióbek--napisałam i cos sie nie pojawiłoalbo nie wysłałam-brałam poroton w morzyczynie,transport gratis-jak sie uda to rozmawiaj z p,Sebastianem Łukaszewskim-współwłaściciel,chociaz z panem Cezarym tez sie dobrze gada :lol:

Morzyczyn to trochę nie mój rejon, ja z lewobrzeża, ale jestem ciekawa ceny bo mi tu wycenili jako jedyne bez upustu i wyszło drożej od wienerbergera. Jaką masz cenę za sztukę i jaki upust dali. Może być na priv. Chciałabym wiedzieć jak rozmawiać. :roll: :roll: