Maggie 28.05.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam w pracowitą niedzielę i podnoszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.05.2006 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam.Ja już po urodzinkach mojej córci. A żeby mi się nie nudziło to okazało się, że syn ma dziś rocznicę komunii i też było trochę przygotowań.Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.05.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 fiu fiu, wszyscy zapracowani, na forum nic się nie dzieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.05.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 A to tort urodzinowy http://asiarobert.photosite.com/Album2/IMG_4278_1_3_1.html Prawda, że prześliczny. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.05.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam niedzielnie. Pogoda okropna, wieje, pada i nawet się błyskało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 28.05.2006 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 A to tort urodzinowy http://asiarobert.photosite.com/Album2/IMG_4278_1_3_1.html Prawda, że prześliczny. Asia śliczny aż szkoda jeść A gdzie takie torty robią?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 28.05.2006 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 A to tort urodzinowy http://asiarobert.photosite.com/Album2/IMG_4278_1_3_1.html Prawda, że prześliczny. Asia śliczny aż szkoda jeść A gdzie takie torty robią?? Też nie miałam sumienia go kroić ale ktoś musiał. Kupiłam go u Woźniaka chyba na Kwiatowej przy pętli ósemki. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.05.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 podciągne trochę. narobiliście smaku tym tortem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 28.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam wszystkich A ja juz jestem po operacji mojego pieska . Spodziewalam sie czegos gorszego juz biega po mieszkaniu . A apetyt ma za dwoch . Najbardziej nie lubi chodzic z takim kolnierzem z plastiku (zeby nie drapala rany ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 28.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2006 Witam wszystkich A ja juz jestem po operacji mojego pieska . Spodziewalam sie czegos gorszego juz biega po mieszkaniu . A apetyt ma za dwoch . Najbardziej nie lubi chodzic z takim kolnierzem z plastiku (zeby nie drapala rany ) strach ma wielkie oczy niech zdrowieje szybko. a tak właściwie to jakiej ona rasy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 29.05.2006 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Dzień dobry.Podpisuje listę obecnoci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 29.05.2006 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 29.05.2006 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 witam, witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.05.2006 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 pozdrawiam poniedziałkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.05.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma. no wiesz co, normalnie masz przekichane, za zero odzewu. gratulki z legalności i piecha. mój onek będzie miał kogo niańczyć, musimy się umówić na spacer łąkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.05.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.05.2006 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma. No ze 100 lat Cie nie było!!! Cicho, cicho a tu bum domek stoi no i się mieszka - gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.05.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich A ja juz jestem po operacji mojego pieska . Spodziewalam sie czegos gorszego juz biega po mieszkaniu . A apetyt ma za dwoch . Najbardziej nie lubi chodzic z takim kolnierzem z plastiku (zeby nie drapala rany ) mój piesek jak miał złamaną nogę (tak paskudne złamanie, że składali operacyjnie) to też nosił ten kołnierz, ale dość szyko się przyzwyczaił. Fakt wyglądał jak ufopiesek ale cóż - jak mus to mus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.05.2006 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 przez Ewar zapomniałam się przywitać witam poniedziałkowo, łikend był do bani, co wyszłam na zewnątrz to, musiałam uciekać. z nudów umyłam okna - to zaraz potem na nie napadało no to pooglądam tv - też nic z tego. w połowie filmu, bez ostrzeżenia, transmisja na żywo z pielgrzymki. ok, niech będzie, jak musi ale okazało się że ta transmisja leci jednocześnie na WSZYSTKICH KANAŁACH PUBLICZNEJ TV! to, pewnie skutkiem strachu przed nowym prezesem, który będzie robił niedługo czystki kadrowe jesteśmy chorym państwem, naprawdę. zero umiarkowania. albo palimy krzyże, albo leżymy pokotem w kościele. ok, idę sobie popracować, pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 29.05.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts