bryta 29.05.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich Moj piesek to bokserka . Fakt ze w tym kolnierzu wyglada jak ufo Z ta telewizja to zeczywiscie przesadzili nie bylo co ogladac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich Starych i Nowych. Melduję, że mieszkam legalnie znaczy po odbiorze. Od wczoraj mam Neostradę a od zeszłego tygodnia psa - owczarka niemieckiego. Już ma 2 i pół miesiąca i robi pod siebie gdzie tylko się zatrzyma. no ostatnio widywalam jakies ruchy u Was....Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 witam poniedziałkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 przez Ewar zapomniałam się przywitać witam poniedziałkowo, łikend był do bani, co wyszłam na zewnątrz to, musiałam uciekać. z nudów umyłam okna - to zaraz potem na nie napadało no to pooglądam tv - też nic z tego. w połowie filmu, bez ostrzeżenia, transmisja na żywo z pielgrzymki. ok, niech będzie, jak musi ale okazało się że ta transmisja leci jednocześnie na WSZYSTKICH KANAŁACH PUBLICZNEJ TV! to, pewnie skutkiem strachu przed nowym prezesem, który będzie robił niedługo czystki kadrowe jesteśmy chorym państwem, naprawdę. zero umiarkowania. albo palimy krzyże, albo leżymy pokotem w kościele. ok, idę sobie popracować, pozdrawiam wszystkich to jest nic....w plusie zawiesili mi poczte głosową....dzis dzwonie do nich o co chodzi...a miły pan konsultant...mowi ze plus zawiesił niektore systemy poczt głosowych.....ze wzgledu na wizyte papieza....ja mu ...a co ma papież do mojej poczty głosowej....a on...ze to ze wzgledu na ochrone panstwa.... no i jak ja mam to rozumiec????????? a z tv.....przesada....no nic nie mozna było zobaczyc...tylko paiez to papiez tamto...i jak to powieział ksiadz Boniecki....lejemy katolicka wode!!! az go lubie....dobrze niemieckie gazety pisały.....ze polacy to narod niewierzacy i praktykujacy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 29.05.2006 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Teska zagrożeniem dla IV RP PS. ujawniam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.05.2006 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam poniedziałkowo i zaczynam konkretnie: 1. Czy do wytyczenia przył. wodnego i postawienia skrzynki ZK braliście geodetę? 2. Gdzie kupowaliście ZK i kto to montuje? Ekipa polecona przez ZE, czy niekoniecznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł_ 29.05.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam poniedziałkowo i zaczynam konkretnie: 1. Czy do wytyczenia przył. wodnego i postawienia skrzynki ZK braliście geodetę? 2. Gdzie kupowaliście ZK i kto to montuje? Ekipa polecona przez ZE, czy niekoniecznie? U mnie montowała ekpia z poza ZE i miałem potem kupe załatwiania bo ciągle coś nie tak, i umawianie terminów. Teraz skorzystałbym z ZE i spokojną głowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 29.05.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Teska zagrożeniem dla IV RP PS. ujawniam się no witaj słonko no chyba tak to rozumiec!!! hahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 29.05.2006 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.05.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam poniedziałkowo i zaczynam konkretnie: 1. Czy do wytyczenia przył. wodnego i postawienia skrzynki ZK braliście geodetę? 2. Gdzie kupowaliście ZK i kto to montuje? Ekipa polecona przez ZE, czy niekoniecznie? ZK bez geodety do wody potrzebny zeby wytyczył "trasę: wcinki też brałam przez zaklad i nawet nie kupowalam skrzynki budowlanej tymczaswej tylko mi ja wypozyczyli Woda to inna baaajka grubsza sprawa bo do odbioru też jest potrzebne przynajmniej oświadczenie geodety o odbiorze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 29.05.2006 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić to tak, jak mój świeżo kładziony parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.05.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić to tak, jak mój świeżo kładziony parkiet Fundamenty to rozumiem deszcz ale parkiet co sie stalo pralka czy moze rura pekla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 29.05.2006 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić A tak szczesliwie zaczelas od wygranej a nastepnie taka pogoda , miejmy nadzieje ze juz wyczerpalas limit przykrych zdarzen i teraz pojdzie do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 29.05.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić to tak, jak mój świeżo kładziony parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.05.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić jak się zle zaczyna to dalej musi być już tylko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam wszystkich A ja juz jestem po operacji mojego pieska . Spodziewalam sie czegos gorszego juz biega po mieszkaniu . A apetyt ma za dwoch . Najbardziej nie lubi chodzic z takim kolnierzem z plastiku (zeby nie drapala rany ) będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 29.05.2006 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam poniedziałkowo i zaczynam konkretnie: 1. Czy do wytyczenia przył. wodnego i postawienia skrzynki ZK braliście geodetę? 2. Gdzie kupowaliście ZK i kto to montuje? Ekipa polecona przez ZE, czy niekoniecznie? geodetę brałam przed zakopaniem przyłączy, zeby mógł nanieść na mapę ZK - to sprawa energetyki, pewnie chodzi ci o rb lub budowlaną. ja miałam ekipę z po za energetyki, ale ściśle współpracującą dzięki temu o nic mnie głowa nie bolała i od nich te skrzynki (budowlana i później docelowa rb) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 29.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 A tak wogóle to dzień dobry moje fungamenty szkag trafił zalane wodą teraz kombinacje co z tym fantem zrobić jak się zle zaczyna to dalej musi być już tylko dobrze Tylko coś tych "źle" duuuzo no ale nic mam ludzi niech myśla ja sie na tym znac nie musze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 29.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2006 Witam poniedziałkowo!! Pozbieralam w tygodniu wyceny z hurtowni, czekam jeszcze na 2. Tylko czemu wszyscy robią takie oczy jak mówię, ze chcę z 30 i przekonują mnie że nie warto (chociaż to w ich interesie) i zaczeliśmy z lubym dumać czy jednak nie wrócimy do 25. Co do hurtowni to z samego wrażenia najlepsze zrobił euroklinkier, chociaż poroton wyliczyli mi duzo drozej niż porotherm w Policach. Tak więc cały weekend dumalismy dumaliśmy i nic nie wydumalismy, a czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts