dzióbek 30.05.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Czy ktoś zaopatrywał się w hurtowni damare?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Z linii frontu!Pan Robert K z ENEI zadzwonił i przysięgał, że do końca czerwca będę miała prąd na działce.Zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 30.05.2006 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 zza linni frontu -kto miał kładziny chudy beton przed ławami i czy to zalezy faktycznie od podłoża czy trzeba robic bo tak w projekcie(10 cm betonu 7,5)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.05.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 spokojnie.... mysle ze za miesiac zapodam fotki chaty... jesli idzie o kamien - to my kladziemy polny,ale plaski tak zeby wygladalo bardzo naturalnie... prosze o namiarki : gdzie kupic studzienke wodociagowa z licznikiem tanio! no i pytanie jak pielegnowac nowo nasadzone tuje!!!! bede wdzieczna - przeciez mozecie i wiecie jak pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no i pytanie jak pielegnowac nowo nasadzone tuje!!!! bede wdzieczna - przeciez mozecie i wiecie jak pomoc! podlewać, odchwaszać, zasypać korą coby utrzymywała się większa wilgotność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolly 30.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no dzieki Didi - a czy nawozic??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 30.05.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 no dzieki Didi - a czy nawozic??? najlepiej na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 30.05.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wtorkowo i zapytuję osoby budujące się w Dobrej: kto wam robił przyłącze elektryczne i wodne? Jakie ceny, terminy, problemy lub ich brak. Za wszelkie informacje z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.05.2006 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 No nie smiejcie sie z nas!!! to, ze juz mieszkamy nie oznacza ze nic nie robimy, otoz ja np. dokanczam z zewnatrz domek - posialismy trawe, tuje - duuuuzo, wykopalismy jezioro - na oczko! - niedlugo robimy chate grillowa z bali pokryta galazkami brzozy, no i podjazd z kamienia.... zaczyna byc piknie!!! powoli aczkolwiek konsekwentnie zaczynam cieszyc sie i wybranym projektem i okolica!!!! >Maro - i jak???? na jaki projekt sie zdecydowales?????? Witam szystkich. Jolly, Decyzja jeszcze nie zapadła narazie cały czas przeglądamy i robimy ranking, Najwięcej podoba mi się od Lipińskich do LMP01 doszły jeszce LMP34, LMP94 i LMP103 w wersji z pojedynczym garażem. Narazie ten LMP103 jakoś wysunął się na prowadzenie http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=56064&page=1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam szystkich. Jolly, Decyzja jeszcze nie zapadła narazie cały czas przeglądamy i robimy ranking, Najwięcej podoba mi się od Lipińskich do LMP01 doszły jeszce LMP34, LMP94 i LMP103 w wersji z pojedynczym garażem. Narazie ten LMP103 jakoś wysunął się na prowadzenie http://www.lipinscy.pl/project.xml?id=56064&page=1. Fajny projekcik, też się nad nim zastanawiałam, był w 10 wybranych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.05.2006 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzióbek czy wy uzbrajacie działkę na swój koszt czy Gmina wam będzie coś zwracać?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Dzióbek czy wy uzbrajacie działkę na swój koszt czy Gmina wam będzie coś zwracać?. Na swój koszt, bo te działki są zakwalifikowane pod budownictwo usługowo-jednorodzinne i gmina takich nie uzbraja w całości, jedynie wystapimy z dotacji o zwrot połowę, jak się nie mylę, kosztów. Oczywiscie kupując nie wiedzielismy o tym i dopiero teraz wszyscy mamy się zebrać i złożyć podanie o zmiane w planach na jednorodzinne. Ale wasze gmina napewno uzbroi, z tego co wiem to przetarg na kanalizację już był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Mamy kolejną megainwestycję: jest to największy projekt prowadzony przez Polską Agencję Informacji i Inwestycji Zagranicznych (PAIIZ) oraz największe tego typu wydarzenie w powojennej historii Pomorza Zachodniego. Koncern Bridgestone, który ma fabrykę w Poznaniu, zbuduje nowy zakład w Stargardzie Szczecińskim. Inwestycja sięgnie 200-300 mln EUR, a w jej wyniku powstanie 800 miejsc pracy. Kolejnych 800 osób będzie pracować u poddostawców. Projekt zostanie objęty Kostrzyńsko-Słubicką Specjalną Strefą Ekonomiczną (SSE). Umowa między inwestorem a przedstawicielami polskiego rządu podpisana zostanie najpewniej w Szczecinie. Zgadnijcie co przesądziło o wyborze Stargardu pozdrawiam Konrad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maro74 30.05.2006 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. Ja to za dużo nie wiem na temat kosztów, wiem tylko to że gmina ma moją zbroić ale dopiero w 2007 tak mają w planie budżetu ale czy coś nie wymyslą to cholera wie. Mieli juz w tym roku zbroić ale przeżucili kasę na inne ważniejsze cele i z uzbrojenia nici. tak na marginesie to szlag mnie trafia bo już bym mógł coś zaczybac a tak to muszę czekać na łaskę gminy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Mamy kolejną megainwestycję: jest to największy projekt prowadzony przez Polską Agencję Informacji i Inwestycji Zagranicznych (PAIIZ) oraz największe tego typu wydarzenie w powojennej historii Pomorza Zachodniego. Koncern Bridgestone, który ma fabrykę w Poznaniu, zbuduje nowy zakład w Stargardzie Szczecińskim. Inwestycja sięgnie 200-300 mln EUR, a w jej wyniku powstanie 800 miejsc pracy. Kolejnych 800 osób będzie pracować u poddostawców. Projekt zostanie objęty Kostrzyńsko-Słubicką Specjalną Strefą Ekonomiczną (SSE). Umowa między inwestorem a przedstawicielami polskiego rządu podpisana zostanie najpewniej w Szczecinie. Zgadnijcie co przesądziło o wyborze Stargardu pozdrawiam Konrad może jakaś podpowiedź ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Mamy kolejną megainwestycję: jest to największy projekt prowadzony przez Polską Agencję Informacji i Inwestycji Zagranicznych (PAIIZ) oraz największe tego typu wydarzenie w powojennej historii Pomorza Zachodniego. Koncern Bridgestone, który ma fabrykę w Poznaniu, zbuduje nowy zakład w Stargardzie Szczecińskim. Inwestycja sięgnie 200-300 mln EUR, a w jej wyniku powstanie 800 miejsc pracy. Kolejnych 800 osób będzie pracować u poddostawców. Projekt zostanie objęty Kostrzyńsko-Słubicką Specjalną Strefą Ekonomiczną (SSE). Umowa między inwestorem a przedstawicielami polskiego rządu podpisana zostanie najpewniej w Szczecinie. Zgadnijcie co przesądziło o wyborze Stargardu pozdrawiam Konrad może jakaś podpowiedź ? Ma to coś wspólnego z moją mamusią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Witam Mamy kolejną megainwestycję: jest to największy projekt prowadzony przez Polską Agencję Informacji i Inwestycji Zagranicznych (PAIIZ) oraz największe tego typu wydarzenie w powojennej historii Pomorza Zachodniego. Koncern Bridgestone, który ma fabrykę w Poznaniu, zbuduje nowy zakład w Stargardzie Szczecińskim. Inwestycja sięgnie 200-300 mln EUR, a w jej wyniku powstanie 800 miejsc pracy. Kolejnych 800 osób będzie pracować u poddostawców. Projekt zostanie objęty Kostrzyńsko-Słubicką Specjalną Strefą Ekonomiczną (SSE). Umowa między inwestorem a przedstawicielami polskiego rządu podpisana zostanie najpewniej w Szczecinie. Zgadnijcie co przesądziło o wyborze Stargardu pozdrawiam Konrad może jakaś podpowiedź ? Ma to coś wspólnego z moją mamusią Teraz to juz calkiem nie zgadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wiem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę napisać na PW. Tak publicznie niestety nie mogę napisać rozwiazania zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 30.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. od damare to Jaosia Jasia kupiła wiezbie z kornikami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts