Teska 30.05.2006 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. od damare to Jaosia Jasia kupiła wiezbie z kornikami Teska napewno w damare bo pamiętam że Joasia pisała że więźbę brała z Dobrej a damare jest w Szczecinie na Szczawiowej. Mi sie kojarzy że ta zjedzona wieźba była z Bimaru z Dobrej no ale głowy sobie za to obciąć nie dam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wiem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę napisać na PW. Tak publicznie niestety nie mogę napisać rozwiazania zagadki mówią że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale ja bym sie z chędzią dowiedziała jakie jest rozwiazanie zagadki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Tak, to był Bimar. Zapamietałem bo znałem kiedyś bardzo dobrze córkę włascicieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Tak, to był Bimar. Zapamietałem bo znałem kiedyś bardzo dobrze córkę włascicieli. Agnieszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. od damare to Jaosia Jasia kupiła wiezbie z kornikami A fakt wiezba z robalami br .. (a to nie bylo w Wolczkowie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wiem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę napisać na PW. Tak publicznie niestety nie mogę napisać rozwiazania zagadki mówią że ciekawość to pierwszy stopień do piekła ale ja bym sie z chędzią dowiedziała jakie jest rozwiazanie zagadki I ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Tak, to był Bimar. Zapamietałem bo znałem kiedyś bardzo dobrze córkę włascicieli. Agnieszkę? Tak właśnie ją. Studiowała z moim najlepszym kumplem, z którym razem mieszkałem. I ona często nas odwiedzała. Zawsze z lodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. od damare to Jaosia Jasia kupiła wiezbie z kornikami damare drewnem nie handlują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 30.05.2006 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 KAS 01, tajemniczy jesteś dziś jak da Vinci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Tak, to był Bimar. Zapamietałem bo znałem kiedyś bardzo dobrze córkę włascicieli. Agnieszkę? Tak właśnie ją. Studiowała z moim najlepszym kumplem, z którym razem mieszkałem. I ona często nas odwiedzała. Zawsze z lodami ja bardziej znam jej brata ją pamietam jako małą dziewczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja ją znałem jako bardzo duuużą dziewczynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2006 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 ja ją znałem jako bardzo duuużą dziewczynkę :d:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 30.05.2006 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Ja ją znałem jako bardzo duuużą dziewczynkę chodzi o wzrost czy o wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KAS01 30.05.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 gabaryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Klaus 30.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Wiem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę napisać na PW. Tak publicznie niestety nie mogę napisać rozwiazania zagadki To ja poproszę o odpowiedź na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 30.05.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 I tak trzymac moze w koncu nasz region sie rozrusza Bo jak widze jak rozwija sie trojmiasto ( z ktorego pochodze )to troche mi szkoda ze u nas tak nie jest .Pewnie to dlatego ze Gdynia, gdansk ,sopot maja mlodych prezydentow a u nas.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. od damare to Jaosia Jasia kupiła wiezbie z kornikami Damare nie ma drewna tylko pustaki i dachowki itp. Pytam bo jutro chciałam tam pojechać (polecił mi ich przedstawiciel ruppceramiki, bo chciałabym obejrzeć ich dachówki) i tam się zorientować w cenach pozostałych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 30.05.2006 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 powitac grupe czy mozna MIRAŚKA SPÓJRZ PRIV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 30.05.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 dzióbek, maro74 - jak to jest z tym dofinansowaniem przez gminę uzbrojenia? Napiszcie coś więcej - co, jak i do kogo? o ile dobrze pamiętam, damare chwaliła kiedyś Joasia Jasia za terminowość, solidność i korzystne warunki. Specjalizowali się w Porothermie. maggie priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts