dzióbek 30.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kto kupowal ostatnio stal, gdzie najtaniej?? Kacha72 kupowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 30.05.2006 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2006 Kto kupowal ostatnio stal, gdzie najtaniej?? Kacha72 kupowałaś?? tak... byłam w centrostali w dąbiu hurtostal2 też w dąbiu ale i w stali Promix był konkurencyjny więc ostatecznie wzięłam od nich a tak wogóle to dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 pozdrawiam środkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 31.05.2006 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam No po tygodniowej nieobecności to po prostu nie sposób przeczytać wszystkiego coście napisali pozdrawiam więc nie przeczytawszy co się u Was tutaj działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 31.05.2006 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 zawsze możesz spróbować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam wszystkich Mamy juz 31 i jak szybko ten maj zlecial .I jaki on zimny sie zrobil nad ranem bylo tylko 3 stopnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.05.2006 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witajcie ca za pogoda ...... a robota stoi a nawet leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witajcie ca za pogoda ...... a robota stoi a nawet leży dlaczego nie poradziliscie sobie z wada w fundamencie czy dalej w szczecinie pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BEZWIES 31.05.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Wiem. Jeśli kogoś to interesuje, to mogę napisać na PW. Tak publicznie niestety nie mogę napisać rozwiazania zagadki Megalomania + Dziecinada. Szkoda nawet czasu na e-mail do ABW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? Kiedys bylo tak ze poczatek maja byl bardzo cieply a pozniej lato zimne i deszczowe . miejmy nadzieje ze teraz tak nie bedzie bo budowac w taka pogode to nic dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu u mnie by juz taki nie robił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu u mnie by juz taki nie robił tylko, że on najbardziej konkurencyjny cenowo i o tej jego wadzie to słyszałam, po fakcie, ale napewno zrobi tylko nie trzyma się terminów. Ma mi wynagrodzić to ściągając humus z działki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witajcie Facet od wody też zgania na pogodę, My też w firmie mamy przestoje ze względu na pogodę I jak tu dotrzymywać terminów? tylko, że mój od miesiaca zgania na coś a kiedy mu dalismy ostatecznie termin w tym tygodniu to wymyśla znowu u mnie by juz taki nie robił tylko, że on najbardziej konkurencyjny cenowo i o tej jego wadzie to słyszałam, po fakcie, ale napewno zrobi tylko nie trzyma się terminów. Ma mi wynagrodzić to ściągając humus z działki oby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2006 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam środkowo no i będzie (a może i już jest) przychówek dopiero co wkopałam klona globusa (czy jak mu tam), koronka się zazieleniła, choć malutka (tak ok. 30 cm średnicy), a dla pliszek wystarczyło i uwiły gniazdko, z bożą tzn. rolfa kłaków pomocą pozdrawiam z krainy deszczowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.05.2006 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witajcie ca za pogoda ...... a robota stoi a nawet leży dlaczego nie poradziliscie sobie z wada w fundamencie czy dalej w szczecinie pada pada pada woda w fundamentach po kolana nic nie mozna zbroić eeee tam zbroić chudziaka nawet wylac sie nie udało bo zanim zdążył wylac to deszcz zniszczył wykop ... ja nie wiem czy ja do lata zaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 pozdrawiam z krainy deszczowców karrramba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts