martelia 31.05.2006 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 do monki : w końcu nie znaleźliśmy tych na Rolniczej i nie mogłam się do nich dodzwonić, ale prawdopodobnie dogadam się z p. Bogdanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2006 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 do monki : w końcu nie znaleźliśmy tych na Rolniczej i nie mogłam się do nich dodzwonić, ale prawdopodobnie dogadam się z p. Bogdanem no to chyba dobrze, negocjujcie no a jak jego wycena? i kiedy termin ma wolny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.05.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 termin : wrzesień, albo koniec sierpnia (mam nadzieję, że my się wyrobimy z pozwoleniem) , kasa : ok. 45 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 31.05.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dzięki dziewczyny, na was zawsze można liczyć a jesteście zadowolone z waszych drzwi, nic się z nimi nie dzieje? nic się nie dzieje, stoją już drugi rok, szybki mam "lustrzane" właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 31.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ja jestem zadowolona, może bym pomyślała teraz o szybkach przez które z zewnątrz nie widać a mam zwykłe zbrojone no właśnie takie szybki też mi chodzą po głowie, tylko muszę się zorientować jaki to koszt. niestety spory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 termin całkiem przyzwoity a kasa już gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dwie kolejne wyceny robocizny oscylują ok. 50 tys. i czekam na jeszcze dwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2006 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ja jestem zadowolona, może bym pomyślała teraz o szybkach przez które z zewnątrz nie widać a mam zwykłe zbrojone no właśnie takie szybki też mi chodzą po głowie, tylko muszę się zorientować jaki to koszt. niestety spory to źle, źle tylko że ja nie chcę naświetla bo nie mam na nie miejsca a wielkość szybki będzie zależała on modelu drzwi na jaki się zdecydujemy. Zobaczymy może mnie nie zeżre ta cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.05.2006 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 PILNE-jeszce raz zapytam wszystkich o chudy beton przed ławami-czy ktos brał taki bo wynikało to z projektu czy podłoze tego wymagało-PORADZCIE-bo nie wimy co robic,czekam na odzew Kachy 72-bo jest na podobnym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 dwie kolejne wyceny robocizny oscylują ok. 50 tys. i czekam na jeszcze dwie Przy jakiej powierzchni i z jakim dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 PILNE-jeszce raz zapytam wszystkich o chudy beton przed ławami-czy ktos brał taki bo wynikało to z projektu czy podłoze tego wymagało-PORADZCIE-bo nie wimy co robic,czekam na odzew Kachy 72-bo jest na podobnym etapie my robiliśmy, bo tak było w projekcie i mąż uznał że tak jest lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 PILNE-jeszce raz zapytam wszystkich o chudy beton przed ławami-czy ktos brał taki bo wynikało to z projektu czy podłoze tego wymagało-PORADZCIE-bo nie wimy co robic,czekam na odzew Kachy 72-bo jest na podobnym etapie my tego nie robiliśmy 1. za dużo kombinacji - najpierw by musiała przyjechać grucha z chudziakiem, potem z właściwym betonem 2. odczekać też trzeba by trochę aby w miarę związał generalnie szkoda nam było czasu i fatygi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no i znowu zdania uczonych są podzielone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 u was wszystko jest dobrze z forum? Bo do mnie przychodzi non stop mail z informacją, że treść tego listu jest niedostępna itd. Czy tylko u mnie jest tak? już ich dostałam ok 80ciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2006 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ja nie mam ustawionego powiadamiania to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.05.2006 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 bryta : pow.użytkowa 148 m2 w tym garaż, dach dwuspadowy, dachówka ceramiczna Roben, jedna lukarna trójkątna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 bryta : pow.użytkowa 148 m2 w tym garaż, dach dwuspadowy, dachówka ceramiczna Roben, jedna lukarna trójkątna. To bede musiala liczyc podobnie troche mniejsza powierzchnia ale trudniejszy dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martelia 31.05.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a wyceniałaś już u kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 u was wszystko jest dobrze z forum? Bo do mnie przychodzi non stop mail z informacją, że treść tego listu jest niedostępna itd. Czy tylko u mnie jest tak? już ich dostałam ok 80ciu jeden list do ciebie nie doszedl i musialam napisac powtorke (to bylo wczoraj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Didi 31.05.2006 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 u was wszystko jest dobrze z forum? Bo do mnie przychodzi non stop mail z informacją, że treść tego listu jest niedostępna itd. Czy tylko u mnie jest tak? już ich dostałam ok 80ciu jeden list do ciebie nie doszedl i musialam napisac powtorke (to bylo wczoraj) ale ja dostaję non stop jedną wiadomość: ----------------------------- UWAGA ----------------------------------- * Treść tego listu jest tymczasowo niedostępna. * W razie konieczności możesz się skontaktować z nadawcą listu: ""www-data" <[email protected]>" Data wysłania listu: "31/05/2006 11:10:28" Temat: "Powiadomienie o Odpowiedzi - Grupa Szczecińska" używając funkcji "Odpowiedz" w swoim programie pocztowym. List o którym mowa znajduje się pod tym adresem: http://poczta.onet.pl/[email protected]&r=folder_s.html%3Fk%3D0%26ui%3D1495500%26f%3D0%26p% * Przepraszamy za zaistniałe niedogodności, Zespół OnetPoczty ----------------------------- UWAGA --------------------------------- jedną i tę samą, ich liczba jest już bliska 100 sztukom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts