bodekku 31.05.2006 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 znaczy Didi pecha masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 31.05.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 31.05.2006 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Tesko - piątek jest ok. Teraz wychodzę z synem. Przedzwonię to umówimy sie na godzinę. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 31.05.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no i znowu zdania uczonych są podzielone no właśnie mój mężus chce kłaść,a kierownik sugeruje ze bardzo dobry grunt i szkoda forsy-tylko nie wiem czy mu nie szkoda jego roboty i czasu bardziej .dzisiaj dostał pierwsze ,,pouczenie,, bo wczoraj chciał stal ,bo jedni bedą kopac a drudzy wiazać zbrojenie,to załatwiłam .Zajezdzamy o 14 na budowe a tam nikogo a stal (cześć ) przy bramie lezy-a za transport nie zapłacili bo on zrozumiał ze bedzie jednak w czwartek stal-dobrze że woził Kombi nasz forumowy to jakos sie załatwi do tego ta pogoda, i dzisiaj bierzmowanie syncia,który wrócił zmeczony z 3 dniowej wycieczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekszczecin 31.05.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na tanią adaptację projektu, i z jaką ewentualnie kwotą muszę się liczyć.... będę wdzięczny za pomoc... mój mail [email protected] pozdr!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 31.05.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam wieczorkiem!! Rozpogodziło się, słoneczko wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 31.05.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 witam , a to słoneczko to tylko cisza przed burzą , troszkę słonica my zadowoleni że można nareszcie z pracami ruszac a tu NI DY RYDY będzie lało i grzmiało i nić z budowania , GDZIE TA ŁADNA POGODA ,OGŁASZAM CASTING NA LATO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.05.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na tanią adaptację projektu, i z jaką ewentualnie kwotą muszę się liczyć.... będę wdzięczny za pomoc... mój mail [email protected] pozdr!!! po pierwsze zajrzyj na listę rankingową. po drugie zależy to od ilości i kalibru zmian. trzeba po prostu obdzwonić biura projektowe i pytać. po trzecie witaj na grupie szczecińskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 31.05.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ponawiam pytanie o wykonawców przyłączy w Dobrej - kogo możecie polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 31.05.2006 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no i znowu zdania uczonych są podzielone no właśnie mój mężus chce kłaść,a kierownik sugeruje ze bardzo dobry grunt i szkoda forsy-tylko nie wiem czy mu nie szkoda jego roboty i czasu bardziej .dzisiaj dostał pierwsze ,,pouczenie,, bo wczoraj chciał stal ,bo jedni bedą kopac a drudzy wiazać zbrojenie,to załatwiłam .Zajezdzamy o 14 na budowe a tam nikogo a stal (cześć ) przy bramie lezy-a za transport nie zapłacili bo on zrozumiał ze bedzie jednak w czwartek stal-dobrze że woził Kombi nasz forumowy to jakos sie załatwi do tego ta pogoda, i dzisiaj bierzmowanie syncia,który wrócił zmeczony z 3 dniowej wycieczki Miraśka poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 31.05.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 ponawiam pytanie o wykonawców przyłączy w Dobrej - kogo możecie polecić? szydas, przyłącze elektryczne bikosie w Dobrej robił pan, który jest na liście rankingowej. Instalacje wewnętrzne też i ponoć się sprawdził co do wody - zobacz na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 a wyceniałaś już u kogoś? Nie dopiero zabieram sie za papierkologie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 31.05.2006 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Czy ktoś ma namiar na tanią adaptację projektu, i z jaką ewentualnie kwotą muszę się liczyć.... będę wdzięczny za pomoc... mój mail [email protected] pozdr!!! Okolo 3 tysiecy + 500 zl za zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
octopus 31.05.2006 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 no i znowu zdania uczonych są podzielone no właśnie mój mężus chce kłaść,a kierownik sugeruje ze bardzo dobry grunt i szkoda forsy-tylko nie wiem czy mu nie szkoda jego roboty i czasu bardziej .dzisiaj dostał pierwsze ,,pouczenie,, bo wczoraj chciał stal ,bo jedni bedą kopac a drudzy wiazać zbrojenie,to załatwiłam .Zajezdzamy o 14 na budowe a tam nikogo a stal (cześć ) przy bramie lezy-a za transport nie zapłacili bo on zrozumiał ze bedzie jednak w czwartek stal-dobrze że woził Kombi nasz forumowy to jakos sie załatwi do tego ta pogoda, i dzisiaj bierzmowanie syncia,który wrócił zmeczony z 3 dniowej wycieczki Witam My zrobilismy tak jak w projekcie - czyli z chudziakiem. Tak na wszelki wypadek, żeby fundament był na 100% mocny. Wasz kierownik może ma rację, że jak dobry grunt tzn. nieprzepuszczalny i stabilny to można się bez chudziaka obyć. Natomiast gdy grunt ciągnie wodę, to metoda oszczędnościowa może sie nie sprawdzić, ławy wtedy będa bardziej kruche i słabsze. Pozdrawimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garfield- 31.05.2006 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2006 Witam Czy wiecie może dlaczego "wszyscy" budują się w Dobrej Szczecińskiej, a nie np w Stobnie ? Jakies trudności ?W końcu to dalej od Szczecina ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam Czy wiecie może dlaczego "wszyscy" budują się w Dobrej Szczecińskiej, a nie np w Stobnie ? Jakies trudności ? W końcu to dalej od Szczecina ... Stobno to jest już gmina Kołabaskowo i jak wiadomo nie poszła ona w kierunku rozwoju budownictwa jednorodzinnego. Nie ma tam aktualnych planów zagospodarowania i większośc terenów jest rolna co oznacza że uzyskanie pozwolenia na budowe jest mocno utrudnione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam czwartkowo - zimowo tak mi się zrymowało w związku z tym co widać przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2006 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 pozdrawiam czwartkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 01.06.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 witam wszystkie forumowe dzieci - te duże i te całkiem małe Didi - ty masz chyba generalnie problem z onetem, a nie forum. podpowiedzcie mi - zlew gospodarczy (garaż, kotłownia) - kran wysoko na ścianie, czy bateria sztorcowa z wyciąganą wylewką? pozdrowionka dla wzystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2006 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 w garażu mam baterię na ścianie; w kotłowni będzie sztorcowa (czas przyszły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts