adria 01.06.2006 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Monka, a sprawdzałaś drzwi Cala - myślę, że korzystna relacja ceny do jakości. Kupowaliśmy z takim lusterkiem weneckim i kosztowały niecałe 3 tys., oczywiście po długich negocjacjach:lol: Nie wiem jak jest u ciebie, ale jeśli masz nie zadaszone wejście to drewniane chyba nie bedą najlepsze. adria bardzo mi odpowiada taka cena, tyle mniej więcej chciałabym wydać na drzwi u mnie drzwi są w podcieniu a czy będą zamakały to i tak wszystko zależy od kierunku wiatru w tym przypadku adria a gdzie kupowaliście drzwi Cala? ps. widziałaś zdjecie naszej okolicy z lotu ptaka, które umieszczałam na forum jakis czas temu. Widać na nim twój domek My braliśmy poprzez M&S, bo tam dostaliśmy na nie dobrą cenę, a zobaczyć i kupić je możesz w Eko-Domu na Struga. Nie najmocniejszą stroną tych drzwi są zamki w wersji podstawowej, ale jest też opcja wzbogacona, bądź oczywiście wymiana we własnym zakresie na coś porządniejszego. Oczywiście to tak z perspektywy Gerdy, której zamki naprawdę robią wrażenie i są nie do przebicia. Nie widziałam tych zdjęć, a gdzie można je zobaczyć? No i oczywiście możesz je zobaczyć u mnie, zapraszam, choć obecnie są oklejone W Eko-Domu, jak dobrze pamiętam, były ze trzy modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2006 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No i oczywiście możesz je zobaczyć u mnie, zapraszam, choć obecnie są oklejone W Eko-Domu, jak dobrze pamiętam, były ze trzy modele. dzięki za informacje obejrzę przy okazji najbliższego spacerku z córką zdjęcie możesz zobaczyć tutaj http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c529a72483769f55 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adria 01.06.2006 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No i oczywiście możesz je zobaczyć u mnie, zapraszam, choć obecnie są oklejone W Eko-Domu, jak dobrze pamiętam, były ze trzy modele. dzięki za informacje obejrzę przy okazji najbliższego spacerku z córką zdjęcie możesz zobaczyć tutaj http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c529a72483769f55 super to zdjęcie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 podnoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2006 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 ja rozumiem Dzień Dziecka ale dzisiaj pustawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.06.2006 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Teska-dzieki-włąśnie wczoraj uradzilismy z rodzinka, że na fundamentach nie będziemy oszczedzaćAgnieszka 1-p.tymofijewicz-wspominał o tobie,napisz mi jakie brałaś okna w eko-domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Józia S. 01.06.2006 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wszystkich, ja to się tylko chwalę ale muszę wczoraj dostałam papiór z Nadzoru budowlanego - mam odebrany dom I co powiecie? A zdjęcia.... Dzisiaj ma mi stolarz wstawić drzwi zewnętrzne i skończyć kuchnię. Poczem pstryknę parę zdjęć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 01.06.2006 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 no to gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wszystkich, ja to się tylko chwalę ale muszę wczoraj dostałam papiór z Nadzoru budowlanego - mam odebrany dom I co powiecie? A zdjęcia.... Dzisiaj ma mi stolarz wstawić drzwi zewnętrzne i skończyć kuchnię. Poczem pstryknę parę zdjęć. takim to dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 wszyscy świętują z dziećmi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczornie. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Dla wszystkich zainteresowanych: znalazłam idealnego fotografa. http://www.este.w7.pl Tylko się nie pomylcie bo na Tkackiej przy wejściu do Bertiego jest jeden zakład fotograficzny, który żeruje na pomyłkach klientów a studio jest na 4 piętrze. Mają 2 studia. Pełny profesjonalizm. Przepiękne zdjęcia - nawet te dowodowe. Tak mnie poniosło, że wzięłam 3 ujęcia po 4 szt. czyli 12 fotek za 35 zł. (przy tej ilości promocyjnie zrobiono mi dodatkowe zdjęcie portretowe - gratis). Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Teraz z fotografowaniem jest super . Bardzo lubie cyfrowe aparaty wedlug mnie jeden z lepszych wynalazkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Teraz z fotografowaniem jest super . Bardzo lubie cyfrowe aparaty wedlug mnie jeden z lepszych wynalazkow zgadzam się, ale nic nie zastąpi kilku godzin spędzonych w ciemni fotograficznej, z tradycyjnym filmem.... szczególnie czarno-białym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 01.06.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Teraz z fotografowaniem jest super . Bardzo lubie cyfrowe aparaty wedlug mnie jeden z lepszych wynalazkow zgadzam się, ale nic nie zastąpi kilku godzin spędzonych w ciemni fotograficznej, z tradycyjnym filmem.... szczególnie czarno-białym... Tez lubie zdiecia czarno - biale ale naleze do osob ktore maja problem nawet z zalozeniem filmu a co dopiero wywolywaniem A teraz mozna robic ich mnostwo a te nieudane do kosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 01.06.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 witam wieczornie....padam...ide na kanape....wrociłam ze szkoły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mój Robert też swego czasu sam robił zdjęcia. Ja mu pomagałam..... ..... przynajmniej przyszli teściowie mieli zakaz wstępu do pokoju żeby nie naświetlać papieru itp. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 U tego fotografa też robią czarno - białe zdjęcia. Leżą wyłożone pokazowe olbrzymie albumy z przepięknymi zdjęciami.Żałuję, że jak braliśmy ślub to tego nie było. Teraz fotograf przygotowuje cały album z wklejonymi zdjęciami. Nawet okładka jest z przedrukowanym zdjęciem. Jeszcze jestem w szoku. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 witam wieczornie....padam...ide na kanape....wrociłam ze szkoły Odpoczywaj intensywnie bo jutro trochę ci poprzeszkadzamy Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 No i tak sama do siebie piszę....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts