Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Monka, a sprawdzałaś drzwi Cala - myślę, że korzystna relacja ceny do jakości. Kupowaliśmy z takim lusterkiem weneckim i kosztowały niecałe 3 tys., oczywiście po długich negocjacjach:lol: Nie wiem jak jest u ciebie, ale jeśli masz nie zadaszone wejście to drewniane chyba nie bedą najlepsze.

adria

bardzo mi odpowiada taka cena, tyle mniej więcej chciałabym wydać na drzwi :) u mnie drzwi są w podcieniu a czy będą zamakały to i tak wszystko zależy od kierunku wiatru w tym przypadku :roll:

adria a gdzie kupowaliście drzwi Cala?

ps. widziałaś zdjecie naszej okolicy z lotu ptaka, które umieszczałam na forum jakis czas temu. Widać na nim twój domek :)

My braliśmy poprzez M&S, bo tam dostaliśmy na nie dobrą cenę, a zobaczyć i kupić je możesz w Eko-Domu na Struga.

Nie najmocniejszą stroną tych drzwi są zamki w wersji podstawowej, ale jest też opcja wzbogacona, bądź oczywiście wymiana we własnym zakresie na coś porządniejszego. Oczywiście to tak z perspektywy Gerdy, której zamki naprawdę robią wrażenie i są nie do przebicia.

Nie widziałam tych zdjęć, a gdzie można je zobaczyć?

No i oczywiście możesz je zobaczyć u mnie, zapraszam, choć obecnie są oklejone :lol: W Eko-Domu, jak dobrze pamiętam, były ze trzy modele.

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

No i oczywiście możesz je zobaczyć u mnie, zapraszam, choć obecnie są oklejone :lol: W Eko-Domu, jak dobrze pamiętam, były ze trzy modele.

dzięki za informacje :) obejrzę przy okazji najbliższego spacerku z córką :)

zdjęcie możesz zobaczyć tutaj http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c529a72483769f55

dzięki za informacje :) obejrzę przy okazji najbliższego spacerku z córką :)

zdjęcie możesz zobaczyć tutaj http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c529a72483769f55

super to zdjęcie, dzięki

Dla wszystkich zainteresowanych:

znalazłam idealnego fotografa.

http://www.este.w7.pl Tylko się nie pomylcie bo na Tkackiej przy wejściu do Bertiego jest jeden zakład fotograficzny, który żeruje na pomyłkach klientów a studio jest na 4 piętrze. Mają 2 studia. Pełny profesjonalizm. Przepiękne zdjęcia - nawet te dowodowe.

Tak mnie poniosło, że wzięłam 3 ujęcia po 4 szt. czyli 12 fotek za 35 zł. (przy tej ilości promocyjnie zrobiono mi dodatkowe zdjęcie portretowe - gratis).

Asia :lol: :lol:

Teraz z fotografowaniem jest super . Bardzo lubie cyfrowe aparaty wedlug mnie jeden z lepszych wynalazkow :D

zgadzam się, ale nic nie zastąpi kilku godzin spędzonych w ciemni fotograficznej, z tradycyjnym filmem.... szczególnie czarno-białym...

Tez lubie zdiecia czarno - biale ale naleze do osob ktore maja problem nawet z zalozeniem filmu a co dopiero wywolywaniem

A teraz mozna robic ich mnostwo a te nieudane do kosza :D

U tego fotografa też robią czarno - białe zdjęcia. Leżą wyłożone pokazowe olbrzymie albumy z przepięknymi zdjęciami.

Żałuję, że jak braliśmy ślub to tego nie było. Teraz fotograf przygotowuje cały album z wklejonymi zdjęciami. Nawet okładka jest z przedrukowanym zdjęciem. Jeszcze jestem w szoku. Asia