Asia i Robert 01.06.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem Myslalam, że mam jeszcze spokojnie 2 tygodnie przygotować się a tu nagle dzwonia, że coś im sie przesuneło i mogą wchodzić już w przyszłym tygodniu, czyste wariactwo a ja narazie tylko cenowo. Ale myśle, że stal i bloczki kupie od ręki - czy się mylę?? W dwóch hurtowniach powiedzieli mi, ze porotherm wzrasta od 16.06, wiec jak ktoś zamierza niech teraz kupi, w euroklinkierze przetrzymaja u siebie na placu. Chętnie bym kupiła tylko teraz myślę o zmianie działki i jestem w punkcie wyjścia. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.06.2006 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem Myslalam, że mam jeszcze spokojnie 2 tygodnie przygotować się a tu nagle dzwonia, że coś im sie przesuneło i mogą wchodzić już w przyszłym tygodniu, czyste wariactwo a ja narazie tylko cenowo. Ale myśle, że stal i bloczki kupie od ręki - czy się mylę?? W dwóch hurtowniach powiedzieli mi, ze porotherm wzrasta od 16.06, wiec jak ktoś zamierza niech teraz kupi, w euroklinkierze przetrzymaja u siebie na placu. Chętnie bym kupiła tylko teraz myślę o zmianie działki i jestem w punkcie wyjścia. Asia to nie warto, jeszcze będa promocje itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chokie 01.06.2006 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorową porą.Wracając do drzwi zewnętrznych, których ceny podaliście : jakie mają wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Witam wieczorkiem!! Rajd po hurtowniach i ceny coraz droższe im dalej miejsca budowy Już się boję jak będę musiała tak objeżdżać hurtownie. Zwłaszcza, że jestem raczej humanistką i cyferki sprawiają mi kłopot. Asia Ja niestety muszę sama, bo mój małżonek to zyje w innym swiecie i nie odróżnia pustaków ani dachówk i innych rzeczy. Już nawet przestałam mu tłumaczyć i zajmuje się niunią. A że może znowu szybko wyjechać, będę jedną z wielu walczących samotnie kobiet Mój ciągle mi powtarza, że on nie będzie miał czasu zajmować się budową bo musi na nią zarabiać. Sam kończył nadbudowę i wykańczał jedną to teraz chce mnie wkopać. Ale nie mam wyjścia. Podziwiam cię Dzióbek i inne kobitki budujące. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.06.2006 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mój ciągle mi powtarza, że on nie będzie miał czasu zajmować się budową bo musi na nią zarabiać. Sam kończył nadbudowę i wykańczał jedną to teraz chce mnie wkopać. Ale nie mam wyjścia. Podziwiam cię Dzióbek i inne kobitki budujące. Asia Dzięki, ale to zbyt na wyrost, narazie jakoś mi idzie, ale to dopiero malutkie kroczki i co wie co będzie dalej. Jak dotrwam dzielnie do końca to też będę sama siebie podziwiać. Luby stwierdził, że jak wybuduję dom to mi zrobi niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mój ciągle mi powtarza, że on nie będzie miał czasu zajmować się budową bo musi na nią zarabiać. Sam kończył nadbudowę i wykańczał jedną to teraz chce mnie wkopać. Ale nie mam wyjścia. Podziwiam cię Dzióbek i inne kobitki budujące. Asia Dzięki, ale to zbyt na wyrost, narazie jakoś mi idzie, ale to dopiero malutkie kroczki i co wie co będzie dalej. Jak dotrwam dzielnie do końca to też będę sama siebie podziwiać. Luby stwierdził, że jak wybuduję dom to mi zrobi niespodziankę No to chyba baaaaaardzo dużą niespodziankę Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 01.06.2006 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Mój ciągle mi powtarza, że on nie będzie miał czasu zajmować się budową bo musi na nią zarabiać. Sam kończył nadbudowę i wykańczał jedną to teraz chce mnie wkopać. Ale nie mam wyjścia. Podziwiam cię Dzióbek i inne kobitki budujące. Asia Dzięki, ale to zbyt na wyrost, narazie jakoś mi idzie, ale to dopiero malutkie kroczki i co wie co będzie dalej. Jak dotrwam dzielnie do końca to też będę sama siebie podziwiać. Luby stwierdził, że jak wybuduję dom to mi zrobi niespodziankę No to chyba baaaaaardzo dużą niespodziankę Asia by spróbował małą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 01.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To znaczy, że przesuneliście ściankę w stronę tego filarka na tarasie? To ile teraz ma pokój dzienny? Asia tak, ale szczerze przyznam, że nie pamiętam ile metrów wyszło ostatecznie. w każdym razie zyskał trochę na proporcjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 Odmeldowuję się. Idę lulu. Pa Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 01.06.2006 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 To znaczy, że przesuneliście ściankę w stronę tego filarka na tarasie? To ile teraz ma pokój dzienny? Asia tak, ale szczerze przyznam, że nie pamiętam ile metrów wyszło ostatecznie. w każdym razie zyskał trochę na proporcjach Zyczę dobrej nocy i już nie myśl ile to metrów. Jak postawisz ściany to zaproś nas na oględziny. Pozdrawiam Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 01.06.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2006 jesli chodzi o mezusia-to mam podobnie jak Dzióbek i inne kobitki budujace-do wyposazenia torebki doszła cyfrówka i metrówka-właśnie niedawno mąż obejrzał zdjęcia z wykopów,i żałuje ze nie mógł to widziec na żywo i zazdrości mi tych pozytywnych wrażeń na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.06.2006 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 witam piątkowo z rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.06.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 jesli chodzi o mezusia-to mam podobnie jak Dzióbek i inne kobitki budujace-do wyposazenia torebki doszła cyfrówka i metrówka-właśnie niedawno mąż obejrzał zdjęcia z wykopów,i żałuje ze nie mógł to widziec na żywo i zazdrości mi tych pozytywnych wrażeń na żywo to On nie widzial wykopow na zywo? Ty ciągniesz budowę - niezła z Ciebie babka Ja na budowie to tylko jako wizytacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 02.06.2006 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Teska-dzieki-włąśnie wczoraj uradzilismy z rodzinka, że na fundamentach nie będziemy oszczedzać Agnieszka 1-p.tymofijewicz-wspominał o tobie,napisz mi jakie brałaś okna w eko-domu ? pamięta mnie? mam nadzieje ze milo wspomina Okna bralismy DAKO, pcv w obustronnej okleinie orzech barwione w masie , okucia Winthouse. Profil 5-cio komorowy. Jestesmy bardzo zadowoleni z tych okien jak narazie. Opinię o Eko-Domu wysłałam do Klausa - oczywiście pozytywną - Klaus - mam nadzieję ,że pamiętasz aby ją umieścić pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2006 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 pozdrawiam piątkowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam piątkowo Ja od rana kawka i obmyślam plan działania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.06.2006 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ukradli komuś stal z budowy?? Tak sobie myslę, że to smaczny kąsek byłby i co tu zrobić, zeby odrazu wziąść na strop i żeby dotrwała do tego stropu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.06.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bodekku 02.06.2006 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ukradli komuś stal z budowy?? Tak sobie myslę, że to smaczny kąsek byłby i co tu zrobić, zeby odrazu wziąść na strop i żeby dotrwała do tego stropu ciekawy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.06.2006 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ukradli komuś stal z budowy?? Tak sobie myslę, że to smaczny kąsek byłby i co tu zrobić, zeby odrazu wziąść na strop i żeby dotrwała do tego stropu Witam hmmm nie ryzykuj.... albo zabezpiecz Miraska podobno okopywała swoja stal moze póki masz męża niech weźmie łopatke i wykopie dołek połóż folię i zakop .... tylko pamiętaj gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts