Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa Szczecińska

koala1

Recommended Posts

Ukradli komuś stal z budowy??

:roll: Tak sobie myslę, że to smaczny kąsek byłby i co tu zrobić, zeby odrazu wziąść na strop i żeby dotrwała do tego stropu :o

Witam

hmmm nie ryzykuj.... albo zabezpiecz Miraska podobno okopywała swoja stal moze póki masz męża niech weźmie łopatke i wykopie dołek :D połóż folię i zakop .... tylko pamiętaj gdzie :) :lol:

Fajne macie pomysły. Napewno taniej niż wynająć kogoś do pilnowania. :lol: Asia

• Odpowiedzi 77,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Teska

8209

• Didi

3937

• bodekku

3703

• bryta

3343

Najaktywniejsi w wątku

:roll: Tak sobie myslę, że to smaczny kąsek byłby i co tu zrobić, zeby odrazu wziąść na strop i żeby dotrwała do tego stropu :o

Witam

hmmm nie ryzykuj.... albo zabezpiecz Miraska podobno okopywała swoja stal moze póki masz męża niech weźmie łopatke i wykopie dołek :D połóż folię i zakop .... tylko pamiętaj gdzie :) :lol:

My tez tak robilismy.

Przykrylismy folia, zakopalismy ziemia i usypalismy trawy aby teren byl podobny do reszty. Oprocz tego byl stroz.

Witam

My tez tak robilismy.

Przykrylismy folia, zakopalismy ziemia i usypalismy trawy aby teren byl podobny do reszty. Oprocz tego byl stroz.

Fajne pomysły nawet nie wpadłam na to :lol: :lol: Jak nie wypali pomysł nr 1(obok jest spółdzielnia i na noc wypuszczają psy, idę dzisiaj zamrugać oczkami do prezesa to może pozwoli u siebie złożyć, jest gdzie) a jak nie to bedziemy zakopywać :p

, a potem pod koniec to każde 1000 zł będzie cenne :lol:

potwierdzam!!! :lol:

i od razu pytanie: szukam obrzeży do trwanika (trawnik/kamienie), wEuriklinkierze sa takie fajne małe plasticzane, ale kurka drogo wychodzi, macie jakies inne namiary albo pomysły?

cześć wszystkim, ładnie słoneczko świeci może coś z tego będzie :D

delf mogą być jeszcze drewniane palisadki albo betonowe elementy, coś podobnego jak na zdjęciu

http://i17.photobucket.com/albums/b89/tola2/kleo1.jpg

u moich rodziców są ułozone cegły (mieli akurat trochę odpadów klinkierowych na zbyciu), tak żeby były na równi z gruntem. To rozwiązanie dobrze się sprawdza bo przy koszeniu nie ma problemów i cała trawka jest równo wykoszona, przy palisadach niestety kosiarka nie dojedzie do końca i zostaje kępka dłuższej trawy.

a gdzie to kupic u nas, bo przeglądnęłam i nie ma nawet echa przedstawicielstw w poblizu Szczecina :-?

no własnie nie mam pojęcia, nie rozeznawałam jeszcze tematu kostki brukowej i dodatków do niej, mam nadzieję że jest to osiągalne na naszym terenie bo planuję taras z kostki i takie palisadki bardzo by mi sie przydały.

Trzeba będzie się popytać w różnych hurtowniach, na ogół widywałam tylko kostki na ekspozycjji ale może i palisady sa w ofercie i będzie można je zamówić.

a gdzie to kupic u nas, bo przeglądnęłam i nie ma nawet echa przedstawicielstw w poblizu Szczecina :-?

witam.

taki polbruczek jak na fotce tylko melanż, położyliśmy u nas - jest miodzio :D

a kupisz go w firmie B-Complex na struga, tak naprzeciwko Pizzy Hut

cena ok. 41zł/m2

A palisadki braliśmy w Pozbruku na szczawiowej my akurat grafitowe 0k. 6zł/szt.

pozdrawiam

amon

Ja mam namiarek na http://www.bruk-bet.pl Nie ma go w Szczecinie ale ofertę można pooglądać. Teraz zresztą wszystko można zamówić i przysyłają kurierem. Jest tylko problem, że na odległość trudno zobaczyć i dotknąć.

Najbardziej podobały mi się płyty, które do złudzenia przypominały drewno. Nawet po nich chodziłam i nie wierzyłam, że to beton. Asia :p