Asia i Robert 02.06.2006 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Chodziłam po tych płytkach i wydawały mi się miękkie. Stukałam butami. Skakałam po nich i do tej pory nie wiem jak one są zrobione. W dotyku nawet były takie jak drewno i takie ciepłe. A może tylko mi się wydawało Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 02.06.2006 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 witam piąteczkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 02.06.2006 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 podciągam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.06.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam piatkowo Dobrze ze juz weekend bo padam ze zmeczenia a tu trzeba jeszcze miesiaczek popracowac Nawet nie mam pomyslu na wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 02.06.2006 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam piatkowo Dobrze ze juz weekend bo padam ze zmeczenia a tu trzeba jeszcze miesiaczek popracowac Nawet nie mam pomyslu na wakacje Jak to nie masz!? Budowa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.06.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam piatkowo Dobrze ze juz weekend bo padam ze zmeczenia a tu trzeba jeszcze miesiaczek popracowac Nawet nie mam pomyslu na wakacje Jak to nie masz!? Budowa!!! Praca i praca Niestety dopiero papierki Napewno pojedziemy gdzies nad morze lub jezioro tylko gdzie ??? Moze macie jakies fajne miejsca gdze przyjmuja z pieskiem . Osobiscie podoba mi sie Dzwirzyno ale tam z pieskami trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 02.06.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam!! Facet od wody znów wystawił mnie do wiatru Codziennie tylko zaczyna jutro kopać. Jeżeli jutro nie zacznie to zrywam umowę i zażadam zwrotu zaliczki - mam serdecznie dość, opóżnia mi pracę Gdzie mogę dostać jakieś beczkowóz lub dużą beczkę na wodę??? Chyba do stanu surowego aż tak duzo wody mi nie jest potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2006 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 witam popoludniowo...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.06.2006 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam!! Facet od wody znów wystawił mnie do wiatru Codziennie tylko zaczyna jutro kopać. Jeżeli jutro nie zacznie to zrywam umowę i zażadam zwrotu zaliczki - mam serdecznie dość, opóżnia mi pracę Gdzie mogę dostać jakieś beczkowóz lub dużą beczkę na wodę??? Chyba do stanu surowego aż tak duzo wody mi nie jest potrzebne a tyle się mówi: NIE DAWAĆ ZALICZEK! to najlepszy sposób na kłopoty z wykonawcą... co do wody to jednak potrzeba jej trochę, szczegolnie jeśli beton robi się na miejscu. do stropów wiadomo, ze się zamawia, ale do murowania ścian to juz nie. a stropy trzba polewać od czasu do czasu, żeby równo schły. najlepiej wziąc jakis beczkowóz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bryta 02.06.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam!! Facet od wody znów wystawił mnie do wiatru Codziennie tylko zaczyna jutro kopać. Jeżeli jutro nie zacznie to zrywam umowę i zażadam zwrotu zaliczki - mam serdecznie dość, opóżnia mi pracę Gdzie mogę dostać jakieś beczkowóz lub dużą beczkę na wodę??? Chyba do stanu surowego aż tak duzo wody mi nie jest potrzebne Ale on sobie w kulki leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.06.2006 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Witam!! Facet od wody znów wystawił mnie do wiatru Codziennie tylko zaczyna jutro kopać. Jeżeli jutro nie zacznie to zrywam umowę i zażadam zwrotu zaliczki - mam serdecznie dość, opóżnia mi pracę Gdzie mogę dostać jakieś beczkowóz lub dużą beczkę na wodę??? Chyba do stanu surowego aż tak duzo wody mi nie jest potrzebne Ale on sobie w kulki leci a tak przy okazji Klausowi go podesłać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 podnosze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szydas 02.06.2006 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 podniosę przed nocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miraśka 02.06.2006 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 Ukradli komuś stal z budowy?? Tak sobie myslę, że to smaczny kąsek byłby i co tu zrobić, zeby odrazu wziąść na strop i żeby dotrwała do tego stropu Witam hmmm nie ryzykuj.... albo zabezpiecz Miraska podobno okopywała swoja stal moze póki masz męża niech weźmie łopatke i wykopie dołek połóż folię i zakop .... tylko pamiętaj gdzie tak faktycznie zrobilismy ze stala,ale to tylko na fundamenty,i tylko na 2 dni bo juz dzisiaj robili zbrojenie,dzisiaj na budowie miałam az 9 ludzików+ 2 panów wpadło zrobic przyłacze wody,dali podsypkę pod chudy beton,zalali beton,jedni ,,krecili stal,drudzy szalunki robili na fundamenty,inni cieli wiazadełka,aż miło ,mój tata był zdziwiony ,że początek ostry,ale to chwilowe bo część ludzików jest z drugiej budowy -bo tam schnie strop jutro wiecej popisze bo jestem padnieta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kacha72 02.06.2006 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 mój wykonawca nawala za to inspektor rewelacja sam własnoręcznie własna pompą wyciągał wodę z moich fundamentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kombi 02.06.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 ano to i ja podnoszę wieczorowo INFORMUJE WSZEM I WOBEC ZE DZIŚ TJ SOBOTA zlot motocykli junak i nie tylko przejedzie przez szczecin trasa WYJAZD Z grzepnicy kolo dobrej szcz o godz. 11 00 trasa dobra szcz . wołyczkowo , głebokie . ul woj. polskiego plac sprzymierzonych . piłsudzkiego . parkowa . wały chrobrego planowany postój na wałach około 30 minut a nastepnie powrót małopolska. niepodległośc, krzywoustego al.piastów , wojska polskiego i na grzepnicę ZA UTRUDNIENIA W RUCHU DROGOWYM W CZASIE PRZEJAZDU KOLUMNY MOTOCYKLI ORGANIZATORZY ZLOTU SERDECZNIE PRZEPRASZAJA , ALE NA BUDOWACH NASZYCH NIE BEDA ODRABIAĆ. troszkę póżno pisze ta info ale dopiero powróciłem z grzepnicy zapraszam do obejrzenia przejazdu wzdłuz trasy która podałem moze powstać mała rozbierznośc czasowa plus minus do 20 minut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Szkoda,że nie przez Wyszyńskiego. Bo ja wszystkie procesje zawsze mam pod oknem. Taka jestem leniwa. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.06.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam wszystkich słonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Robert 03.06.2006 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Chciałam coś dopisać do swojego postu ale nie mogę się dostać do tego znaczka i tak wyszło, że sama siebie cytuję. Asia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzióbek 03.06.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2006 Witam sobotnio!! Na stal załatwilam miejsce na przechowanie, teren ogrodzony a wnocy biegają tam psy. Właśnie piję kawkę i pójdę zobaczyć czy gosciu kopie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts